Αυτά! Δεν βγάλαμε και πολλές…
Καλή εβδομάδα να έχετε παιδιά και θα τα πούμε…
nick έχασες ειδηλιακή κατάσταση ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΑΤΕ κοσμο και ιδιαιτερα παιδακι και δεν ημουν εκει????Πως εγινε αυτο????
στον καφέ ειδικά άμα ήσουν, θα "σφύριζες" συνέχεια
Βαγγέλη, άσε τις παστούλες και κοίτα να βελτίωσεις την τεχνική με τις κυρίες στα διόδια :a1: ...![]()
![]()
@innersense: βλέπω επαγγελματική δουλειά στις φωτό ...
Πάντα τέτοια![]()
Μπράβο ρε παιδιά!Κρίμα που δεν ήρθα και στο φαγητό,αλλά ήταν η μέρα βλέπετε και είχα υποχρεώσεις!Χάρηκα όμως που σας γνώρισα και ας ήπιαμε μόνο καφέ!Το άλλο τσιμπούσι δεν το χάνω με τίποτα!Είσαστε φοβεροί,και ας ήρθε ο Κώστας με το κουτάκι του...:a13: :a13:![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis900
το παρεακι ηταν special ο καφες και η ουζομπυροχταποδοκαλαμαροκατασταση το ιδιο οποτε μην αργησουμε πολυ την επομενη βολτα!!![]()
Υ.Γ ενταξει παιδια το μωρακι το φροντισα εγω γυρισα πισω μετα και το κερασα παστουλα! σας ευχαριστει ολους!!!![]()
ρε αλητες μαλλιάδες τι ειπατε στην αδερφη μου κ ηρθε κλεγοντας σπιτι???????!!!!!!!!!
παντα τέτοια παιδες![]()
![]()
Εμεις δεν της ειπαμε τιποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
ρε αλητες μαλλιάδες τι ειπατε στην αδερφη μου κ ηρθε κλεγοντας σπιτι???????!!!!!!!!!
παντα τέτοια παιδες![]()
![]()
Ισα ισα που προσφερθηκαμε κι ολας να την κερασουμε και παγωτακι!
Αλλος δημιουργησε το προβλημα ενας χαζο φλουφλις με ενα κουτακι που ηρθε και μας την πηρε!
Αυτον να ψαξεις να βρεις!
Εμεις ειμασταν κυριοι!
Εχω να προσθεσω (κραξω) για τα λεγομενα του Integrale!Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Μπράβο ρε παιδιά!Κρίμα που δεν ήρθα και στο φαγητό,αλλά ήταν η μέρα βλέπετε και είχα υποχρεώσεις!Χάρηκα όμως που σας γνώρισα και ας ήπιαμε μόνο καφέ!Το άλλο τσιμπούσι δεν το χάνω με τίποτα!Είσαστε φοβεροί,και ας ήρθε ο Κώστας με το κουτάκι του...:a13: :a13:![]()
![]()
Πρωτον ηταν απαραδεκτο το οτι γιορταζε και δεν κερασε την παρεα που τοσο φιλοξενα τον υποδεχτηκε ενα καφε!Και δευτερον το θρασος του να ερχετε να βρει παρεα του moto με το κουτακι του! και να κατηγορει εμενα αδικα!
Τα φωτογραφικα ντοκουμεντα αποδικνυουν το αλιθες!Η μαυρουλα ειναι δικια μου!
Ενα μεγαλο RESPECT στον bageli900 ο οποιος με την απιστευτη γοητεια του μας γλυτωσε απο τα μισα διοδια και αντι για 5 χαρτακια η ταμιας μας εκοψε μονο 3!Αυτο δεν το εχω ξαναδει!
Επισης θα θελα να ρωτησω τον supermario ποσο πηρε το κρανος του!Μου εκανε εντυπωση το οτι επεσε μεσα σε μια πλατεια γεματη κοσμο και εκανε τοσο πολυ θορυβο που γυρισαν ολοι και τον κοιταζαν και παρολα αυτα το κρανος δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια!
![]()
Να ευχαριστησω ολη την παρεα για το απιστευτο κεφι και την καλη διαθεση που υπηρχε!
Τελος Βαγγελη δεν μας ειπες τι εγινε με την γυναικα οταν πηγες σπιτι?
![]()
![]()
Μπράβο παιδάκια έτσι πάντα να περνάτε καλά,
και την άλλη φορά να μπορούμε να μαστε και μεις παρέα...![]()
Τροπεας εσυ πως και δεν ηρθες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μπράβο παιδάκια έτσι πάντα να περνάτε καλά,
και την άλλη φορά να μπορούμε να μαστε και μεις παρέα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Είχε δουλειές...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά όχι με κοτόπουλα....
![]()
Αυτά τα κρασά, πωπω...χικ...
![]()
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής:
1)Ήρθε ο Κώστας με το κουτάκι του και για να μην νιώθει άβολα τον έβαλα δίπλα στην μηχανή μου για την φώτο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2)Ο Βαγγελάκης πλήρωσε 5 διόδια αλλά 2 από τους παρεβρισκόμενους έκαναν την πάπια στο να του δώσουν τα λεφτά από την πληρωμή των διοδίων,με αποτέλεσμα να λένε ότι έχει πληρώσει 3!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
3)Όπως καταλαβένετε ύστερα από τα παραπάνω@λόγω εορτής τροποποίησα το όνομα μου για τις "ανάγκες" της παρέας και έγινα "Μπάμπης"!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής:
1)Ήρθε ο Κώστας με το κουτάκι του και για να μην νιώθει άβολα τον έβαλα δίπλα στην μηχανή μου για την φώτο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2)Ο Βαγγελάκης πλήρωσε 5 διόδια αλλά 2 από τους παρεβρισκόμενους έκαναν την πάπια στο να του δώσουν τα λεφτά από την πληρωμή των διοδίων,με αποτέλεσμα να λένε ότι έχει πληρώσει 3!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
3)Όπως καταλαβένετε ύστερα από τα παραπάνω@λόγω εορτής τροποποίησα το όνομα μου για τις "ανάγκες" της παρέας και έγινα "Μπάμπης"!!:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
1)O Κωστας ηρθε με την μηχανουλα του που την εχει και αγκαλια στη φωτο!
2)Ολοι ειμασταν κυριοι και πληρωσαμε κανονικα στο Βαγγελη τα χρηματα για τα διοδια και τον συνχαρηκαμε για την γοητεια του και τον τροπο που κερδιζει τις γυναικες!
3)Επισηναπτω ντοκουμεντα για να καταλαβετε τι ψευτακος ειναι ο Integrale!
![]()