μ'αρέσει το στυλ που παίζει η Λάρισα απλώς.Χτες δεν ήταν πολύ ωραίος αγώνας?ασχέτως αποτελέσματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
E ti tha eleges, ego pali protimo teliko me ton gauro.
![]()
μ'αρέσει το στυλ που παίζει η Λάρισα απλώς.Χτες δεν ήταν πολύ ωραίος αγώνας?ασχέτως αποτελέσματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
E ti tha eleges, ego pali protimo teliko me ton gauro.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Den ton eida ton agona.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μ'αρέσει το στυλ που παίζει η Λάρισα απλώς.Χτες δεν ήταν πολύ ωραίος αγώνας?ασχέτως αποτελέσματος
Tha symfoniso gia ti Larisa, exei nootropia megalis omadas kai makari na synexisei etsi kai na ginei pio dynati.
η SEIKO Αλβανιας φετος εφτασε εκει που εσεις δε φτασατε ποτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ωχ αντε παλι... Παλι γλωσσα θα βγαλουν τα Ντεμακια με τον μικρο τελικουλη που ερχεται !!!!![]()
![]()
Παλι θα κανουν ηρωες τον Κωσταντινου και τον Οκκα, και παλι μετα, θα κανουν την αυτοκριτικη τους ! Παλι θα περιμενουν να χαρουν στο τσου-λου με τον γαυρο , και παλι μετα θα ψαχνονται γιατι αποκλειστηκαν απο την SEIKO Αλβανιας στο ουεφα !!!!
Θεατες στο ιδιο εργο δηλαδη...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε δεν εχω πει μη μιλατε για ευρωπη μου φτιαχνετε τη μερα????
καλυτερα τα 7+2 10+8 και λοιπα που σαςπαιρνει λογο Κροκους.....
και παλι μετα θα ψαχνονται γιατι αποκλειστηκαν απο την SEIKO Αλβανιας στο ουεφα !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:a19: :a19: :a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ μιας και οι γαυροι εισαστε γενικα λιγο αργοι στο κρανιο μεσα... θα σας βοηθησω λιγο και μετα θα βουτατε τη γλωσα μεσα στο μυαλο για να μιλατε για ομαδες με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ Η ΖΕΝΙΤ
http://www.sportaction.gr/document.p...ument_id=30814
αντε καλη χωνεψη....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τι σημαίνει αυτό ρε idi???
ότι όταν την αντιμετωπίσατε εσείς και φάγατε 5αρες ήταν ομαδάρα ή οτι τώρα είναι μεγαθήριο???![]()
![]()
![]()
σοβαρέψου λεμεεεεεεεεεεε
αλλα απο την άλλη θα μου πεις ότι στο επίπεδο που βρίσκεστε εσεις όλα τα ζευγάρια σας φαίνονται επίπεδο Μπαρτσελόνα
υπάρχει και μια χαοτική διαφορά επιπέδου όπως και να το κάνουμε![]()
![]()
αφού υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος (στην περίπτωσή μας ο la_villa) που πιστεύει ότι το πέσιμο του Τζώρτζεβιτς είναι πέναλτι ...παρακαλώ να διαγραφεί το post.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
αν θέλετε να συνεχιστεί μπορώ να βάλω και άλλη φωτιά στο ποστ...
το δεύτερο γκολ του Στολτίδη είναι καθαρό επιθετικό φάουλ του Κωνσταντίνου πάνω στον Νταμπίζα τον οποίο πετάει κάτω σαν τσουβάλι....(ενώ υπάρχει και η υπόνοια ότι η μπάλα στο κόρνερ του Ριβάλντο έχει βγει άουτ και ξαναμπένει μέσα απ΄οτο φάλτσο...)
Υ.Γ.1 Ο Παπαδόπουλος τουλάχιστον έπεσε στην ώρα του ....όταν τον ακούμπησε ο Νικοπολίδης...ο Τζώρτζεβιτς προφανώς είναι λίγο πιο χαζός και ως να πάει το σήμα στον εγκέφαλο....![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Α ΞΕΧΑΣΑ ...
ο παίχτης που έφαγε την κόκκινη είχε φάει την πρώτη κίτρινη στη φάση του ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥ ....πέναλντι....![]()
![]()
![]()
βρε περίεργα πράγματα....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
μουχαχαχαχαχα
χχαχαχαχαχα
ρε δεν αντέχω άλλο λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σε ρωτήξω τώρα διάβασες την εφημερίδα και σου ήρθε αυτό για το 2ο φάουλ???χαχαχαχαχχαχαχα επειδη το είπε ο δώνης
χαχαχαχαχα δεν σου λέω τπτ μας έκαψες τώρα χαχαχα πωπω τι μας έκανες
ναι ναι και το 3ο που λες ήταν οφσαιτ χαχαχα και μαλακία έπρεπε να βγουν και 3 ακόμα κόκκινες στον καστιγιο (απο συνήθεια),στον Μιχαλάκη και σε ποιον άλλον χμμμμμμ α ναι στον Ζε Ελίας (θα του την στείλουμε μην σε νοιάζει) χαχαχαχα
πεστε κι άλλα ρε πέστε κι άλλα να έχω να πω καινούργια ανέκδοτα το βράδυ
υ.γ κοίτα ο Παπ είναι νέο μοντέλο αρα και πιο εξελιγμένο.Το ότι είπα για την φάση εκείνη δεν σημαίνει ότι είναι καλός παίχτης εννοείτε.Δεν τον είπα και Βλακλίνσκι
δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες λόγω του χαμηλού τους επιπέδου...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μουχαχαχαχαχα
χχαχαχαχαχα
ρε δεν αντέχω άλλο λέμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σε ρωτήξω τώρα διάβασες την εφημερίδα και σου ήρθε αυτό για το 2ο φάουλ???χαχαχαχαχχαχαχα επειδη το είπε ο δώνης
χαχαχαχαχα δεν σου λέω τπτ μας έκαψες τώρα χαχαχα πωπω τι μας έκανες
ναι ναι και το 3ο που λες ήταν οφσαιτ χαχαχα και μαλακία έπρεπε να βγουν και 3 ακόμα κόκκινες στον καστιγιο (απο συνήθεια),στον Μιχαλάκη και σε ποιον άλλον χμμμμμμ α ναι στον Ζε Ελίας (θα του την στείλουμε μην σε νοιάζει) χαχαχαχα
πεστε κι άλλα ρε πέστε κι άλλα να έχω να πω καινούργια ανέκδοτα το βράδυ
υ.γ κοίτα ο Παπ είναι νέο μοντέλο αρα και πιο εξελιγμένο.Το ότι είπα για την φάση εκείνη δεν σημαίνει ότι είναι καλός παίχτης εννοείτε.Δεν τον είπα και Βλακλίνσκι
απλά είδα το παιχνίδι και είχα ανοικτά τα μάτια μου....εσύ τώρα μάλλον είχες το κασκόλ του Ολυμπιακού στα μάτια...
δεν ξανά τη φάση στο αργό και θα καταλάβεις τι λέω (αλλά αυτή τη φορά το κασκόλ βάλτο στον τοίχο)![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
idi
Ναι φυσικα...η SEIKO Αλβανιας φετος εφτασε εκει που εσεις δε φτασατε ποτε....
Και ποτε δεν θα φτασουμε εκει !!!!![]()
Γιατι..... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ !!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
idiΤι μου λες τωρα ??? Οτι θεωρεις μεγαλη επιτυχια την seiko που εχει παει στους 8 του ουεφα ???οκ μιας και οι γαυροι εισαστε γενικα λιγο αργοι στο κρανιο μεσα... θα σας βοηθησω λιγο και μετα θα βουτατε τη γλωσα μεσα στο μυαλο για να μιλατε για ομαδες με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ Η ΖΕΝΙΤ![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ερχεται ο τελικος !!!
![]()
ΦΥΛΑΞΟΥ !!!
![]()
μου αρεσει που κανετε και διαλογο...με επιχειρηματα κι ολας....
Γ@ΜΙΕΤ@Ι Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!
χωρις ιδιαιτερο λογο ..... απλα γ@μιετ@ι!!!![]()
σιγα μην κανουμε και κουβεντα τωρα....![]()
![]()
χωρις επιχειρηματα ειναι το καλυτερο....!!!!!θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
«Ασφαλώς και ήταν πέναλτι. Με βρήκε στο δεξί πόδι. Γι’ αυτό άλλωστε, δεν χτύπησα το πέναλτι».
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------