Περαστικα Φιλε! ! ! !
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο συμβαν σε εσενα και σε ολους εμας αυτο! !
Περαστικα Φιλε! ! ! !
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο συμβαν σε εσενα και σε ολους εμας αυτο! !
Πες και ευχαρίστω .Κάπως ετσι πηρα και γώ το μαρσπιε στο χέρι , μου στραβωσε το πετάλι του φρένου πίσω και έσπασε η μανέτα του εμπρός φρένου .Α έσπασα και την δεξια κλείδα στον ώμο . Αστα να παν .Τελίκα το ΑΒΣ ειναι μεγάλη μαγγια . Απο μπλοκάρισμα ξαπλώσα . Αφου δεν έπαθες τίποτα ....
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Μια χαρά αφού δεν έπαθες τίποτα χειρότερο...
και όσο για την ζημιά σου , να δούμε πόσο θα το κυνηγήσεις?
ή μήπως θα πεις ... έλα μωρέ 100? είναι, δεν μ@μι3τ@ι... δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις δίκιο απο τον δήμο για τα λάδια επι οδοστρώματος ή κατα παντώς υπευθύνου, ή κατα κάποιον άλλο , που αν δεν το ψάξεις δεν θα βρεις την άκρη ούτε για εσένα ούτε για τους υπόλοιπους που σε διαβάζουνε... Γι'αυτό ψάξτο , εμείς εδώ είμαστε αν χρειαστείς κάτι, και θα χαρώ πολύ να ακούσω ότι για τα λάδια στο οδόστρωμα αν δεν έχουμε αποδείξεις ποιος τα έχει ρίξει είναι π.χ. το ΥΠΕΧΩΔΕ υπεύθυνο(λέω εγώ τώρα , παράδειγμα) και ότι υποχρεούται να σε αποζημιώσει,
να δεις μετά πως θα λαδωθεί και θα αρχίσει να κινείται το σύστημα.... ιδιαίτερα αν το μάθουν όλο και περισσότεροι και αρχίσουν τα κυνήγια...
![]()
Πως θα κυνηγήσεις ρε παιδιά τον δήμο ή το υπουργείο για τα λάδια;;;;;
Υπεύθυνος είναι ο οδηγός του οχήματος που έχασε τα λάδια. Πρίν λίγες ημέρες υπήρξε και τελεσίδικη απόφαση κατά ιδιοκτήτη που πρέπει να αποζημιώσει την
ασφαλιστική του.
Δεν είναι λακούβα για να κατηγορήσεις τον δήμο ή το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Λογικά αυτός που έχασε τα λάδια (αν το κατάλαβε) έπρεπε να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική και τους διερχόμενους οδηγούς.
Με ποιό τρόπο μπορεί να ξέρει ο κάθε Δήμος πχ, ότι έπεσαν λάδια στον δρόμο;
Οπως ειναι υποχρεωμενος να ξερει οτι ανοιξε μια λακουβα!Ο δημος και γενικοτερα το υπεχωδε ειναι υπευθηνοι για την καλη κατασταση του οδοστρωματος οτι κ αν ειναι αυτο!Τα τελη το ξαναλεω γι αυτο τα πληρωνουμε για να διατηρειται το οδοστρωμα σε καλη κατασταση!Γι αυτο περνανε τα οχηματα καθαρισμου και μαζευουν τα σκουπιδια απο τους δρομους!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Με ποιό τρόπο μπορεί να ξέρει ο κάθε Δήμος πχ, ότι έπεσαν λάδια στον δρόμο;
Ψαξτο λιγο μην τα παρατας!Γνωστος αποζημιωθηκε απο δημο περιστεριου για ζημια που επαθε σε ελαστικο απο χαλασμενο σαμαρακι (προεξηχε προκα και του εσκισε το ελαστικο)
Άλλο σαμαράκι, άλλο λακούβα, άλλο οι χαλασμένες και προεξέχουσες μπαριέρες παιδιά.
Τα λάδια δεν ήταν εκεί μια αιωνιότητα.
Έπεσαν λίγο πρίν περάσει ο φίλος.
Δηλαδή χάνει κάποιος λάδια στις 9,00, πέφτει κάποιος στις 9,02 και κάνουμε φασαρία στον Δήμο επειδή δεν είχε γνώση;
Πως θα το μάθει δλδ; Με μέντιουμ;
Περναει ενα φορτηγο παταει το σαμαρακι και ξυλωνετε!
Περναει μετα απο ενα λεπτο ενα μηχανακι παταει τα καρφια και πεφτει και χτυπαει!
Ειναι δικαιολογια το οτι εγινε ενα λεπτο πριν?Αποδειξε το οτι εγινε ενα λεπτο πριν και οχι πριν 10 ωρες!
Δεν επιμαινω μπορει και να κανω λαθος δεν το ξερω σιγουρα αλλα αλπιζω να ειναι ετσι ωστε να μπορεσει να αποζημιωθει ο φιλος μας!
Good luck!
Παιδια μην την ψαχνεται και μην χαλαμε την καρδια μας αδικα.Για το μπαχαλο που επικρατει στους ελληνικους δρομους εως ενα σημειο φταιμε και εμεις οι χρηστες του.ΠΧ ποιος ξερει τι σαπακι ηταν το φορτηγο η το οτιδηποτε αλλο οχημα που περασε και αφησε τα λαδια(μιλαμε οτι εχει αφησει μια κυλιδα περιπου στα 10-15 μετρα οπως φαινεται και απο την φωτο).Πρωτον επρεπε να ειδοποιησει ο ιδιος τον αρμοδιο φορεα, αλλα αν τον ειδοποιουσε και μετα εκαναν και ενα ελεγχο στο σαπακι του?Αρα γιατι να ειδοποιησει????πιστευω οτι ολα ειναι ενας κυκλος που ποτε δεν βρισκεις ακρη!Στο Ελλαδισταν ολα αυτα ετσι?
Περαστικα στον φιλο που δεν χτυπησε σοβαρα.
Και το μηχανακι σου την γλυτωσε φθηνα μαλλον οποτε![]()
Απλα θελω να προσθεσω οτι εμεις οι μηχανοβιοι δεν ειμαστε και καμια ιδιαιτερη ρατσα, (οι περισσοτεροι που ξερω ειναι κακοποια στοιχεια μαλιστα:rotflmao: :rotflmao: ), απλα εχεις σταματησει ποτε με αυτοκινητο στην μεση του δρομου για να βοηθησεις πεσμενο μοτοσυκλετιστη;
Εγω το εχω κανει 2 φορες και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να το κανω και τριτη.
....Μονο που δεν με εδειραν κολλητε![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Λες ολοι οσοι δεν σταματανε να εχουν αναλογη εμπειρια με την δικη σου?(κανω πλακα ελπιζω να μην παρεξηγεισαι) Εγω παντως δεν θα τον κοπανουσα?Οσο για το αλλο οτι ειμαστε εγκληματιες οι μηχανοβιοι συμφωνω!Δες και το βιντεο κλιπ για την eurovision της Βισση και θα καταλαβεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Περαστικα στον φιλο που δεν χτυπησε σοβαρα.
Και το μηχανακι σου την γλυτωσε φθηνα μαλλον οποτε![]()
Απλα θελω να προσθεσω οτι εμεις οι μηχανοβιοι δεν ειμαστε και καμια ιδιαιτερη ρατσα, (οι περισσοτεροι που ξερω ειναι κακοποια στοιχεια μαλιστα:rotflmao: :rotflmao: ), απλα εχεις σταματησει ποτε με αυτοκινητο στην μεση του δρομου για να βοηθησεις πεσμενο μοτοσυκλετιστη;
Εγω το εχω κανει 2 φορες και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να το κανω και τριτη.
....Μονο που δεν με εδειραν κολλητε![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
απο το ιδιο σημειο περασα ( και σχεδον καθε μερα) κατα 9,00-9,15 και ηταν καθαρο (νομίζω....).
περαστικα φιλαρακο......
![]()
![]()
Οχι ρε συ δεν παρεξηγουμαι προς Θεου, και ουτε ηθελα εσυ να το παρεις στραβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Λες ολοι οσοι δεν σταματανε να εχουν αναλογη εμπειρια με την δικη σου?(κανω πλακα ελπιζω να μην παρεξηγεισαι) Εγω παντως δεν θα τον κοπανουσα?Οσο για το αλλο οτι ειμαστε εγκληματιες οι μηχανοβιοι συμφωνω!Δες και το βιντεο κλιπ για την eurovision της Βισση και θα καταλαβεις!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Για να το καθαρισαν τοσο γρηγορα δεν νομιζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:hypnotize
![]()
![]()
απο το ιδιο σημειο περασα ( και σχεδον καθε μερα) κατα 9,00-9,15 και ηταν καθαρο (νομίζω....).
περαστικα φιλαρακο......
![]()
![]()
Αν το καθαρισαν απο της 8-40 που σαβουρωθηκα εγω μεχρι και της 9 που περασες εσυ το παιρνω πισω για το ελλαδισταν
Επιτελους γιναμε Ευρωπη!!!!!!!:rotflmao: