Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Κεραια τελος!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Διαμορφούμενης συχνότητας είμαι, νέε μου !!!

σιγα μην εισαι και υπερετεροδυνος

η 31/3 δεν ειναι μακρια, ε?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως κατι εχει ακουστει για ηλιακο θερμοσιφωνα μαζι με κεραια...ο θερμοσιφωνας ειναι απολυτα λειτουργικος αφου με τετοια ακτινοβολια εχεις συνεχεια βραστο νερο , ενω συναμα το λεγομενο ''τηλεφωνο'' της ντουζιερας αποκταει κυριολεκτικη σημασια , αφου πλεον θα μπορεις να απολαμβανεις το μπανιο σου και συναμα να στελνεις mms , sms , να κατεβαζεις σαχλα ringtones και εφαρμογες java....απιθανο!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παντως κατι εχει ακουστει για ηλιακο θερμοσιφωνα μαζι με κεραια...ο θερμοσιφωνας ειναι απολυτα λειτουργικος αφου με τετοια ακτινοβολια εχεις συνεχεια βραστο νερο , ενω συναμα το λεγομενο ''τηλεφωνο'' της ντουζιερας αποκταει κυριολεκτικη σημασια , αφου πλεον θα μπορεις να απολαμβανεις το μπανιο σου και συναμα να στελνεις mms , sms , να κατεβαζεις σαχλα ringtones και εφαρμογες java....απιθανο!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
    υπαρχουν αποδειξεις γι αυτα που λες? ουτε το πρωτο "νομιζω" οτι ισχυει.. δεν εχει αποδειχθει κατι...βεβαιως προτιμουμαι και ειναι οντως σωστο να λαμβανουμε τα μετρα μας (ορια ακτινοβολιων, αποστασεις απο ευαισθητες ομαδες ατομων (νοσοκομεια, σχολεια) πριν ακομα αποδειχθει κατι ... αλλα ακομα πιο σιγουρος ειμαι για το δευτερο...στις μεγαλες πολεις δεν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο γιατι θα επρεπε να μπουν πολυ πιο ισχυρες κεραιες συνεπως κατα την αποψη σου και πιο επικινδυνες.στις μικρες ειναι πιο ευκολο για ολους και ετσι γινεται ...τις βαζουν καπου πιο μακρυα ωστε να πιανουν και την τριγυρω περιοχη... δεν πληρωνουν νοικια κτηρια κτλ σημα υπαρχει αρκετο .. οποτε ολοι ειναι ευχαριστημενοι

γιατι ολοι κατηγορουν τις κεραιες και για τα κινητα τους δεν λενε τιποτα ή δεν περιοριζουν λιγο την χρηση τους...?
    προσωπικα με αυτα τα λιγα που ξερω αν θα μας βρει κατι .... δεν θα ειναι απο την μεγαλη κεραια... αλλα απο την μικρη...που βαζουμε διπλα στο κεφαλι μας...

παντως προσωπικα προτιμω να εχω την κεραια πανω απο το κεφαλι μου παρα.... κανα δυο πολυκατοικιες πιο διπλα...
    Επειδή είναι θέμα υγείας θα πρέπει να την ψάχνουμε περισσότερο. Αυτοί οι οποίοι λένε πως δεν δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας είναι οι εκπρόσωποι των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Όλος τυχαίος αυτοί μένουν μακριά από τις κεραίες τους. Ανοιξε το google και γράψε ακτινοβολία κινητών. Θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα. Αν έχεις και χρόνο ψάξε και στα αγγλικά, θα βρεις περισσότερα.

Κατα καιρούς γράφεται σε εφημερίδες πως οι επιστήμονες παραδέχονται πως τα κινητά είναι αιτία για διάφορα προβλήματα στην υγεία του ανθρώπου. Σίγουρα δεν έχει αποδειχτεί η ακριβή εικόνα της ζημιάς που προκαλούν στον άνθρωπο αλλά είναι σίγουρο πως δημιουργεί προβλήματα. Και από την στιγμή που κανένας δεν μπορεί να αποδείξει πως οι κεραίες δεν δημιουργούν προβλήματα, εγώ τις θέλω μακρια μου.

και να συμπληρωσω στον angels_gr, αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για :a020:...
    αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες?

H κλίκα μου!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    και να συμπληρωσω στον angels_gr, αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για :a020:...
    αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες?

Συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!!
    Λες?????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    1) http://www.fcc.gov/cgb/cellular.html#whatis

2)http://europa.eu.int/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexapi!prod!CELEXnumdoc&lg=el&numdoc=31989L0336&model=guichett

Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!!
    Λες?????

ναι, θα γεννησουν παιδακια με μικρες κεραιες στο κεφαλι! παρε μια ιδεα απο το avatar του Λεωνιδα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ναι, θα γεννησουν παιδακια με μικρες κεραιες στο κεφαλι! παρε μια ιδεα απο το avatar του Λεωνιδα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το πρόβλημα θα είναι να γεννήσουν κεραίες με χέρια και πόδια!!!!
    Άντε τρέχα να ξεφύγεις μετά!!!!!

:rotflmao:
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

πριν ένα χρονο περίπου είχε εγκατασταθεί κεραία της κοσμοτε στην ταράτσα της φιλοσοφικής με την συγκατάθεση υψηλού μέλους της πανεπιστημιακής κοινότητας .....

αλλά την έφαγε η νύχτα και ομίχλή !!!

ήρθαν παλικάρια από φαρμακευτικό και χημικό και την ξήλωσαν !!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Έχω μία σε αποσταση βολής από τη βεράντα μου (50 m) το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα πυροβόλο όπλο με σιγαστήρα ( κατά προτίμηση ένα ρωσσικό SV 99 ) ή πρόσβαση στην εν λόγω πολυκατοικία.

Νέο μέλος
    μηχανη, τσιγαρο, κεραιες, αγχος ????

ποιο ειναι το πιο επικινδυνο ? και εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να μας πετυχει?

απλα για να ξερουμε τι προτεραιοτητες μας...

αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για ... αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες?
    αυτα δηλαδη τα πρεπει να τα θεωρησουμε δεδομενα ? Δεν το νομιζω

οι κεραιες δεν ειναι ραδιενεργες... !!
    ακτινοβολια εκπεμπουν οπως οι λαμπες, οι οθονες, τα συρματα της ΔΕΗ και οτιδηποτε αλλο το περναει ρευμα..

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr

ποιο ειναι το πιο επικινδυνο ? και εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να μας πετυχει?

αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για ... αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες?

ακτινοβολια εκπεμπουν οπως οι λαμπες, οι οθονες, τα συρματα της ΔΕΗ και οτιδηποτε αλλο το περναει ρευμα..
    Η μηχανή μπορεί να σε σκοτώσει από λάθος και μόνο. Δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Το τσιγάρο το ξέρεις πως σου κάνει κακό, όπως επίσης και το άγχος. Αυτά είναι και ιατρικά αποδεδειγμένα. Αφού λοιπόν το άγχος δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μου, προσπαθώ να το αποφύγω. Οι κεραίες μου δημιουργούν άγχος, άρα τις θέλω όσο γίνεται πιο μακριά μου!!! Είναι θέμα υγείας, το λεει και ο γιατρός!!!

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander

Θέλεις να μας πεις με τι ασχολείσαι; Με ποια ιδιότητα γράφεις όλα τα παραπάνω;
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εθνικά διπλώματα τελος
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:40
  2. Τελος ΕποΧης
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 14:23
  3. Ξανθιες Τελος.......
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ