Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .......

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Στη Γαλλία με το νομοσχέδιο για τους νέους φοιτητές οι συμμετέχοντες δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή, καταφεύγοντας και σε έκτροπα αλλά τελικά δικαιώθηκαν.
    Στην Ελλάδα γίνεται μια διαδήλωση και μετά ξεχνιούνται όλα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μόνο με επιμονή πετυχαίνεις αυτό που θες. Με τον ωχαδερφισμό δεν θα βελτιωθεί ποτέ τίποτα.

Τελικά ίσως και να μοιάζουμε σε περισσότερα πράγματα με τα "αμερικανάκια" από ότι θα θέλαμε....

(Όχι δεν είμαι ΚΚΕ ή Συνασπισμός... )
    Πολύ σωστός. Παλαιότερα άκουγα την έπαρση των νεοελλήνων για το κατόρθωμα μας στο β παγκόσμιο να αντέξουμε για περίπου ένα μήνα(λόγω Κρήτης), ενώ οι Γάλλοι έπεσαν σε 3 μέρες. Φαίνεται όμως ότι στην μάχη των θεσμών και των πνευματικών επαναστάσεων οι Γάλλοι μας έχουν αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Έχουν αφήσει πίσω πολλούς ευρωπαϊκούς λαούς που παρακολουθούν αποχαυνωμένοι την ιστορία να τους προσπερνάει...
    Πάντα όρθιοι

Boyrloto stous dolofonous,k min akouso tin klasiki ataka "den einai oloi to idio" ...Enan lao katarakosan !!!!Imarton..Na do toys gliftes toys dikous mas pali....koina ofeli -koinoi dolofonoi..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
    Boyrloto stous dolofonous,k min akouso tin klasiki ataka "den einai oloi to idio" ...Enan lao katarakosan !!!!Imarton..Na do toys gliftes toys dikous mas pali....koina ofeli -koinoi dolofonoi..

Καλά μη γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι αλλά κανά δυναμιτάκι, τώρα που είναι και επίκαιρο!!!!!

Βρε ντου, να τρομάξουν! Να δούν ότι ο Έλληνας δε μασάει κουτόχορτο! Καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    ..........Να δούν ότι ο Έλληνας δε μασάει κουτόχορτο! .........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλά μη γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι αλλά κανά δυναμιτάκι, τώρα που είναι και επίκαιρο!!!!!

Βρε ντου, να τρομάξουν! Να δούν ότι ο Έλληνας δε μασάει κουτόχορτο! Καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του!!!!

Μπορεί να καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερα από το μέσο όρο αλλά από αντίδραση.......
    ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Αμα αντιδράς και χρωστάς διαμαρτύρονται οι πιστωτικές και τα δάνεια.....

Δεν γίνεται να είσαι νταής και να χρωστάς και του μπακάλη.... και σαν άτομα και σαν κράτος.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    Μπορεί να καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερα από το μέσο όρο αλλά από αντίδραση.......
    ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
    Αυτό είναι που μου την δίνει! Είναι σαν το σχολείο! Που πάντα δεν γινόταν τίποτα γιατί ληταν 5 άτομα που φοβότουσαν τις "κυρώσεις" σε περίπτωση αποχής και έπεοθαν και όλους τους άλλους: "Ναι δίκιο έχουμε που φωνάζουμε, αλλά να χάσουμε και μάθημα?"

Τώρα έχει αλλάξει! Μεγαλώσαμε!

"Ναι δίκιο έχουμε αλλά να βγούμε και στους δρόμους? Πρέπει να πάω κομμωτίριο! ΝΤοπής πράγματα! Θα κουραστώ μωρέ! Είναι κομματικό το θέμα και δε θέλω να μπλεχτώ! Και τι θα γίνει αν πάω να φωνάξω? Θα μπω στη μαύρη λίστα....."

και άλλα τέτοια! Που είσαι Ελληνικέ λαέ που κάποτε επαναστατούσες?????

....εαν

τρέφεστε με αυταπάτες οτι η υπουργός εξωτερικών μιας πολύ ισχυρής και μεγάλης χώρας θα τρομάξει επειδη θα ακούσει (διότι δεν θα τους δει φυσικά) λίγες χιλιάδες διαδηλωτών μιας μιρκής χώρας, τι να πω.

Αφήστε που το ξέρουν και το περιμένουν και δεν θα κάνει εντύπωση (το αντίθετο θα έκανε).

Άρα; Άνθρακες ο θησαυρός, απλά δικαιολογούν κάποιοι την ύπαρξή τους.

Όπως ακριβώς η συμμαχία του Πρόντι στην Ιταλία δημιουργήθηκε ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει ο Μπερλουσκόνι, έτσι κι εδώ...

Αν αύριο οι ΗΠΑ σταματούσαν κάθε πολεμική δραστηριότητα, άλλαζαν τελείως πολιτική κλπ κλπ, τότε ένα σωρό κόμματα, παρατάξεις, fora κλπ κλπ δε θα είχαν τι να κάνουν και τι να πουν.

Για αυτούς δουλεύει η Κοντολίζα, άγαλμα πρέπει να της κάνουν γιατί τους δίνει ψωμί και τρώνε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο κοσμος εχει ξενερωσει παιδια..βλεπει οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι του για να περασει καλυτερα.Καθε μερα τα ιδια κ χειροτερα..απο αυξησεις μεχρι οτιδηποτε..σου λεει "εχω τα δικα μου..δε γμται..(sorry).." Δεν ειναι οπως ηταν πριν 30 χρονια..που το παραπονο γινοταν μια γροθια κ υπερνικουσε ο λαος..Ο κοσμος κουραστηκε την κοροιδια..βλεπει οτι οσο κ να φωναζει δεν αλλαζει τιποτα..δυστυχως..

Με αυτή τη λογική τότε, να μην κάνουμε τίποτα! Να μην παραπονιόμαστε για τίποτα και να δεχόμαστε τα πάντα! Άβουλοι και μαντρί με πρόβατα!!!!!!

Γιατί.........έτσι κι αλλιώς δε θα πετύχουμε τίποτα, γιατί...........όλα είναι για το συμφέρων των μεγάλων.

Πέθανε το γνωμικό "Η προσπάθεια είναι αυτή που αξίζει"

Πάντως προτιμώ να παλεύω κι ας ξέρω πως θα χάσω παρά να προδώσω το είναι μου μόνο και μόνο επειδή θα χάσω!

Re: ....εαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    τρέφεστε με αυταπάτες οτι η υπουργός εξωτερικών μιας πολύ ισχυρής και μεγάλης χώρας θα τρομάξει επειδη θα ακούσει (διότι δεν θα τους δει φυσικά) λίγες χιλιάδες διαδηλωτών μιας μιρκής χώρας, τι να πω.

Αφήστε που το ξέρουν και το περιμένουν και δεν θα κάνει εντύπωση (το αντίθετο θα έκανε).

Άρα; Άνθρακες ο θησαυρός, απλά δικαιολογούν κάποιοι την ύπαρξή τους.

Όπως ακριβώς η συμμαχία του Πρόντι στην Ιταλία δημιουργήθηκε ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει ο Μπερλουσκόνι, έτσι κι εδώ...

Αν αύριο οι ΗΠΑ σταματούσαν κάθε πολεμική δραστηριότητα, άλλαζαν τελείως πολιτική κλπ κλπ, τότε ένα σωρό κόμματα, παρατάξεις, fora κλπ κλπ δε θα είχαν τι να κάνουν και τι να πουν.

Για αυτούς δουλεύει η Κοντολίζα, άγαλμα πρέπει να της κάνουν γιατί τους δίνει ψωμί και τρώνε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν εννοώ με κομματική υποκίνηση διαδηλώσεις. Άλλωστε το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας είναι το λιγότερο, γραφικό.
    Δυστυχώς η ενασχόληση και ο φανατισμός του Έλληνα με τα κομματικά έχει φέρει και αυτή την κατάσταση υπνηλίας.

Μιλάω για μια από κοινού συνειδητή αντίδραση σε ότι συμβάινει γύρω μας.

Επίσης με τη λογική ότι σιγά μην δώσουν σημασία οι ΗΠΑ οπότε γιατί να σκιζόμαστε, θα πρέπει όλοι να σκύψουμε το κεφάλι και να υπακούμε.

(Στίχοι απο DOORS: They 've got the guns but we 've got the numbers)

Ξέρω ότι είναι ουτοπικά αυτά που λέω αλλά ελπίζω στα όνειρα.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Με αυτή τη λογική τότε, να μην κάνουμε τίποτα! Να μην παραπονιόμαστε για τίποτα και να δεχόμαστε τα πάντα! Άβουλοι και μαντρί με πρόβατα!!!!!!

Γιατί.........έτσι κι αλλιώς δε θα πετύχουμε τίποτα, γιατί...........όλα είναι για το συμφέρων των μεγάλων.

Πάντως προτιμώ να παλεύω κι ας ξέρω πως θα χάσω παρά να προδώσω το είναι μου μόνο και μόνο επειδή θα χάσω!

Δε διαφωνω...καλα τα λες..αλλα καλο ειναι να μην κοροιδευομαστε..να παω για να τα χω καλα με τον εαυτο μου κ τα πιστευω μου οκ..σωστο..αλλα ?Με τι αποτελεσμα?Ποια θα ειναι η πραγματικη ουσια?Το να δω το βραδυ ειδησεις κ να ακουσω για νεα συμφωνια Ελλαδας - Αμερικης κ να χαλαστω?...Χιλιες φορες η σκληρη αληθεια παρα να ονειροβατω..

Οχι. Δεν είπα αυτό. Απλά να ξέρουμε ΤΙ κάνουμε, ΓΙΑΤΙ το κάνουμε... αλλιώς είμαστε γραφικοί, σαν τους συμφοιτητές που είχαμε στις σχολές που στη γενική συνέλευση έθεταν θέμα Νικαράγουας! Και απλά έπεφτε γέλιο (και οι σχολές ένα μπουρδέλο)

Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας. Ήξεραν ΓΙΑΤΙ παλευαν και το διεκδίκησαν...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ !!!

Εδώ σχεδόν ΚΑΘΕ πορεία καταλήγει στην Αμερικάνικη πρεσβεία (απένανατι δουλεύω και το ξέρω - θυμηθείτε να σας πω και παρασκήνια από κοντά... έχει απίστευτο γέλιο να δείτε πόσο "αυθόρμητες" είναι οι εκδηλώσεις του κόσμου!!! )

Για ψύλλου πήδημα κλεινουν οι δρόμοι απο μικρες ομάδες διαδηλωτών.

Αποτέλεσμα; Παύουν να έχουν σημασία γιατί απλά είναι δεδομένες.. Το ξέρει η Ραις πολύ καλά τι γνώμη έχουμε στην Ελλάδα για την πολιτική της χώρας της. Παντού την ίδια έχουν... Δεν περιμένει μια διαδήλωση για να το μάθει...

Ειδικά όταν κάθε λίγο και λιγάκι περνάνε μπροστά απο την πρεσβεία (ακόμα και για την πορεία για το ασφαλιστικό πάλι εδώ ήρθε το ΠΑΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Όταν κάτι το κάνεις συνέχεια, χάνει τη σημασία του (εκτός από το sex :wacko: )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ....
    +1

Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
    Δε διαφωνω...καλα τα λες..αλλα καλο ειναι να μην κοροιδευομαστε..να παω για να τα χω καλα με τον εαυτο μου κ τα πιστευω μου οκ..σωστο..αλλα ?Με τι αποτελεσμα?Ποια θα ειναι η πραγματικη ουσια?Το να δω το βραδυ ειδησεις κ να ακουσω για νεα συμφωνια Ελλαδας - Αμερικης κ να χαλαστω?...Χιλιες φορες η σκληρη αληθεια παρα να ονειροβατω..

Η διαφορά είναι πως θα μπορείς να πεις ότι προσπάθησες! Απογοειτεύομαι όταν δεν κινητοποιήται κόσμος! Παλιότερα ο λαός πίστευε στη δύναμή του! Πλέον έχει χάσει την πίστη του στις δυνάμεις του, και αυτό σίγουρα κάποιοι το έχουν καλλιεργήσει!

Όπως πιστεύω πως και το τριπάκι πως όλα είναι πολιτικά παιχνίδια και γι' αυτό να μην κάνουμε τίποτα, κι αυτό κάποιοι το έχουν καλλιεργήσει! Τώρα ποιοι και γιατί, καλύτερα να το σκεφτεί καθένας μόνος του!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕρΧεται Καλοκαιρι, Βγαλτε Τισ Κορμαρεσ Σασ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 23:29
  2. Για το 3ήμερο που έρχεται...
    από kapeos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 06:37
  3. έ ... έ ... έρχεται ο Θεός !!!
    από jimbar στο forum Αγωνιστικά νέα