Καλορίζικη, κι όταν με το καλό, περιμενουμε φωτος και κέρασμα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικη, κι όταν με το καλό, περιμενουμε φωτος και κέρασμα!
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
την έχει αγοράσει κανείς από το φόρουμ??? εντυπώσεις?
τελικά την πήρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ1200ς. Ε ; ΚΡΙΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΑΡΙΖΙΚΗ ΜΟΥ
![]()
Service μόνο στον Παναγιωτόπουλο.
Πριν την αγοράσεις να σιγουρευτείς οτι είναι το '06 μοντέλο και να γραφτείς παρακάτω.
http://bmwk1200s.com/forum/index.php...7bd25493118472
Δες και εδώ
http://bmwk1200s.com/
Και οπωσδήποτε ΕΔΩ:
http://bmwk1200s.com/forum/viewtopic...522&highlight=
φιλε απο οτι φενεται δεν παρακολουθεις την σελιδα,γιατι αν πας λιγο παρακατω θα δεις πως εχω κανει την ιδια ερωτηση. το καλο ειναι οτι οσοι απαντησουν θα σου πουν τα καλυτερα για αυτη,το κακο ειναι πως κανεις δεν την εχει για να μαθαινα και εγω περισοτερααν την θελεις παρτην να μαθω και εγω και οι αλλοι. σε
![]()
το ξεχασα................τι εννοεις να σιγουρευτω οτι ειναι το 06 μοντελο ;εχει αλλαξει κατι και το εχασα;
![]()
Σε τι τιμη τη δινουν ; Eχει καμμια προσφορα χωρις ανταλλαγη αλλης ;
έχει διαφορά στην χαρτογράφηση του ψεκασμού και κατι άλλες αλλαγές. όλοι οι γνώστες συνιστούν το 2006 μοντέλο και αφού η bmw δεν κάνει καμία έκτπωση στα μοντέλα 2005 σε σχέση με τα 2006 δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις 2005 εκτός άμα είναι ετοιμοπαράδοτο με τον εξοπλισμό που θέλεις κλπ,κλπ αλλά έγω θα έπαιρνα οπωσδήποτε 2006 μοντέλο
συναδελφε αστειευεσαι; σε προσφορα το 1200ς;αυτο ουτε που το βρισκεις για να το δεις.παντωσ η τιμουλα του ειναι στα 17000 χιλιαρικααπο την μανουλα του.
εχεις δικιο trade ,αλλα ετσι και αλλιως θα περιμενω ,γιατι θα το παραγειλω ,εδω μονο το γκρι βρισκεις και αυτο με το ζορι.
More infos added!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παιδιά ας μην μπερδεύουμε το φίλο μας.
Οοιοδήποτε software update βγάζει η BMW μπορούμε να το παιρνάμε στη μοτοσυκλέτα μας όπως εγώ πέρασα το 2006 σε 2005 μοντέλο.(Φθάνει να συνδεθεί με το laptop της BMW και το ανώτατο όριο είναι 14 updates μετά ή δεν ξανακάνεις ή θες νέο εγκέφαλο για να πάρει τα καινούργια).
Όσον αφορά για το V.2006 οι διαφορές στο ψεκασμό είναι οτι απο εκεί που έκοβε την τροφοδοσία κάτω απο τις 2.750 σ.α.λ πλέον την κόβει στις 2.000 σ.α.λ οπου το κάνει πολύ πιο ευκολοδήγητο χαμηλά.(Για πόλη ή χαμηλές ταχύτητες και πιο ομαλή επιτάχυνση,και λιγότερη φθορά στα ελαστικά).
Φημολογείται επίσης οτι υπήρξαν κάποιες διορθώσεις και στο άκουσμα του κουμπώματος των τριων πρώτων ταχυτήτων.
Καθώς βελτιώθηκε και η οικονομία στα καύσιμα.(Όντως το παρατήρησα)
¨Οπως και προείπα άριστη αγορά....και σιγά-σιγά θα μαζευτούμε για βόλτα.![]()
Αν δεν εχει προσφορα μη το παιρνεις. Το cbr1000 05 καιν.αντιπ.
το βρισκεις 12000 ευρω .
Το κ6 12000 ευρω.
Παω ρωταω για 749 και λεει 14300 .Ασε τους Γιαπωνεζους που ξερουν απο εμποριο να πουλανε.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΙΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΙΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 9500,00 $
ΔΗΛΑΔΗ 7950,00 ΕΥΡΩ.ΕΝΩ ΤΑ BMW ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.