Μητσάρα! Υπέροχο post! Πραγματικά εκεί που όλοι μας postάραμε απλά τα γεγονότα και τις εμπειρίες, εσύ εξωτερίκετυσες την ψυχή σου. Και πάλι μπράβο!!!
Thnx for listening...
Μητσάρα! Υπέροχο post! Πραγματικά εκεί που όλοι μας postάραμε απλά τα γεγονότα και τις εμπειρίες, εσύ εξωτερίκετυσες την ψυχή σου. Και πάλι μπράβο!!!
Thnx for listening...
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
ela opios exi fotografies na tis vali na doume tipotis ke ta pola logia ine pola logia...
ante giati den kratiomaste
![]()
![]()
exoume mia akratia
foto tora
toraaaaaaaaaaa
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Εντυπωσιάστηκα ρε φίλε!!!!![]()
Ρε μπας και είσαι ποιητής και το κρύβεις???
Πω πω πω πω πω πω!!!!!
Μπράβο!!!
Όσο για τη δική μας αναμονή κανένα πρόβλημα!!! Όλα καλά! Πόσο παραπάνω να βρεχόμασταν εξάλλου ε?:rotflmao:
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Είχα μέσα στην μαύρη Polo τσάντα μου, όπως επίσης και σετ για λάστιχα [ένεση, αμπούλες, σαμπρέλα, μπουζί, λάμπες, fast, μαχαίρι, τεντοτήρα [;;;] σετ για σαμπρέλες, ακόμα και «κουβέρτα αλουμινίου» για έκτακτες περιπτώσεις]. Μάλιστα όλα αυτά υπήρξαν κακός οιωνός για κάποιο παλικάρι της παρέας που «αγόρασε οικοπεδάκι» στον Πόρο...ο παλαιό-πλούσιος. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
sxetika me auta pantws ego exw mia erwtisi: kouti prwtwn boitheiwn poios eixe?
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
-
Μοτοφορουμίτες, εκδρομείς της συμφοράς
καλη μέεεεεεεεεεεραααααα σας!!!!!!!!!!!!!!!
....εεεεεεελα μην κλαίτεεε, έβγαλε ήλιο σήμερα, θα στεγνωωώσετε!!!!!!!!!!!!![]()
Αυτό δεν ήταν γάμος, δεν ήταν πανηγύρι, ήταν βροχο-φιέστα με φλουρί και πατητήρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
(...ναι, ναι χαπακώθηκα πρωί πρωί, πιστή όπως πάντα στις αρχές μου!!!!!!!!!!!!!!!!)![]()
Να χαιρετήσω πρώτα από όλους τις γυναίκες οδηγούς της παρέας.... ΚΥΡΙΕΣ MOY καλημέρες σας!!!!!!!!!!!!!! ....σας χόρτασα, σας απόλαυσα, ....σας ζήλεψα!!!!!
Νικούλα, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!!! (...ρίξε πμ όταν εμφανίσεις τις φωτό, να τις δούμε από κοντά!!!)
Nimbusaki, είσαι αστέρι ρεεεεεεεεε!!! Δεν κώλωσες πουθενά και για τίποτα!!! «...Οδηγώ κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες και λογαριασμό δεν δίνω!!!!!!!!!!!!»
City-fly… Μανόλη, καλώς να σε ‘βρω παλικάρι!!!!!!!!!!! Τι άντοχή είναι αυτή παιδί μου, τι ευελιξία, τι «...δεν καταλαβαίνω Χριστό, δεν με σταματάει τίποτα, δεν με φοβίζουν τα βράχια και οι πέτρες, και η ΤΡΕΛΗ που κουβαλάω πίσω μου και που χοροπηδάει συνέχεια για να δει τί γίνεται με τον καλό της πίσω....!??!?!!??!»
Είσαι ΙΠΠΟΤΗΣ κύριε, τίποτα άλλο!!!
Μαρκέλλος.... «...φτούυυυυυυυυ, μα να μην περάσουμε το διαβολογέφυρο...., μα να μην ανέβουμε στο ηφαίστειο, τη λάβα τη ζεστή, μα να μην φααααααααααααω χώμα στα μούτραααα, μα να μη κάτσουμε στην ξύλινη παράγκα του βουνού να μας κάνει και κανά ψητό στα κάρβουνα?!?!??!?!??! Φτουυυυυυυυυυ...»![]()
Ελένη.... τί να πω, τι να πω για σένα κορίτσι μου!??!?!?!? ...είσαι ΘΕΑ, είσαι ΑΓΙΑ, είσαι Οσιομάρτυς και μόνο που τον αντέχεις και μάλιστα με χαμόγελο!!!!!!!!!!!!! ...δρομολόγησε το επόμενο βήμα που λέγαμε.....»
Simos….οδηγώ περτικαλι θύελλα Julio-μανας και δεν με πιάνει κανείς!!!!!!!!!!!!! ...τί γκάζια ήταν αυτά Θεέ μου..., τι τσαχπινιές, τί κόντρες.... τί βλέπω βουνό κακοτράχολο μπροστά μου το ανεβαίνω χαλαρά και κανέναν δεν πληρώνω!!!!![]()
Alkis… μη μου στεναχωριέσαι μουτράκι μου, ένεκα οι βροχο-αλληλεγγυο-αρρωστο-μπερδεψοσυνθήκες βλέπεις!!!!!![]()
Tattoo-nefeli…. Το αχτύπητο δίδυμο!!!! ...μπράβο σου Μιχαλάκι, σωστός ΚΥΡΙΟΣ!!!
Nefelaki… τα αδιάβροχα που λέγαμε εεεεεεεε!!!!!!
Jimbar-Nikol.... με το καλό παιδιά!!!!! ...να φάμε από τα κουφέτα σας!!!!!!!!!!!!
Klioris… Κωστής.... χώμα, χώμα... που είσαι χώμα!??!?! ...το βρήκαααα, το βρήκααααααα, εδώ στις άκρη του δρόμου!!!!!!!!!! ΑΨΟΓΟΣ σε όλα ο κύριος!!!!!!!!!!!!!!!!! (...να δούμε τις φωτό που τράβηξες εεεε, μη το ξεχάσεις!!!!)
«τα παιδιά από την Πάτρα».... βρε όχι το groupaki!!!!!!! Θοδωρής, Δημήτρης-Χαρούλα!!!! ... το χαμόγελο και η λάμψη στα μάτια σε όλο της το μεγαλείο!!!! Μπράβο σας παιδιά, να μείνετε πάντα έτσι!!!!!!!![]()
Wizard13….το περτικαλί σε πάει, σε πάει πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!
Monstermind…. «....ρεεεεεεεε κάντε άκρη ρεεεεεεεεε, να βγάλω φωτο τη cdrara ΜΟΥ στο χώμα, στο βουνό, που θα μου την πούνε εμένα ότι δεν πάει στο χώμααα!!!!!!!!!!!!» Μαρίνος, στριτάκιας ο Χωματερός!!!!!!!!!!![]()
Hornet…. Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται «Trip master» και σώζει πολλούς από την .... «αμαρτία»!!!!!
(...αααχχχ «...μαραμένη μου γαρδένια εεεε...» Στάθη πέρα από χάρτες, ξέρεις να διαβάζεις και καρδιές!!!
Υποκλίνομαι ΑΡΧΗΓΕ!!!!!!!![]()
Snipperaki, Nικολάκη, γονατοχτυπηματάκι.... ορμάω σε βροχές και καταιγίδες και θέλω να γουστάρω, αλλά δεν μ’αφήνει!!!!!!!!!!!!
και τέλος......
ΟΛΑ μα όλα ΤΑ ΛΕΦΤΑ........ Simos «...ΒΓΑΖΩ ΦΛΑΣ αλλά δε στρίβω, ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΓΑΪΔΑΡΟ, φορτωμένο, στη μέση του χωριού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
:wacko:
:rotflmao:
Ααααααντε και στην επόμενη με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τις καλημέρες μου και τα φιλιά μου κάγκουρες, τσαντάκιδες, αλητομηχανόβιοι!!!!!!!!!!!!!!
'Όσα φώτα κι αν ανάψεις,
το σκοτάδι δε νικιέται,
απ' τα ίδια σου τα μάτια σα γενιέται".
ΤΕΛΟΣ
χμ έπρεπε να έρθω μόνο για να διαβάζω τα σχόλια σας μετά
παιδια ειστε μεγαλα commando
μπραβο σας
Keep on rocking in a free world !!!
Μετά από πολλά ποστάκια για την εκδρομή...
Παρατήρησα ότι άμα κάνεις μια χρυσή τομή στις εντυπώσεις όλων από την εκδρομή, καθώς και το πως έβλεπε ο καθένας τους άλλους, σχηματίζεις μια πάρα πολύ καλή εικόνα που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!
Σε κάνα δυο μέρες θα σηκώσω και μερικές φωτό για να δείτε... ελπίζω να χώσω και κάνα σχολιάκι για να ευθυμήσωμεν όπως τότε με το 5χ5.
Jimbar: Τι να σου πω ρε φίλε, θα με βρίσεις, αλλά Πολύ εγούσταρα που μου έδωσες την Transalpa σου, άσχετα αν στη έριξα εκατέρωθεν, και μάλιστα σταματημένος. Να σημειώσω εδώ, ότι όσες φορές έχω πέσει με μηχανή, αν και είναι κάνα δυο ακόμα, είναι μόνο εν στάση! Τουλάχιστον δεν εγκυμονεί κινδύνους για μένα... δεν ξέρω τι γίνεται με τη μηχανή σου Jimmyyyy!!
Ε, μαθαίνω ακόμα....
Nicole: Πολύ σας χάρηκα έτσι που σας έβλεπα με τον Jimmy! Άντε περιμένω τα προκουφέτια ε;;;;;
monstermind: Μην μασάς Χριστό! Σφαλιάρες ρεεεε!! Και γω μέσα!
Wizard13: Linux ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!![]()
nimbus: Πάω παντού και συμφέρω! Γίνομαι παππί, και απλά το αναφέρω! Τι έγινε μωρέ....
Simos:
1)Ρε Άλκη, μετά τα 180 να μπαίνεις λίγο γιατί δεν μπορώ!!
2) Οδηγάω, και με παρατηρώ από 50 μέτρα ύψος!
cityfly: Μπορείς τώρα πλέον να αλλάξεις το nick σου σε σκέτο fly ή Βέγγος! Πρέπει να έκανες τα διπλάσια χιλιόμετρα από εμάς...
Hornet: Έχω να σου προτείνω και σένα νέο nick: Captain America. Μόνο μια ασπίδα σου έλειπε!
--------------------------------------
if( preg_match('/(Adventure|Eleneitor)-R/', $userName' ) ){
switch ($userName){
case 'Adventure-R':
Ο παιδικός μου και καλύτερος μου φίλος... για όσους δεν γνωρίζουν. Το απέδειξε και στην εκδρομή. Ξέρει αυτός.
default:
Πάντα μαζί να σας βλέπω....
}
}
--------------------------------------
Codaki - μαμούνι - ελατήριο, εγώ έβλεπα ένα τεράστιο κράνος, το οποίο μόλις άνοιγε.... ωωωππππ! Μια φατσούλα μέσα, έτοιμη να εκτοξευτεί στο σύμπαν!
Και γενικά όοοοοληηηη η παρέα ήταν super, και πάνω απ' όλα χυμαδιό!
Εάν άφησα κανέναν απ' έξω ζητάω συγγνώμη, γράφω με τέτοια ταχύτητα λόγο πίεσης χρόνου στη δουλειά...
Το περτικαλί Gilera με πιλότο τον Simo και εμένα τον διάολο για συνοδηγό, ήταν μια ευγενική προσφορά της Julius Telemarketing...
Σας χαιρετουρεύω και να αναμένετε και φωτογραφίες...
Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell
...ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΞΙΔΙ...ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ... ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΚΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΜΑΡΑΝΕΤΟΣΟ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ
ΧΕΧΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΟΙΝΩΣ.:smilea:
ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ Η ΒΡΟΧΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ![]()
ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ![]()
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ! ΚΙ ΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩΩΩΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΟΛΙΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ![]()
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!!
ΝΙΜΒUS![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
...ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΞΙΔΙ...ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ... ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΚΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ...ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΜΑΡΑΝΕΤΟΣΟ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ
ΧΕΧΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΟΙΝΩΣ.:smilea:
ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ Η ΒΡΟΧΟΥΛΑ. ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ![]()
ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ![]()
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ! ΚΙ ΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩΩΩΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΟΛΙΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ...
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ![]()
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!!
ΝΙΜΒUS![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ...ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ...
ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από code
-
Νικούλα, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!!! (...ρίξε πμ όταν εμφανίσεις τις φωτό, να τις δούμε από κοντά!!!)
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑΤΕΙΑ (ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΑΓΕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TW ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikik
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΛΑΤΕΙΑ (ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΑΓΕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TW ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ![]()
![]()
![]()
...έλα ρεεε!!!!!!!!![]()
![]()
...αναμένω νέα εεεεεε!??!?!?!![]()
![]()
'Όσα φώτα κι αν ανάψεις,
το σκοτάδι δε νικιέται,
απ' τα ίδια σου τα μάτια σα γενιέται".
ΤΕΛΟΣ