Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αν αντέχεις οικονομικά,κράτα και αυτό που έχεις..Αν πάρεις ss (ή και οτιδήποτε άλλο) ένα παπί πάντως θα σου λύσει τα τα χέρια..
Καλα να κρατουσα και το ΚαΤεΜακι μου θα ηταν τελεια.
αλλα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αν αντέχεις οικονομικά,κράτα και αυτό που έχεις..Αν πάρεις ss (ή και οτιδήποτε άλλο) ένα παπί πάντως θα σου λύσει τα τα χέρια..
Καλα να κρατουσα και το ΚαΤεΜακι μου θα ηταν τελεια.
αλλα..![]()
πώς γίνεται να σκέφτεσαι σοβαρά το 1000άρι fazer, όταν έχεις γράψει πως θεωρείς το GSX-R750 ως αεροπλάνο που δεν θα μπορείς να κουμαντάρεις;
ξερεις ειναι ψυχολογικο καθαρα γιατι το ss μοιαζει με πυραυλο ενω το naked λες νταξει ειναι μια μηχανη.Ασχετα που το fazer ειναι πιο τουμπανο.Παιδια ολα τα πας αρκει να εχεις σεβασμο σ'αυτο που οδηγεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
πώς γίνεται να σκέφτεσαι σοβαρά το 1000άρι fazer, όταν έχεις γράψει πως θεωρείς το GSX-R750 ως αεροπλάνο που δεν θα μπορείς να κουμαντάρεις;
ρε μη μασας!!!
και μενα η πρωτη μου μηχανη ηταν ενα gsxr 750 K2, και δεν μπορω να πω οτι με δυσκολεψε....
ισα ισα που με βοηθησε σε στιγμες που ενα 600 θα με προδιδε...
μαλλον η καλυτερη μηχανη που εχω οδηγησει μεχρι σημερα...
Τι να σας πω.Εμένα μου αρέσει το GSXR600 Κ6 αλλά σήμερα είδα το TUONO το καινούριο,το έβαλα μπροστά και εντός των ημερών θα το πάω και βόλτα.Ομολογώ ότι είναι υπέροχο.Ο ιδιοκτήτης μου είπε "Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη".Θα σας πω μόλις το στρώσει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Kαλημερα.
Ακριβως οπως τα λεει ο μοτζαρτ απο κατω σου φιλε μου. Τελικα πρεπει να ειναι ψυχολογικο. Πιο νορμαλ θεση οδηγησης και γενικα πιο νορμαλ πραγματα. Γιαυτο και κοιταω το fazer1000 που μπορει να κανω και λαθος τελικα.
Χτες πηγα τελικα στην ηλιοφιλ οπως μου συστησε φιλος απο δω αλλα το μηχανακι ειναι συνεργειο μετα απο σαβουρδα που εφαγε καποιος που το πηγε testride. Ο τυπος ειχε ξενερωσει ασχημα και σκεφτοταν να μην ξαναβγαλει το μηχανακι εξω για τεστ.
Θα τον παρω την αλλη εβδομαδα να δω τι θα μου πει και βλεποντας και κανοντας.
Παντως σε οσους ειπα οτι το μηχανακι θα κανει πολλα χιλιομετρα μεσα στην πολη γουρλωσαν τα ματια τους παιδια τρελλο γελιο. Πραγματικα μια ενστικτωδης αντιδραση και ειχαν και δικιο οι ανθρωποι. Αλλα τι να κανεις που πρεπει να αγορασω ενα.
Επισης ακουσα οτι ΙΣΩΣ η kawasaki του χρονου θα βγαλει καινουργιο μοντελο zxr636. Κατα 50% αν καταλαβα καλα.
Παντως εσεις μου λετε να παρω ενα ss απο οτι καταλαβαινω.
Δεν θα με δυσκολεψει.
Το vtr1000 το απλο πως το βλεπετε σαν επιλογη?
Να επαναλαβω και εγω την αποψη μου για χιλιοστη φορα,αν μετρω σωστα!
Παρε αυτην που θες.Ασε τα κοστη,την κουραση στην πολη,την καταναλωση σε δευτερη μοιρα.Η μοτοσυκλετα ειναι παθος το οποιο πληρωνεις σε χρημα και χρονο,για να παρεις την απολαυση που δικαιουσαι.Δεν χωρουν πολλα ορθολογικα κριτηρια στην αγορα μοτοσυκλετας.
Θελω να πω οτι αν σου αρεσει ενα ss και για λογους πρακτικοτητας αγορασεις ενα γυμνο,δεν προκειται ποτε να σε κανει τοσο ευτυχισμενο οσο δικαιουσαι,βασει των χρηματων και του χρονου που θα δαπανησεις γι'αυτο.
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Παρε αυτην που θες.Ασε τα κοστη,την κουραση στην πολη,την καταναλωση σε δευτερη μοιρα.Η μοτοσυκλετα ειναι παθος το οποιο πληρωνεις σε χρημα και χρονο,για να παρεις την απολαυση που δικαιουσαι.Δεν χωρουν πολλα ορθολογικα κριτηρια στην αγορα μοτοσυκλετας.
Θελω να πω οτι αν σου αρεσει ενα ss και για λογους πρακτικοτητας αγορασεις ενα γυμνο,δεν προκειται ποτε να σε κανει τοσο ευτυχισμενο οσο δικαιουσαι,βασει των χρηματων και του χρονου που θα δαπανησεις γι'αυτο.
.......τι να πω τωρα.
:smilea:
το "πάρε αυτή που θες" είναι πολύ σωστό ΜΟΝΟ αν έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει για κάποιες ώρες και σε όλες τις συνθήκες κάθε εναλλακτική επιλογή
διαφορετικά, είναι παγίδα
Βασικα ολοι, με εχετε βαλει σε σκεψεις, αλλα ο tsoukas77 με εστειλε.
kawasaki του χρονου θα βγαλει καινουργιο μοντελο zxr636 κατά 99%.Ήρθε ο καιρός του να αλλαχτεί.Εάν δεν κάνω λάθος κάθε 2 χρονια αλλάζουν τα SS.Αυτό για εμένα αποτελεί ένα σοβαρό αντικίνητρο.
Καλά εάν πάμε με τη λογική αυτή δεν πρέπει να ξαναγοράσουμε μηχανή, γιατί θα περιμένουμε εσαεί το νέο μοντέλοΑρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
kawasaki του χρονου θα βγαλει καινουργιο μοντελο zxr636 κατά 99%.Ήρθε ο καιρός του να αλλαχτεί.Εάν δεν κάνω λάθος κάθε 2 χρονια αλλάζουν τα SS.Αυτό για εμένα αποτελεί ένα σοβαρό αντικίνητρο.
. Άλλωστε μην περιμένεις ότι θα έχει τις τρομερές διαφορές με το τωρινό. Παίζει να είναι και πιο άσχημο εάν το κάνουν όπως το νέο zx10.
Triple 1050![]()
Δεν συμφωνώ..Και βέβαια χωράνε και πρέπει να χωράνε ορθολογικά κριτήρια στην αγορά μηχανής..Με πρώτο το πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός..Αν ήταν έτσι όπως τα λες εσύ,όλοι θα οδηογύσαμε R1 SP/K6 Yoshimura/999R/Mille Factory κλπ και σε ένα χρόνο θα μπαίναμε όλοι μαζί φυλακή..Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Άλλο κριτήριο είναι η χρήση της μοτοσυκλέτας.Ας πούμε ότι ο φίλος
ktm640lc4 γουστάρει να πάρει ss (όπως καλή ώρα τώρα) αλλά δεν πρόκειται να το βγάλει ποτέ εκτός πόλης γιατί δεν έχει χρόνο/λεφτά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.Τότε τι απόλαυση μπορεί να του προσφέρει το ss??
Το οικονομικο ζητημα ειναι αναγκαια προυποθεση.Αναγκαιο ορθολογικο κριτηριο.Δυστυχως.Ομως,στα παθη μας,πρεπει να ελαχιστοποιουμε τα ορθολογικα κριτηρια,γιατι δεν θα τα απολαυσουμε σε τελικη αναλυση.
Ο φιλος προφανως εχει καποια προτιμηση και εχει κανει καποια προεπιλογη,σιγουρα με βαση την τιμη αγορας.Απο εκει και περα,πιστευω οτι ειναι τραγικο να θεσει πολλες ορθολογικες παραμετρους και να καταληξει σε μια μοτοσυκλετα που μπορει μεν να ειναι η καλυτερη για αυτες τις παραμετρους,αλλα δεν θα ικανοποιει τον ιδιο.
Για ολους μας η μοτοσυκλετα ειναι παθος και απολαυση.Αν δεν ηταν,θα ειχαμε ολοι παπακια των 400 ευρω για να κανουμε την δουλεια μας.
Οσο για το τι απολαυση μπορει να σου προσφερει ενα ss στην πολη,ειμαι σιγουρος οτι αν λατρευεις την μοτοσυκλετα σου,αν οντως ειναι το μεγαλο παθος σου,μπορει να σου προσφερει απιστευτα συναισθηματα σε οποιαδηποτε κατασταση.
Στην αρχη,ορκιζομουν οτι δεν θα παιρνω την Duc στην πολη ωστε να μην την ταλαιπωρω αλλα την τριτη μερα δεν αντεξα και απο τοτε την εχω για κανονικη καθημερινη χρηση.Εστω και μονο δουλεια-σπιτι.Την απολαμβανω και εκει.Την απολαμβανω και οταν καθομαι και την κοιτω στο παρκινγκ επι 3 ωρες.
Ολα τα παραπανω,ισχυουν οταν θες να αγορασεις μια μοτοσυκλετα που σε "φτιαχνει".Αμα την θες ως εργαλειο για να κανεις την δουλεια σου,τα παραπανω ειναι μπουρδες...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Βασικα φιλαρακι τη ζωδιο εισαι;(Διδυμο σε κοβω) Οχι παιδια δεν του την πεφτωαπλα η κατασταση του μου θυμιζει την δικια μου
![]()
Ξεκινησα απο ER6 μετα στο Z 750 και λιγο πριν την εκθεση στο Fazer 600ABS. Ηθελα ενα μηχανακι και για καθημερινα μεσα στην πολη αλλα να κανω ενα μπραφ στην εθνικη να παιρνουν τα μυαλα μου αερα. Οικονομικα ολα τους δεν ειναι κουραστικα και φτηνα. Ελα ομως που επικρατησε η καυλαR1 Lava Red τελικα. Και η μεση μου ποναει, και οι προσαγωγοι μου, και βραζει ο κωλος μου και καιει τα αντερα της. Ξεκινησα να την παιρνω στην δουλεια γιατι ηθελα τα 10χλμ που ειναι η αποσταση να τα απολαμβανω αλλα φιλε μου τελικα πηγενα κουρασμενος, τσατισμενος που ο ταριφας στο φαναρι δεν μου εκανε χωρο να περασω,γιατι το τιμονι δεν κοβει πολυ ωστε να περασω μεσα απο τα αυτοκινητα, που αναψε το μηχανακι στους 110c με αποτελεσμα να παρουν φωτια τα μπουτια μου κλπ.
Η αποφαση δικη σου αλλα σκεψου το πολυ καλα. Οσο για τα γκαζια ολα αυτα εγω πιστευω ειναι ψυχολογικα, εαν εχεις το μυαλο σου στην θεση του και εισαι συνηδητοποιημενος και δεν κανεις καγκουριες τοτε θα τα καταφερεις μια χαρα. Γιατι οπως σου ειπα πιο πανω η κατασταση σου μια απο τα ιδια και εγω.
Εγω καθε σ/κ κανω βολτες με τον μπαρμπα μου που εχει ακριβως το ιδιο μηχανακι και κανουμε βημα βημα διαφορα μαθηματα γιατι τελικα ειναι πολυ πολυ σκληρο τιμονι αυτο που αγορασα και πρεπει να ειμαι 100% συγκρατημενος και συγκεντρωμενος
δεν τα λεω ολα αυτα για να το παιξω εξυπνος, να βοηθησω εαν μπορω προσπαθω.
*κατι που ξεχασα. Ολα τα SS600 εμενα μου φαινονται πολυ πολυ αβολα. Το R1 μπροστα τους ειναι touring....