επειδη ειμαι σαδιστης:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
οχι!θα μου τα δείξεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επειδη ειμαι σαδιστης:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
οχι!θα μου τα δείξεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ 4Χ4, NAVARA ΚΛΠ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΗΑΡΕΣ ΝΤΟΥΜ - ΝΤΟΥΜ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΑΣ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ"
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
επειδη ειμαι σαδιστης:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα λατρης των οπλων και με οικογενιακη παραδοση στα οπλα εχω πολλα, δεν θα σκεφτομουν ποτε ομως να το βγαλω σε καβγα, ακομα και αν εβλεπα οτι θα τις μαζεψω, ακομα και αν θα ετρωγα πολυ ξυλο, ΠΟΤΕ. Οταν βγαζεις ενα οπλο στη φορα πρεπει να εισαι ετοιμος να σκοτωσεις και τιποτα δεν αξιζει να αφαιρεσεις ετσι μια ζωη και να περασεις 30 χρονακια φυλακη. Αναρωτιεμαι γιατι δεν συμφωνουμε ολοι σε αυτο, ισως δεν εχετε ζησει ασχημες καταστασεις απο κοντα, ισως δεν εχετε δει τι μπορει να κανει ενα οπλο, ακομα και αν δεν σκοτωσει ...
Μαγκες του κ@λο γεμισαμε οχι μονο στην Κρητη αλλα σε ολοι την Ελλαδα, που δεν ξερουν πως να λυσουν το οπλο τους αλλα ριχνουν εξω απο τα μπουζουκια.
Νικο ενα μπραβο για αυτα που ειπες!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Η χειροτερη μου δεν ειναι τα σκηνικα αυτου του τυπου. Αλλα οταν 5αχρονα σκοτωνουν αλλα 5αχρονα παιζοντας με τα (οπλισμενα) οπλα του μπαμπα, παππου, θειου κτλ. Ενας 21χρονος που παει γυρευοντας ( για να το κουβαλας το ρημαδι σε βολτα δεν μπορει, ψαχνεσαι) θα το κανει το κακο..ειτε οπλο ειτε μαχαιρι..την στραβη θα την κανει. Αλλα τα πιτσιρικια ρε παιδια..εκει σπαραζω ρε γαμ@το![]()
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδια;; από το κακό στο χειρότερο πάμε...
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ.
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ(ΚΑΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.....)ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ!!!!!
ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΗΚΟΣ(ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΤΟΜΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ) ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ <ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ> ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ!
ΩΣ ΚΡΗΤΗΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΡΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΝΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΓΩΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
olos o kosmos stirizete se 2 troxous
Αν η μπαλωθια γινει η αιτια να χασεις το παιδι σου,8α το επικροτεις ακομα???
Το οπλο "ματιαζει"..
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
RSP +++1000
Οντας καταγωγής Κρητικός, και εγώ είχα επαφή με όπλο, και έχω ρίξει με όπλο για σκοποβολή(εκτός στρατού)...
ποτέ σε δημόσιο χώρο , δεν βαράς ούτε στον αέρα, έχουν συμβεί πολλά, έχω νοιώσει περισσότερα απο κοντά, δεν το έχεις ποτέ πρόχειρο. κλπ κλπ....
χαχαχα
Όπλο?
ποιο όπλο?
ευχαρίστως να με ψάξουν αλλά δεν...![]()
+++++++Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Αν η μπαλωθια γινει η αιτια να χασεις το παιδι σου,8α το επικροτεις ακομα???
αυτο ξαναπες το!!
Ποσες φορες εχουμε ακουσει για "τραγωδια σε γαμηλιο γλεντι στην Κρητη" και αλλα τετοια όμορφα;
Σηκωνει ο καθε κουλος ενα οπλο και βαραει στον "αερα". Και καθε φορα αυτη η κωλοσφαιρα εξωστρακιζεται (στον αερα προφανως..) και καρφωνεται στο κεφαλι καποιου..
Ωραια τα εθιμα εκει κατω αλλα το παιδι που χαροπαλευει στο νοσοκομειο ειμαι σιγουρος οτι εχει αντιθετη αποψη.
Στην τελικη υπαρχουν και τα ασφαιρα..
Ας κάτσει τώρα να ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantiorix
ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΗΚΟΣ(ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΤΟΜΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ) ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ <ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ> ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ!
ΩΣ ΚΡΗΤΗΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΡΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΝΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΓΩΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σχέση έχει η ιστορία μας με τις μπαλωθιές, τους πυροβολισμούς στον γάμο του καραγκιόζη, και τα σκοτωμένα παιδιά; Από πότε η περιοχή διεκδικεί τον δικαίωμα οπλοφορίας για ιστορικούς λόγους;
Για να μην ξανακατακτηθεί από τούς κακούς;
![]()
![]()
Όταν ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων κουβαλάει όπλα, και τα χρησιμοποιεί τόσο εύκολα, κάτι πρέπει να γίνει. Με κάποιον τρόπο πρέπει να προστατευτούν οι συνάνθρωποι τους (μας) από τους μαλάκες!!!!!
Πάνω από τα μισά όπλα στην Κρήτη δεν είναι σύχρονα και είναι οικογενειακά αναμνηστκά, δύσκολα πείθεις κάποιον να παραδώσει κάτι που έχει συναισθηματική αξία. Οι κρητικοί τα χρησιμοποιούν σε γάμους και σε γλέντια (καλώς ή κακώς) και σπάνια τα έχουν μαζί τους στην καθημερινότητα. Ο τρόπος που αντιδράτε μερικοί μου θυμίζει αυτούς που θεωρούν αλήτες - τσαντάκηδες τους μηχανόβιούς, επειδή υπάρχουν 5 -10 Μ@λ@κες που συμπεριφέρονται ως τέτοιοι. Το θέμα πουλάει και για αυτό και ξέρετε κάθενα ένα περιστατικό με όπλα στην Κρήτη. Αντίστοιχα ξέρετε και τις αναπηρίες από τα βεγγαλικά στην Καλαμάτα και την Χίο (Βροντάδος) το Πάσχα, και τους νεκρούς των Πασχαλινών και καλοκαιρινών εξόδων. Κανένα δεν ενδιαφέρει πόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα από ηλίθια ατυχήματα (ομιλία στο κινητό, αφηρημάδα)και το πόσοι πυροβολούνται κάθε φορά στην κυνηγητική περίοδο.
Μάλλον θα πρέπει να καταργηθεί το κυνήγι, το Πάσχα, το οδήγημα, οι σούζες, τα κινητά κ.τ.λ. για να είμαστε όλοι ασφαλείς και ευχαριστημένοι.
Συμμερίζομαι τον πόνο των οικογενειών και είμαι υπερ της εξαντλητικής καταδίκης του π@π@ρ@ χωρίς π@π@ ρι@.
Οι γενικεύσεις για την Κρήτη και τους Κρητικούς όμως......