Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Mιλαμε για μηχανες οχι για τρακτερ![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
oops!!!
Νομιζα οτι ημουν στο www.ishitonharleys.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Mιλαμε για μηχανες οχι για τρακτερ![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
oops!!!
Νομιζα οτι ημουν στο www.ishitonharleys.com
Καλό είναι βέβαια να μην βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους ανάλογα με την μηχανή όπως συνηθίζουν να βάζουν μερικοί σε ανθρώπους που έχουν μηχανή ανεξαρτήτος μοντέλου(για Harley τώρα τι να πωAnyway).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μια μηχανή ταξινομημένη από τη YAMAHA σαν TOURING είναι υποδεέστερη στο ταξίδι, μιας μηχανής ταξινομημένης σαν STREET. Ή να το θέσω αλλιώς, πόση βάση πρέπει να δίνουμε στις ταξινομήσεις αυτές, γιατί στο κάτω-κάτω καταναλωτές είμαστε και υπάρχουν κ νόμοι περί παραπληροφόρησης σχετικά με τις ιδιότητες των προϊόντων.Ανέβηκα Αθήνα - Ξάνθη με το Fazer δικάβαλος φορτωμένος μέχρι το λαιμό με δύο στάσεις και μόλις έφτασα βγήκα και για ποτό...
Με το Tdm ανέβηκα με το ίδιο φορτίο Σέρρες και έπεσα νεκρός στο κρεβάτι...
[/B]
Φιλε επειδη ειναι ετσι μερικα ατομα δεν μπορεις να τους κρινεις ολους ετσι!Δεν μπορεις να κρινεις ενα ολοκληρο συνολο απο μερικα ατομα!Τετοια παλικαρια υπαρχουν και με αλλα μηχανακια με αμαξια με τρακτερ!Ειναι ντροπη να αγορασεις ενα μηχανακι επειδη ειδες μερικους μαλ#κες να το καβαλανε?Ωραια λογικη!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χαλλλλλαραααααααααα
το TDM ειναι πολυ soft !!!! (καλα κανει γιαυτο φτιαχτηκε!) αλλα οι αναβατες του κατα 99% (ΟΧΙ ΟΛΟΙ daemon...) την "εχουν δει" hard...
ειναι ντροπη για μενα να κυκλοφορεις πια με TDM γιατι ολοι οι "wannabe fast - poylisa to XT kai pira ergaleio toumpano - de kserw na strivw alla eimai poul mour me to gyaliko xvris kranos" εχουν TDM με ακραπες....
αμα εχεις διαφορετικη αποψη για τους αναβατες του ομως, ειτε ζεις σε αλλη χωρα η δε βγαινεις πολυ απο το σπιτι...
κομπλεξικοι
χαχαα εχετε πλακα
πειτε μαλακιες καργα για να κρυψετε την αλληθεια!
ειπα εγω για "συνολο"??
ειπα εγω για "ολους"
και φυσικα συνεχιζω και πιστευω οτι οι "κομπλεξικοι" ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων TDM Και οχι εγω ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θανο εισαι ο thanos?Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Είχα δύο χρόνια tdm 850 και δύο χρόνια fazer 1000...![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
[B]οι αναβατες του κατα 99% (ΟΧΙ ΟΛΟΙ daemon...) την "εχουν δει" hard...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χαχαα εχετε πλακα
πειτε μαλακιες καργα για να κρυψετε την αλληθεια!
ειπα εγω για "συνολο"??
ειπα εγω για "ολους"
και φυσικα συνεχιζω και πιστευω οτι οι "κομπλεξικοι" ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων TDM Και οχι εγω ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι ολοι μονο 99%!
Εχεις δει τι κομπλεξ παιζει με τα Ζ?
Αυτοι ειναι χειροτεροι!
κανε μια βολτα να δεις πως οδηγανε και αν φορουν κρανος!
Ρωτα καποιον τι λεει η μηχανη σου να δεις πως θα σου μιλαει!Λες και εχει το ss!
Δεν ειναι ωραιο να βαζεις ταμπελες και να κατηγορεις ανθρωπους!Μπορει επισης ο τροπος εκφρασης σου να γινει πιο χαλαρος και συ το ιδιο!Ο καθενας ειναι οτι ειναι για την παρτι του!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
θανο εισαι ο thanos?![]()
![]()
:rotflmao: καλά μ'έστειλες τώρα...
Ναι ο Θάνος είμαι... ε ο Τhanos_ εννοώ!
Θάνος..
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις ταξινομήσεις και ποια εννοούνε touring... το tdm;Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μια μηχανή ταξινομημένη από τη YAMAHA σαν TOURING είναι υποδεέστερη στο ταξίδι, μιας μηχανής ταξινομημένης σαν STREET. Ή να το θέσω αλλιώς, πόση βάση πρέπει να δίνουμε στις ταξινομήσεις αυτές, γιατί στο κάτω-κάτω καταναλωτές είμαστε και υπάρχουν κ νόμοι περί παραπληροφόρησης σχετικά με τις ιδιότητες των προϊόντων.
Street είναι και οι δύο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν.
Η διαφορά στην άνεση ήταν σε διάφορα σημεία. Καταρχίν στη θέση οδήγησης. Ποτέ δεν ευχαριστήθηκα τη θέση του TDM με τα χέρια τεντωμένα και το τιμόνι τόσο ψηλά και μακριά και το σώμα όρθιο. Ποτέ δεν μου έδωσε αίσθηση σιγουριάς αυτή η μοτοσυκλέτα ενώ η μέση μου στα πολύωρα ταξίδια την άκουγε και φορούσα ζώνη... Ο κινητήρας ήταν ψιλοψόφιος ειδικά φορτωμένο και πολύ κουραστικός από τους κραδασμούς. Η κάλυψη του αέρα αν και αρχικά έδειχνε καλύτερη από του fazer, όσο ανέβαιναν τα χιλιόμετρα γινόταν ανυπόφορη. Η σέλα σκληρή και πολύ κουραστική!Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
τι πιστευεις οτι εκανε τοση μεγαλη διαφορα?πχ η καλυψη απο τον αερα? σε περιμενε καμια γκομενα Ξανθη και η αδρεναλινη σε κρατησε ξεκουραστο?
Περα απο πλακα τι διαφοροποιησε τοσο πολυ την ανεση?
Από την άλλη μεριά το fazer είχε έναν κινητήρα διαμάντι. Βελούδινος ήσυχος και υπέρ του δέοντος δυνατός ακόμα και με full φορτίο! Η σέλα και η θέση οδήγησης σχεδόν ιδανική για πολύωρη οδήγηση και τη μηχανή χαιρόσουνα να την οδηγείς ακόμα και αν σε πιάνανε τα κέφια να τη ζορίσεις! Η κάλυψη από τον αέρα αν και αρχικά έδειχνε χειρότερη, όσο ανέβαζες ταχύτητα παρέμενε σταθερή με εξαίρεση τα πολλά που έπρεπε να σκύψεις λίγο. Ο συνεπιβάτης βασιλιάς στο fazer!
Και για να μην πολυλογώ, επειδή δεν μπορώ ακριβώς να περιγράψω τις διαφορές, η ουσία έιναι ότι το tdm είναι μία μηχανή που γενικά κάνει αρκετά πράγματα αλλά μέτρια. Αισθητικά εξακολουθεί ακόμα να μου αρέσει αρκετά αλλά δεν το ξανακαβάλαγα ούτε για βόλτα. Το fazer αντίθετα είναι πολύ καλό street μηχανάκι, πολύ ψηλά στην κατηγορία!
Θάνος..
ναι μπαμπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Μπορει επισης ο τροπος εκφρασης σου να γινει πιο χαλαρος και συ το ιδιο!Ο καθενας ειναι οτι ειναι για την παρτι του!
Tha sumfonousa,ean ekanes to pososto apo 99% se 80%!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χαλλλλλαραααααααααα
το TDM ειναι πολυ soft !!!! (καλα κανει γιαυτο φτιαχτηκε!) αλλα οι αναβατες του κατα 99% (ΟΧΙ ΟΛΟΙ daemon...) την "εχουν δει" hard...
ειναι ντροπη για μενα να κυκλοφορεις πια με TDM γιατι ολοι οι "wannabe fast - poylisa to XT kai pira ergaleio toumpano - de kserw na strivw alla eimai poul mour me to gyaliko xvris kranos" εχουν TDM με ακραπες....
Ta upolipa ta exo paratirisei kai go!
Oi perisoteri trendides me mixani kabalane XT kai TDM