Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Δηλαδη να καταλαβω.
Το Metropolis πουλαει μαιμουδες ;![]()
ονοματα δεν λεμε ειπαμε,μη μας πανε μεσα...
βαλτος εισαι να μας αναψεις καμια φωτια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αυτό με την ταινία ασφαλείας δεν ισχύει.....δεν πάει να πει ότι επειδή δεν έχει τανία είναι παράνομο...καμία σχέση...δεν έχω κατάλάβει ακριβώς τι παίζει με την ταινία αλλά δεν είναι συνακόλουθο της νομιμότητας σε καμία περίπτωση
δεν ειμαι νομικος αλλα τοτε τι ρολο βαραει το ''ταινια ασφαλειας και ΓΝΗΣΙΟΠΤΗΤΑΣ''???
εγω ηξερα οτι τσιμπανε ταινιουλα απο τις εταιριες ωστε να αποδεικνυεται η αυθεντικοτητα τους,να μετρουνται οι πωλησεις κοκ.
αρα οταν δεν υπαρχει η ταινιουλα εγω καταλαβαινω*** οτι-στην καλυτερη-το cd δεν εχει εισαχθει επισημα.(γι'αυτο ειναι κ στο 1/3 της ''κανονικης'' τιμης).απο καπου το εφερε το μαγαζακι λαθραια ή το εφτιαξαν οι ιδιοι...
εχω αγορασει cd κ απο τις δυο κατηγοριες(εγω,οχι φιλος φιλου)
θα μου πεις πως το καταλαβες?
viva argentina.το βιβλιαρακι εχει διαφορετικου μεγεθους γραμματοσειρα,πισω γραφει οτι ειναι κατασκευασμενο εκει περα,και(ΑΥΤΟ ειναι το χειροτερο) το cd ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ:hypnotize
big time bummer![]()
εδω κ κανα χρονο,ισως κ περισσοτερο,δεν βλεπω τετοια ομως.ισως τους βαλαν χερι...
στην δευτερη περιπτωση το κουτι ειχε αλλο δισκακι μεσα(ιδιο συγκροτημα,αλλος δισκος).το πηγα πισω,μπηκε ενας τυπος σε μια αποθηκη κ μετα απο λιγο μου εφερε αυτο που επρεπε να ειναι μεσα.σκετο.κρατοντας το στο χερι...λετε να το ειχε παει αλλος πριν απο μενα????????:ZZZ:
κ στις δυο περιπτωσεις δεν υπηρχε ταινια
***ο καθενας βεβαια καταλαβαινει οτι θελει...
(καταλαβαινω με την εννοια του εκλαμβανω,οχι οτι τους καταλαβα=τους ξεσκεπασα...)
![]()