Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Επιθεση στο bikenet.gr

οι εκρήξεις στους πύργους μπορεί κάλλιστα να ήταν από εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν μέσα

για λάμψεις απο ελικοπτερα δεν ξέρω τίποτε, αλλά αν είχαν εκρηκτικά στα θεμέλια όπως λες, γιατί να ρίξουν ΚΑΙ πυρά από ελικόπτερο; (λες και τα κανονάκια ενός ελικοπτέρου μπορούν να ρίξουν πύργο με ατσάλινο σκελετό...)

τα περί αεροπλάνου που ΔΕΝ έπεσε στο πεντάγωνο είναι λίγο φαιδρά... κάποιος που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι ξέρει πώς δείχνει ένα κτίριο αφού έχει πέσει πάνω του αεροπλάνο (λες και γίνεται κάθε μέρα αυτό και υπάρχει συσωρρευμένη εμπειρία) κάθεται και βρίσκει - ή μάλλον εφευρίσκει - αντιφάσεις...

εξάλλου υπάρχουν τόσοι που το είδαν να πέφτει...

δεν υπερασπίζομαι την θεόσταλτη κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά προσπαθώ να φιλτράρω όσα ακούω και διαβάζω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Λιγο πριν καταρευσουν οι πυργοι, ακουστηκαν ΠΟΛΛΕΣ εκρηξεις που κανεις δεν ηξερε απο που ερχοντουσαν, μηπως ξερεις τι ηταν?Συνηθως τετοιες εκρηξεις ακουγονται απο τα εκρηκτικα στα θεμελια ενος κτηριου, ωστε να ειναι πιο ευκολη η καταρευση του

Επισης λιγο πριν την καταρευση παλι, απο τα ελικοπτερα που ηταν πολυ κοντα στο κτηριο, βγηκαν κατι λαμψεις σαν να πυροβολανε

Στο πενταγωνο δεν επεσε ΚΑΝΕΝΑ αεροπλανο, αν δειτε φωτο, θα καταλαβετε το γιατι

Και τελευταιο, τα αεροπλανα που πεσανε πανω στα κτηρια, δεν ηταν τα αεροπλανα των αερογραμμων, ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ!

Ερωτηση: Που ειναι τα πραγματικα αεροπλανα?

Οποιος θελει, μπορει να ψαξει στο νετ για αυτες τις ερευνες
    ore AFTER se theorw sovaro kai skeptomeno atomo, ara kai oi apopseis sou exoun "varos".

me auta pou les omws trelenomai...

an ola itan promeletimena kai sxediasmena (mexri teleutaias leptomerias opws les) apo kapoious "isxirous" amerikanous tote ti ginaite? ti kanoume?

an exoun tetoia dinami stin organwsi kai ston elegxo tin katsame!
    einai adistaxtoi!!

einai sa tis theories oti oi ejogioinoi sinergazonatai me tis mistikes ipiresies tis amerikis... kai akoma xeirotera!!

ise sigouros oti oi sinomosiologies sou einai swstes?

Aν ο θεός σώζει την βασίλισσα και ευλογεί την Αμερική, οι υπόλοιποι την γαμησαμε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Aν ο θεός σώζει την βασίλισσα και ευλογεί την Αμερική, οι υπόλοιποι την γαμησαμε...
    Την Αμερική ή γενικως

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Δεν παω με το σταυρο στο χερι, απλως καποια συμπερασματα βγαζω απο αυτα που εχω δει.

Σκεφτειτε λιγο,
    Ειναι δυνατον ο Μπιν Λαντα, απο μια σπηλια να τα σχεδιασε αυτα τοσο ΤΕΛΕΙΑ?

Και εξηγω:
    Αν το εχετε καταλαβει εχουμε ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ προβλημα με το πετρελαιο στον πλανητη, ερευνες λενε οτι σε 30 χρονια πετραλαιο γιοκ

Πως ομως θα παμε να την πεσουμε στην ανατολη χωρις καποιον λογο?
    Βαζουμε λοιπον τους Αμερικανους να μισησουν τους Αραβες, και μετα εχουμε το αλλοθι

Πιστευετε οτι δεν ειναι ικανοι για ολα αυτα οι Αμερικανοι? Τι σας κανει να το πιστευετε αυτο?

Μερικες αληθειες τωρα, 100%:

-Στο πενταγωνο δεν επεσε ΚΑΝΕΝΑ αεροπλανο, η σκεπη κατερευσε υστερα απο φωτια που επιασε στο κτηριο, για αγνωστο λογο που φυσικα δεν εχουν πει
    -Οι εκρηξεις που εγιναν(στους διδυμους πυργους), εγιναν αισθητες απο εκατονταδες μετρα μακρια, και το εδαφος ετρεμε. Επισης καπνοι βγηκαν απο το υπεδαφος
    -Κανενα κτηριο με ΑΤΣΑΛΙΝΑ θεμελια και σκελετο, δεν πεφτει απο φωτια. Απο φωτια τουλαχιστον που μπορει να προκληθει απο μια συγκρουση αεροπλανου, που τα καυσιμα του καηκαν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ μετα την συγκρουση. Κανενα κτηριο ατσαλινο δεν εχει πεσει μεχρι σημερα απο φωτια, και σιγουρα δεν εχει σχεση με 2 απο τα ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ στον πλανητη.
    Οι κολωνες των κτηριων βρισκονταν μεσα σε μονωμενα τμηματα, τα οποια ηταν αδυνατο να φτασει φωτια, αρα υψηλη θερμοκρασια.
    Ο τροπος που επεσε το δευτερο κτηριο, ηταν καθαρα μεθοδος καταρευσης.(Αφηνουμε στην αρχη το κτηριο να γειρει λιγο, και κατοπιν πεφτει ολο μαζι καθετα)

Δεν εχω κανενα λογο να πεισω κανεναν, αλλωστε εγω τι θα κερδισω?

Οποιος θελει μπορει να μου ζητησει να του φερω στο Δελεαρ μια κοπια απο τα video και ντοκυμαντερ που εχω δει, και ισως(για να μην πω σιγουρα), θα αλλαξει γνωμη

edit: Κανεις ενα μικρο λαθος. Κανενας δεν ειδε αεροπλανο να πεφτει στο πενταγωνο, ουτε καν η καμερα που εβλεπε εκεινο το σημειο.
    Το πιο σημαντικο κτηριο στο πλανητη, και να εχει μονο μια καμερα να κοιταει εκεινο το σημειο/πλευρα? Δυσκολο να το πιστεψεις ετσι?

Βαζουμε λοιπον τους Αμερικανους να μισησουν τους Αραβες, και μετα εχουμε το αλλοθι
    εδώ και 110 χρόνια οι σιωνιστές βασανίζουν τον παλαιστινιακό λαό και οι ο αμερικανικός λαός δεν κάνει κιχ, πιστεύεις πως ο Θάμνος θα είχε καμία σημαντικότερη αντίδραση αν έμπαινε στο Ιράκ χωρίς το 9/11?

Εξάλλου κανείς δεν έχει ισχυριστεί πως ο Σαντάμ έφταιγε για το 9/11, και όμως μπούκαραν!

Για τα άλλα δεν θα σου απαντήσω, αν οι εξηγήσεις που έχεις διαβάσει σε καλύπτουν, δεν έχω κανένα λόγο να σε μεταπείσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

Για τα άλλα δεν θα σου απαντήσω, αν οι εξηγήσεις που έχεις διαβάσει σε καλύπτουν, δεν έχω κανένα λόγο να σε μεταπείσω.
    Δεν εχω διαβασει, εχω δει!
    Και θα σου προτεινα να ριξεις και εσυ μια ματια

Οσο και να εχουμε αντιπαραθεση, η αληθεια ειναι μια και σιγουρη
    Οι Αμερικανοι επειτα την καταρευση της Σοβιετικης δυναμης, το εχουν καβαλησει το καλαμι για τα καλα και κανουν οτι γουσταρουν χωρις εξηγησεις.
    Οι ενδοξοι αρχηγοι της γηραιας ηπειρου(της κωλογριας οπως την εχουν κανει), το μονο που κανουν ειναι να γλυφουν $%^%$, με πρωτομαστορες τον Μπερλουσκονι(που πηρε ποδι, vai a farti fotere cavaliere) και τον Μπλερ.

Καλα παμε...
    Καθηστε αναπαυτικα...το πετρελαιο τελειωνει...

κι όμως, όπως υπάρχουν sites που έχουν "στοιχεία" ή στοιχεία για συνωμοσίες της 9/11, υπάρχουν και άλλα (αλλά και άρθρα μεγάλων επιστημόνων) που λένε πως το πετρέλαιο ΔΕΝ τελειώνει, αλλά αυτό θέλουν οι μεγάλοι πετρελαιάδες να πιστέψουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    κι όμως, όπως υπάρχουν sites που έχουν "στοιχεία" ή στοιχεία για συνωμοσίες της 9/11, υπάρχουν και άλλα (αλλά και άρθρα μεγάλων επιστημόνων) που λένε πως το πετρέλαιο ΔΕΝ τελειώνει, αλλά αυτό θέλουν οι μεγάλοι πετρελαιάδες να πιστέψουμε...
    Σωστο και αυτο
    Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει αλλους να λενε οτι σε 5 χρονια θα υπαρχει προβλημα, αλλοι σε 30, αλλοι να λενε οτι υπαρχουν πολλα σημεια που δεν εχουν κανει ακομα γεωτρηση και αλλα που ξερουν οτι απο κατω υπαρχει μαυρος χρησος...
    Το αρνητικο ειναι οτι αυτοι που εχουν κανει ερευνες και λενε οτι δεν υπαρχουν αλλα κοιτασματα πετρελαιου, ειναι φοιτητες*...

*Λιγοτερες πιθανοτητες για ψεματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    α, να μην παω απο κει δηλάδη;

:rotflmao:

na pas ! na pas !
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ρε σεις τι σχεση εχει το πεσιμο του bikenet με τους διδυμους!!!!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ρε σεις τι σχεση εχει το πεσιμο του bikenet με τους διδυμους!!!!
    Το φαινομενο της πεταλουδας.. :wacko:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Κάτσε ρε μην τους κόβεις τώρα θα το πάνε στα κοιτάσματα πετρελαίου, αγωγούς φυσικού αερίου, δολοφονία του Κέννεντυ κλπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Κάτσε ρε μην τους κόβεις τώρα θα το πάνε στα κοιτάσματα πετρελαίου, αγωγούς φυσικού αερίου, δολοφονία του Κέννεντυ κλπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μηπως θελετε να πιασουμε λιγο περι Hiroshima,Nagasaki κτλ.?

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Καθηστε αναπαυτικα...το πετρελαιο τελειωνει...
    Δλδ το Κ36 θα λειτουργεί με...........μπαταρίες??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την έπεσαν πάλι στο bikenet.gr?
    από DrIoannis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 12:36
  2. Επιθεση στο bikenet.gr???
    από KeLeYTiS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 967
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 20:12
  3. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ στο moto.gr
    από sonic22 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ