Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Πως θα σηκώσετε την μοτοσικλέτα

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Αμα κάτσεις και το σκεφτής έχει την ίδια βάση με το φυγοκεντρικό αλλά απο την ανάποδη ... τι κάνεις για να ρίξεις την μηχανή ??? στην ουσία "ανάποδο" ...
    το ίδιο κάνεις και εδώ αλλά για να την σηκώσεις αυτη την φορά
    ....................

Πως λεμε, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ενα πραμα ... :hypnotize

Ρε Ταμ-Ταμ, το 'χασες ντιπ μΕ φαινεται ... :a24:

Βαμημενε Καρυωτακη, μας παιρνεις τα καλυτερα παιδια ...

:rotflmao:

Το "γυροσκοπικο" βασιζεται στην κινητικη κατασταση της μηχανης, ενω εδω εχουμε στατικη ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Παράδειγμα έφερα λόγο του ότι κάνεις το ίδιο πράγμα σκέψου το λίγο και θα δείς οτι έχει βάση αυτό που λέω ασχέτα απο την κίνηση...

:hypnotize
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    :rotflmao: :rotflmao:
    Να σας πω και εγω παιδες που εχω εμπειρια σ'αυτα.
    Υπαρχει ενας τροπος να σηκωνεις αστραπιαια χωρις κολπο οποιαδηποτε μηχανη, και χωρις να χρησιμοποιεις καποια συγκεκριμενη τεχνικη.
    Αρκει:
    1)ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.
    2)Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΕΙΑ.
    3)ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ
    4)Η ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ.....
    5)Η ΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ, (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ).

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Καλες τουμπες αδερφια
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Επειδη μια(ή και περισσοτερες!) εικονες αξιζει χιλιες λεξεις αναδημοσιευω το αρθρο απο ενθετο στο 0300
    Για να μαθετε πως να την σηκωνετε!
    (Να λειπουν τα πονηρα...)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	scan0004 (423 x 600).jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	82,7 KB 
ID:	45813
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    δεν ξερώ τι λένε οι οδηγίες .. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να την σηκώσω από το τιμόνι και οπού αλλού μου δίνει χέρι....

και το κυριότερο από τα νεύρα που έχω (λόγω του πεσίματος) δεν καταλαβαίνω το βάρος .....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    δεν ξερώ τι λένε οι οδηγίες .. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να την σηκώσω από το τιμόνι και οπού αλλού μου δίνει χέρι....

και το κυριότερο από τα νεύρα που έχω (λόγω του πεσίματος) δεν καταλαβαίνω το βάρος .....
    Nαι,ναι για ελα σηκωσε το Vstrom τιγκα φορτωμενο απο κατω και θα τα ξαναπουμε!Το Τιαρεξ ειναι πιο χαμηλο και σηκωνεται πιο ευκολα.Αν επιχειρησεις να σηκωσεις κανα ΟνΟφ απροσεκτα θα μεινεις απο μεση ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    +1 Στον Vstrommer71
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσαμε παραπάνω αναφερόμενοι στην τεχνική του τιμονιού!

Ρε παιδιά, εγώ σηκώνω την Africa με πλαϊνές βαλίτσες και φόρτωμα για 1 μήνα ταξίδι . Υπολογίστε κιλά τώρα... Την πιάνω από το τιμόνι (αφού το έχω στρίψει για να έχω το χερούλι προς τα πίσω) και από την τριπλέτα (ή από το μαρσπιέ του συνοδηγού αν δεν υπάρχει τριπλέτα).

Σοβαρά μιλάω και είμαι 55 κιλά άνθρωπος Βέβαια οι πλαϊνές βαλίτσες βοηθάν λίγο, γιατί δεν αφήνουν τη μηχανή να πέσει τελείως, αλλά την έχω σηκώσει και σε κατηφόρα που ήταν τελείως κάτω, δηλαδή, η μηχανή, την έχω σηκώσει και χωρίς βαλίτσες κι όπως θέλετε! Μου έχει πέσει 15-16 φορές μέχρι τώρα!

Μόνο από το τιμόνι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν είναι πολύ ζόρικο για το τιμόνι; Τρώει όλη την πίεση μόνο αυτό.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Nαι,ναι για ελα σηκωσε το Vstrom τιγκα φορτωμενο απο κατω και θα τα ξαναπουμε!Το Τιαρεξ ειναι πιο χαμηλο και σηκωνεται πιο ευκολα.Αν επιχειρησεις να σηκωσεις κανα ΟνΟφ απροσεκτα θα μεινεις απο μεση ΣΤΑΝΤΑΡ!

Γιαννακη ξεχνας τι δουλεια κανω .... και ενα GS 1150 φορτωμενο να μου βαλεις θα το σηκωσω ( μονο που το GS θα το πεταξω απο την αλλη )
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Ρε παιδιά, εγώ σηκώνω την Africa με πλαϊνές βαλίτσες και φόρτωμα για 1 μήνα ταξίδι . Υπολογίστε κιλά τώρα... Την πιάνω από το τιμόνι (αφού το έχω στρίψει για να έχω το χερούλι προς τα πίσω) και από την τριπλέτα (ή από το μαρσπιέ του συνοδηγού αν δεν υπάρχει τριπλέτα).

Σοβαρά μιλάω και είμαι 55 κιλά άνθρωπος Βέβαια οι πλαϊνές βαλίτσες βοηθάν λίγο, γιατί δεν αφήνουν τη μηχανή να πέσει τελείως, αλλά την έχω σηκώσει και σε κατηφόρα που ήταν τελείως κάτω, δηλαδή, η μηχανή, την έχω σηκώσει και χωρίς βαλίτσες κι όπως θέλετε! Μου έχει πέσει 15-16 φορές μέχρι τώρα!

Μόνο από το τιμόνι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν είναι πολύ ζόρικο για το τιμόνι; Τρώει όλη την πίεση μόνο αυτό.
    H τεχνικη αυτη οταν εχεις πολυ φορτιο διαφοροποιειται ελαφρα στο οτι οταν εχει σηκωθει ελαφρα το μηχανακι βαζεις και το σωμα απο κατω.Δειτε πως το κανει το κολπο ο Μr Motoadventures!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	advtourschoolloutraki 013 (600 x 452).jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	46250

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Bρήκα πως θα γλυτώσω την εισφορά για το σπίτι....
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 09:34
  2. πως θα την δηλωσω??
    από giannisfitros στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2010, 06:57
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 16:59
  4. Πως θα βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15