από μια αθώα ερώτηση το ξεκινήσαμε, και φτάσαμε στη μετουσίωση της μοτοσυκλετιστικής διπολικότητας! (ρε μήπως να γίνω ποιητής??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:. )Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι ΠΑΝΤΟΥ ομως ...![]()
από μια αθώα ερώτηση το ξεκινήσαμε, και φτάσαμε στη μετουσίωση της μοτοσυκλετιστικής διπολικότητας! (ρε μήπως να γίνω ποιητής??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:. )Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι ΠΑΝΤΟΥ ομως ...![]()
Μου αρέσει πάντως από που ξεκινάνε οι συζητήσεις και που καταλήγουν κάτι σε χαλασμένο τηλέφωνο μου βγάζει η όλη φάση!!! Γαμάτη.
Πες μας πρώτα ποιό λεξικό ανοιξες για να γράψεις αυτή τη μπούρδα και σου δίνουμε και νόμπελ λογοτεχνίας άμα θες!!!!φτάσαμε στη μετουσίωση της μοτοσυκλετιστικής διπολικότητας! (ρε μήπως να γίνω ποιητής??
ΘΕΟΣ Ο JOHNPAN!!!!!!!!!!!
Μόνος μου ρε το σκέφτηκα! Λεξικό Τζονπανήδης!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Μου αρέσει πάντως από που ξεκινάνε οι συζητήσεις και που καταλήγουν κάτι σε χαλασμένο τηλέφωνο μου βγάζει η όλη φάση!!! Γαμάτη.
Πες μας πρώτα ποιό λεξικό ανοιξες για να γράψεις αυτή τη μπούρδα και σου δίνουμε και νόμπελ λογοτεχνίας άμα θες!!!!
ΘΕΟΣ Ο JOHNPAN!!!!!!!!!!!
Ήμουν σίγουρος, μιας και μόνο εσύ στον κόσμο θα χαιρόσουν που γράφεις μόνος σου τετοιες χμμμμμμμμμμμΜόνος μου ρε το σκέφτηκα! Λεξικό Τζονπανήδης!
Μαλ..ιες να το πω?????![]()
![]()
![]()
Πάμε για καφέ ρε!