Κοριτσια το δοκιμασα σε 3 διαφορετικα αυτοκινιτα, στο 1 επιασε...Και οποιος ειπε οτι τα κινητα εκπεμπουν μονο ακουστικα σηματα να διαβασει το μανουαλ του κινητου του....![]()
Κοριτσια το δοκιμασα σε 3 διαφορετικα αυτοκινιτα, στο 1 επιασε...Και οποιος ειπε οτι τα κινητα εκπεμπουν μονο ακουστικα σηματα να διαβασει το μανουαλ του κινητου του....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Infrared?:rotflmao:
![]()
Την πρωτη φορα που το διαβασα καταλαβα αλλα αντ' αλλων. Και απορουσα γιατι νομιζεται οτι ΔΕΝ δουλευει κιολας![]()
Μην ρωτησετε ΤΙ νομιζα..δεν παω καλα λεμε![]()
Το δοκιμασε κανεις?
εγω αλλα ειχα ξεχασει τα κλειδια μου στο αυτοκινητο του γειτονα....
ετσι εχασα και τα κλειδια και το τηλεφωνο:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
EEE.!.!.! MBRAVO SOY LEIPONΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Προσωπικα οχι.![]()
:a24:![]()
:a24:
![]()
![]()
Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?
Δεν το είπε κανείς αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Και οποιος ειπε οτι τα κινητα εκπεμπουν μονο ακουστικα σηματα να διαβασει το μανουαλ του κινητου του....![]()
Διάβασε εσύ πρώτα αυτό που έγραψε και αν το καταλάβεις, μετά υπόδειξέ του τι να κάνει...
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Τι σε πειραξε λεβεντακο μου σε αυτα που εγραψα?? Προτιμας το manual απο το μανουαλ?? Ζητω συγνωμη αν ταλαιπωρησα τα ματακια σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Δεν το είπε κανείς αυτό...
Διάβασε εσύ πρώτα αυτό που έγραψε και αν το καταλάβεις, μετά υπόδειξέ του τι να κάνει...
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι σε πειραξε λεβεντακο μου σε αυτα που εγραψα?? Προτιμας το manual απο το μανουαλ?? Ζητω συγνωμη αν ταλαιπωρησα τα ματακια σου!![]()
![]()
![]()
αλλο λεει αλλο καταλαβες rsp! :ZZZ:
Χαχαχαχα, δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ φιλαράκο ! Δεν κολλάω σε γραμματοσειρές, συντακτικά και γραμματικές...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι σε πειραξε λεβεντακο μου σε αυτα που εγραψα?? Προτιμας το manual απο το μανουαλ?? Ζητω συγνωμη αν ταλαιπωρησα τα ματακια σου!![]()
![]()
Η ένστασή μου είναι ότι είπα :
το τηλέφωνο δεν "περνάει" άλλες συχνότητες εκτός από τις ακουστικές.
Σε απλά ελληνικά, το τηλέφωνο φιλτράρει τον ήχο (ακουστικές συχνότητες 20Hz-20kHz και μάλιστα ακόμα λιγότερες μπλα μπλα μπλα) από τις υπόλοιπες συχνότητες. Από κει και πέρα σε τι τις μετατρέπει και τι εκπέμπει το κινητό (ακτινοβολίες, καρκίνοι μπλα³) είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Τώρα, αν τα φιλτράκια δεν είναι τέλεια και "περνάνε" και άλλες συχνότητες 800MHz ή δεν ξέρω κι εγώ πού λειτουργούν οι συναγερμοί, άλλο καπέλο...
Άντε να δούμε πού θα πάει αυτό τώρα...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Τι να πω Αλεξανδρε εγω το ειχα δοκιμασει σε 3 αυτοκινητα και το 3 ανοιξε, τωρα αν ηταν τυχη,ή πως εγινε δεν ξερω!!
Σε τι αυτοκίνητα (μοντέλα και χρονολογία). Άλλα έχουν (παλαιότερα) υπέρυθρες, άλλα (νεότερα) υπέρηχους.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι να πω Αλεξανδρε εγω το ειχα δοκιμασει σε 3 αυτοκινητα και το 3 ανοιξε, τωρα αν ηταν τυχη,ή πως εγινε δεν ξερω!!
You BETA believe...
Πεζο 206 μοντελο 2003
Ρενο Κλιο μοντελο 2002
Chevrolet Blazer μοντελο 2001
δουλεψε στο Κλιο...Τι να πω ρε παιδια και εγω μαλ@κας ειχα μεινει οταν εγινε
Καλή μαγκιά θα ήταν να δουλεύει !Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Από τη θεωρία που γνωρίζω είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνεται αλλά η χρηστικότητά του με κάνει να ψήνομαι να το δοκιμάσω !!!
![]()
πωπω....το εχετε αναγει σε επιστημη!![]()
OOOOOOOOLDMAN: ετοιμασου για μια μετακομιση!!!![]()
![]()
![]()
Αι στα διαλα ρε εσυ...Αντε και δεν εχει πεσει ουτε ενα μπινελικι σημερα και ειναι βαρετα...!!:rotflmao::rotflmao:
![]()
πλακα πλακα, να ειχα κανενα μπινελικι να συνοδευει τον καφε μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αι στα διαλα ρε εσυ...Αντε και δεν εχει πεσει ουτε ενα μπινελικι σημερα και ειναι βαρετα...!!:rotflmao::rotflmao:
![]()
:hypnotize
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To 206 είναι σίγουρα με υπέρηχους και νομίζω και το Clio, για το άλλο δεν ξέρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Πεζο 206 μοντελο 2003
Ρενο Κλιο μοντελο 2002
Chevrolet Blazer μοντελο 2001
δουλεψε στο Κλιο...Τι να πω ρε παιδια και εγω μαλ@κας ειχα μεινει οταν εγινε
Πολύ περίεργο...
You BETA believe...