Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
συγγνωμη, αλλα εγω ειμαι με τους (λιγους αλλα καλους) αλλους: ανυπομονω να ερθει η Παρασκευη, τετραημερη αργια για τους εκλεκτους!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
συγγνωμη, αλλα εγω ειμαι με τους (λιγους αλλα καλους) αλλους: ανυπομονω να ερθει η Παρασκευη, τετραημερη αργια για τους εκλεκτους!!!
![]()
![]()
![]()
Σε βλεπω καμμενη απο τις καλοκαιρινες διακοπες !!
Θες κρεμουλα ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
έχω καρκανιάσει ....παώ για ύπνο ....καληνύχτα σας !!!!:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Τελικά... καλημερίζουμε για Τετάρτη;;;
Ή ευχόμστε για Πάσχα;
Ή μήπως πάλι ετοιμαζόμαστε για καλοκαίρι;
Πότε... είναι... τι έχουμε σήμερα... ποιο έτος βρισκόμαστε;;;
Τελικά...
ποιος είμαι και που πάω;;;
"Μάγκες (και Μάγκισες..)....
Αλλάξτε dealerάκι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!! "
Να το φέρνατε προς τα εδώ...
Αφου μηλισαμε για καλοκαιρι οποιος ενδιαφερετε και οποιος αντεχει αυριο απο 11 μεχρι 2 θα βουταω στο κολπο του Μαλιακου για χταποδια, οστρακα!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Κουζουλαθηκες ρε κοπελι ;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αφου μηλισαμε για καλοκαιρι οποιος ενδιαφερετε και οποιος αντεχει αυριο απο 11 μεχρι 2 θα βουταω στο κολπο του Μαλιακου για χταποδια, οστρακα!!![]()
Χριστουγεννιατικα ;;;
![]()
![]()
![]()
Kαληνύχτα...
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
![]()
Καλημέρα......από τώρα.........:o :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Καλημερααα..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Καλημέρα!! Έτσι να φεύγουν τα συννεφάκια....και να ρθει ο ήλιος.![]()
![]()