den mou les fouskwtes einai oi nifes? kanoun kai gia stroma thalasis? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου εχω ηδη 4 νυφες να συγκατοικησεις!!!![]()
den mou les fouskwtes einai oi nifes? kanoun kai gia stroma thalasis? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου εχω ηδη 4 νυφες να συγκατοικησεις!!!![]()
ααααααα!!!! ολα και ολα! δεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερα!! ελα εσυ Δελεαρ και η τυχη σου (ηδη) δουλευει!Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
den mou les fouskwtes einai oi nifes? kanoun kai gia stroma thalasis? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Τι θες να πεις Πρόεδρα ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...και δεν πρεπει να ειναι λογος αυτος να απομακρυνθουν εξαιτιας καποιων που δεν εχουν στο μυαλο τιποτα αλλο εκτος απο το νινι...![]()
![]()
![]()
Οτι τι δηλαδή ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι θες να πεις Πρόεδρα ;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μυγα ή σφιγγα?
![]()
![]()
![]()
Άουτς !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
μυγα ή σφιγγα?
Σφίγγα !![]()
![]()
![]()
![]()
σφιξ' τοτενες που μιλαου για σεν' παρταλι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
¶ουτς !
Σγίγγα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σφιξ' τοτενες που μιλαου για σεν' παρταλι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έσκασα !
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ θεμα ηλικιας ΑΝ το φορουμ ειναι για 13+. Ασχετα με το αν ενοχλειται η αισθητικη μου ( και ενοχληθηκε αφανταστα το τελευταιο 24ωρο) θεωρω οτι σε ενα φορουμ που επιτρεπει σε 13αχρονα να ειναι μελη ΤΕΤΟΙΑ ποστ η avatar δεν θα πρεπει να επιτρεπονται. Και απο οσο ξερω στο εξωτερικο δεν επιτρεπονται δια νομου. Φορουμ που επιτρεπει παρομοια ποστ και δεν θεωρειται οτι ειναι adult περιεχομενου ( η 16+) τρωει προστιμο η κλεινει. Εκει αναφεροταν η ερωτηση. Κι αν το φορουμ ( δεν ξερω ειπα, δεν θυμαμαι την φορμα εγγραφης) ειναι 13+ δεν θα επετρεπα ( προσωπικα και ισως λογω επαγγελματος) πολλα ποστ που διαβασα ( και πιθανον ποσταρα η ιδια)Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΔΕΝ ειναι θεμα ηλικιας. εσενα μπορει να μην σε ενοχλει η τσοντα (με ή χωρις εισαγωγικα, υποκειμενικο ειναι αυτο) αλλα καποιων αλλων η αισθητικη ειναι διαφορετικη και δεν πρεπει να ειναι λογος αυτος να απομακρυνθουν εξαιτιας καποιων που δεν εχουν στο μυαλο τιποτα αλλο εκτος απο το νινι...
ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΚΥΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΟΠΙΝΓΚ (Ω ΝΑΙ Η 13Φ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
sonic στείλε μου πμ μετά το κέντρο σε ποια μονάδα θα πας, να κανονίσω να μπεις γραφέας να δακτυλογραφήσεις άπειρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κείμενα και όταν με το καλό απολυθείς να μη γράφεις greeklish
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ SONIC22 ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ......![]()
kai kala sas kanei kai sas ta grafei greeklish![]()
Αλήθεια πότε φεύγεις?
Μην γίνει το χτύπημα και βρει τον παρταλοπρόεδρο σας μονον του.......
Η μάνα μου είναι μακρυά. Μόνος μου μένω (εμένα δε με παρέδωσε η μάνα μου στη γυναίκα μου βλέπεις) οπότε τα ξέρω ήδη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΚΥΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΟΠΙΝΓΚ (Ω ΝΑΙ Η 13Φ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ)![]()
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ SONIC22 ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ......![]()
kai kala sas kanei kai sas ta grafei greeklish![]()
Αλήθεια πότε φεύγεις?
Μην γίνει το χτύπημα και βρει τον παρταλοπρόεδρο σας μονον του.......
Επίσης σταμάτα να πετιέσαι σαν την ψ*** του κόκορα γιατί κυκλοφορεί και H5N1.![]()
Ουτε εμένα με παρέδωσε μόνος μου παραδόθηκα.......πετιέμαι εκεί που δεν το περιμένεις γιατί έτσι πρέπει.....δεν είπες πότε πας?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Η μάνα μου είναι μακρυά. Μόνος μου μένω (εμένα δε με παρέδωσε η μάνα μου στη γυναίκα μου βλέπεις) οπότε τα ξέρω ήδη.
Επίσης σταμάτα να πετιέσαι σαν την ψ*** του κόκορα γιατί κυκλοφορεί και H5N1.![]()
να σε προλάβουν τα γεγονότα......αμαρτία να τα χάσεις.......![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΠΗΡΑ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΟΣΤΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΙΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΦΩΤΟ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ....
ΓΙΑΤΙ..........................................................
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
Τι ακριβώς δεν μας συμφέρει; Μη μας φύγουνε οι πελάτες και χάσουμε τη συνδρομή;Αρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΠΗΡΑ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΟΣΤΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΙΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΦΩΤΟ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ....
ΓΙΑΤΙ..........................................................
Υπάρχουν sticky posts που διασαφηνίζουν τα πάντα. Είναι υποχρέωση σας να τα διαβάζετε και να παραμένετε στο φόρουμ μόνο εφόσον συμφωνείτε και αποδέχεστε αυτούς τους στοιχειώδεις κανόνες.
Πρέπει να καταλάβετε ότι η διαχείριση του χώρου γίνεται εθελοντικά και εις βάρος της δουλειάς ή του προσωπικού μας χρόνου. Δεν θα ασχολούμαστε σε προσωπικό επίπεδο με τον καθένα που επειδή έτσι γουστάρει αδιαφορεί και κάνει ό,τι θέλει εδώ μέσα!
Και σαφώς δεν θα ανοίξουμε συζήτηση για το αν οι φωτογραφίες είναι ή όχι πρόστυχες. Έχει γίνει σαφές ότι κάθε φωτογραφία τέτοιου τύπου θα κόβεται είτε μας δείχνει μία σέξυ γκόμενα είτε μας δείχνει του κώλου της την τρύπα!
Δεν περιμένουμε κανέναν εδώ μέσα να μας διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά ούτε να μας διασκεδάσει με φωτογραφικό υλικό. Μπορούμε να βρούμε άφθονο άμα κάνουμε κέφι! Εδώ μπαίνουν από ενήλικες μέχρι μικρά παιδιά. Δεν θα χαριστούμε στις ορέξεις σας ούτε λεπτό παραπάνω.
Και αν κατά καιρούς έχουν ξεφύγει κάποια posts χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι, αντί να κάνετε το κορόιδο για να έχετε μετά να λέτε, πατήστε καλύτερα το report να το αναφέρετε στους διαχειριστές γιατί δεν μπορούμε να είμαστε παντού.
Τελειώνετε λοιπόν με το χαβαλέ αυτό γιατί και πουθενά δεν βγάζει και είμαστε μέχρι το λαιμό χωμένοι στη δουλειά για να ασχολούμαστε μ'αυτά!
Θάνος..
μηπως εχουμε καποι παραδειγμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
θα κόβεται είτε μας δείχνει μία σέξυ γκόμενα είτε μας δείχνει του κώλου της την τρύπα!
![]()
ενταξει, ενταξει, 3 σελιδες, ποσο να κρατηθω ακομα...
+1000 με τα "κεφαλια" του φλορουμ... εχει καταντησει αηδια νκαθε 3 κ λιγο να μιλαμε για το γιατι κοπηκαν κωλοι! ελεος ρε σεις..... 1000 sites τα δινουν 4free... ρωτηστε τον Μπαρτ!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ- ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ - ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
to ti to pezei o kathenas einai kathara prosopiko toy thema
tora to en logo post ap'oti vlepo kopike giati theorithike anohto, opos tha kopei kai auto mia kai den prosferei tipota allo para vima gia esena na peis oti graftikes edo, den diavases toys kanones kalhs simerifora, den toys dexese ekton isteron kai apofasises na mas to anakoinoseis
eyxaristoyme gia thn enimerosi file, alla eimaste megala paidia emeis kai mporoume na siniparksoume edo kai na sizitisoume gia motosykletes kai oti allo mas apasxolei xoris fotografies apo kolous h vrisies
ante geia![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!