ΔΥΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ NICK (JIMMYDOG) ΜΕΓΕΘΟΣ M![]()
Ασημί ή άσπρες στάμπες - Μαύρο ή σκούρο μπλουζάκι
Μαύρη (ή σκούρα) στάμπα - Άσπρο ή ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι
Κάτι στο πιο χαρούμενο/παστέλ παρακαλώ.
Δε με ικανοποιεί η φάση. Θα ποστάρω ότι βγαίνω από την παραγγελία.
ΔΥΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ NICK (JIMMYDOG) ΜΕΓΕΘΟΣ M![]()
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ!!
Η ΛΙΣΤΑ
(Πατήστε F5 για να φορτωθεί η φρέσκια!)
Mπορείτε να ποστάρετε διορθώσεις ή και αποχωρήσεις.
Για το μέγεθος: Είναι ψιλοαμερικάνικου τύπου. Δλδ εγώ που είμαι 193cm/90kg φοράω L, και μου είναι και σχετικά μπόλικο.
!!!Η στήλη name είναι ακριβώς αυτό που θα τυπωθεί, οπότε και μικροαλλάγες πρέπει να τις πείτε!!!
![]()
maresei giati eimai protos(efaga kana trilepto gia na me vro re)
Parakalo diavaste KALA kai ta 3 LINK tou SF
![]()
Arxontas o SF !
Epitelous san na dromologithike h katastash ..
Eyge!
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Μια ερωτησουλα μονο να κανω..? Για το μεγεθος οταν λετε ψιλοαμερικανικου τυπου τι εννοΑτε?? Δηλαδη σε μας που ειμαστε ζουμπαδες (1.75-74 κιλα) μηπως το Medium θα ειναι σαν φουστενελα???Και κατι αλλο που δεν καταλαβα... Εχετε ΗΔΗ αρχισει να μαζευετε το χρημα? Αν ειναι ν'αρχισουμε να στελνουμε κι εμεις σιγα-σιγα (που και πως ομως??)... Thanks!
![]()
We never get enough...
Για το μέγεθος όπως είπαμε δε μπορούμε να πετύχουμε τελειότητα. Αλλωστε μιλάμε για μπλουζάκια moto.gr και όχι trendy streetwear. (Τσσσ πως τα λεω)
Με αναφορά τον εαυτό μου που ειπα και πιο πάνω, οι πολύ ψηλοί και αδύνατοι ας μη βάλουν XL λόγω κεκτημένης. Eσένα σάκι τσάν σε κόβω εύκολα για M.
Για τη συλλογή $$$ θα υπάρξει ποστ, αλλά ήδη από την ερχόμενη Δευτέρα πάντα θα υπάρχει κάποιος ταμείας στο Δέλεαρ για να μαζεύει....
Aπο Δευτέρα θα προσπαθήσω να ποστάρω και τις διαστάσεις (σε εκατοστά). Μεχρι να μαζέψουμε το χρήμα, θα κανετε και τις διορθώσεις σας.
Στην πρώτη σελίδα ανακοινώθηκε και το Τ.Τ. (Trio Tameies)!
Οι εκτός Αθηνών να πουν τη γνώμη τους για το πως θέλουν να γίνει η φάση. Αν θέλουν δλδ να χρεωθούν και την ταχ. επιταγή ή αντικαταβολή + κοστος πακεταρίσματος κλπ, κάποιοι απο εμάς σίγουρα θα τους εξυπηρετήσουν.
Sorry που άργησαααα!!! αλλά θέλω και εγώ.1 πορτοκαλί small παρακαλώ. Ευχαριστώ.!![]()
tai με μικρά 2 τεμάχια μαύρα
cOzAtS με εναλαγη μικρών μεγάλων, 2 τεμάχια μαυρα
οοοοςς σενσειιι![]()
Εγω παντως αυτο επιλεγω γιατι και να ηθελα δεν ξερω κανεναν σας που να μπορει να το φερει Θεσ/νικη (για τα χερι με χερι που λεγατε πιο πανω)...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Οι εκτός Αθηνών να πουν τη γνώμη τους για το πως θέλουν να γίνει η φάση. Αν θέλουν δλδ να χρεωθούν και την ταχ. επιταγή ή αντικαταβολή + κοστος πακεταρίσματος κλπ, κάποιοι απο εμάς σίγουρα θα τους εξυπηρετήσουν.![]()
![]()
![]()
We never get enough...
SF,
ας κάνω αλλαγή σε χρώμα και ποσότητα , ένα ασπρο, ένα πορτοκαλί και ένα κόκκινο....
Επίσης για το οικονομικό, αν έχει κάποιος απο τους ταμίες λογαριασμό Alpha ας τον κάνει ένα post να του βάλουμε λεφτά (μαζί και τα έξοδα αποστολής).
Για τους μακρινούς λέω οτι η μεταφορά χρημάτων μέσω Alpha Web Banking είναι δωρεάν.
![]()
Nαι, έχω ALPHA οπότε είμαστε ΟΚ.
Θα ενημερώσω σχετικά με ΠΜ.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Για τους εκτός Αθηνών τι παίζει? γιατί δν παρακολουθούσα και τώρα που το είδα ψήνομαι, αλλά είμαι από Θεσσαλονική.Ας πει κάποιος standard για να ξέρουμε.!!Thanx.![]()
Μπλουζο-Παραγγελτη ...
Μεγαλωνω λιγο την παραγγελια μου ...![]()
(Θα τα "μαζεψω" εγω αυτα τα λεφτα, ΜΗΝ ανησυχεις ...)
Οπως ειχαμε πει ...
3 Large, με nick το "crs-k", σε χρωματα: Ασπρο (μαυρα γραμματα), Μαυρο (ασημι γραμματα) και Τιρκουάζ (ενα ανοιχτο μπλε-πρασινο ειναι) ...
Αν ΔΕΝ εχει Τιρκουάζ, τοτε Χακί ...
Αν ΔΕΝ εχει και Χακί, τοτε Μπλέ Σκούρο
Στο τελευταιο, ας επιλεξει γραμματα, αυτη!
ΕΠΙΣΗΣ (+++)
2 eXtra Large, με nick το "Druuna", σε χρωματα: Μαυρο (ασημι γραμματα) και
Σκούρο Μωβ (ΟΧΙ Βιολέ) ...
Αν ΔΕΝ εχει Σκούρο Μωβ, τοτε Σκούρο Μπλε!
Τα χρωματα των γραμματων για το τελευταιο, ας τα επιλεξει αυτη!
Σι γαμ' ησαν ψες ?![]()
:rotflmao:
![]()
Katarxas eyxaristw osous eixan thn prwtoboulia gia ta t-shirts. Apeiro kouragio kai ypomonh!!
Epi toy 8ematos:
>Mayrh mplouza me ashmenia grammata-stampes
>Nickname: gtheof
>mege8os: MEDIUM (M)
Oson afora tis plhrwmes, an katalava kala, 8a ksekinhsoun apo Deytera sto DELEAR. Epeidh eimai "newbie", 8a mou pei kapoios diey8ynsh kai wra synanthshs?
Eyxaristw kai pali.
Πληροφορίες για το Δελεαρ, στην 1η σελίδα
Η ΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ (3/4)
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε