για ανέβασε τη τιμή να μας πεις τα αποτελέσματα... ειδικά στο σημειο που εισαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ακριβως!!!
καθως και την τιμη της φωτοτυπιας οταν εγω πουλαω στο 1/10
![]()
![]()
![]()
![]()
για ανέβασε τη τιμή να μας πεις τα αποτελέσματα... ειδικά στο σημειο που εισαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ακριβως!!!
καθως και την τιμη της φωτοτυπιας οταν εγω πουλαω στο 1/10
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δλδ για το 1.07 (364.6 δρχ)το λιτρο της βενζινας τη εχετε να πειτε ?
1.07?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a5: :a5: :a5:
R.I.P....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
καποτε ειχαμε ελαχιστη καταναλωση σε νυχτερινα μαγαζια,τωρα και στις φωτοτυπιες,σε λιγο και στα σωβρακα!!!
δεν εχεις βρακι να βαλεις στον κολο σου?ελαχιστη καταναλωση αγορα 10 βρακιων αλλιως μενεις ξεβρακωτος στα αγγουρια!!!!ε ρε τι αλλο θα δουμε!!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
και στο delivery κατω απο 5 ευρω δεν ξεκινανεΑρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
καποτε ειχαμε ελαχιστη καταναλωση σε νυχτερινα μαγαζια,τωρα και στις φωτοτυπιες,σε λιγο και στα σωβρακα!!!
δεν εχεις βρακι να βαλεις στον κολο σου?ελαχιστη καταναλωση αγορα 10 βρακιων αλλιως μενεις ξεβρακωτος στα αγγουρια!!!!ε ρε τι αλλο θα δουμε!!!
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αλλο το delivery,Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και στο delivery κατω απο 5 ευρω δεν ξεκινανε
αν ειναι να καψει βενζινη (εστω την ελαχιστη που καινε τα παπακια)
κ να πληρωνει κ υπαληλο για να παει 2 σουβλακια
φυσικα κ θα εχει ελαχιστη χρεωση.
I find your lack of faith disturbing.
και αυτος με το μαγαζι προφανως πληρωνει πολλα για να βγει με μια φωτοτυπια. που ειναι η διαφορα λοιπον?Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Αλλο το delivery,
αν ειναι να καψει βενζινη (εστω την ελαχιστη που καινε τα παπακια)
κ να πληρωνει κ υπαληλο για να παει 2 σουβλακια
φυσικα κ θα εχει ελαχιστη χρεωση.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και αυτος με το μαγαζι προφανως πληρωνει πολλα για να βγει με μια φωτοτυπια. που ειναι η διαφορα λοιπον?
Αληθεια?
Τι πληρωνει?
Τα χαρτια που ειναι τσαμπα κ τα μελανια ειναι 50 ευρω κ βγαζει για μισο χρονο.
Εγω εχω φωτοτυπικο που ξερω ακριβως τι συντηριση εχει.
Αλλα εσυ που δεν εχεις ξερεις.
εχω φωτογραφικο μηχανημα και ξερω τι ειναι να προσπαθεις να επιβιωσεις μαζευοντας 25λεπτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Αληθεια?
Τι πληρωνει?
Τα χαρτια που ειναι τσαμπα κ τα μελανια ειναι 50 ευρω κ βγαζει για μισο χρονο.
Εγω εχω φωτοτυπικο που ξερω ακριβως τι συντηριση εχει.
Αλλα εσυ που δεν εχεις ξερεις.
εκτος αν το σουβλακι εχει μεγαλυτερο κοστος
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Δεν ξερω γτ πρεπει να γραφω τα αυτονοητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
εχω φωτογραφικο μηχανημα και ξερω τι ειναι να προσπαθεις να επιβιωσεις μαζευοντας 25λεπτα.
εκτος αν το σουβλακι εχει μεγαλυτερο κοστος
Εγω με 25 λεπτα δεν εβγαζα φωτοτυπια που σου φαινετε λογικο εσενα κ αμα ειχα ψησταρια δεν θα πληρωνα delivera για να παει 1 σουβλακι.
Εσυ προφανως δεν εχεις προβλημα να πληρωνεις 0,5e την φωτοτυπια κ αν ειχες μαγαζι θα τον εστελνες γιατι σου φαινετε αυτο λογικο.
Αμα δεν καταλαβαινεις την διαφορα δεν μπορω να κανω κατι.
οταν μαθεις ποσο κοστος εχει για ενα μαγαζι μια φωτοτυπια και ποσο ενα σουβλακι σε καθαρο κερδος αφαιρωντας τα εξοδα μαλλον θα καταλαβεις και εσυ ποιος απο τους δυο πρεπει να βαλει ελαχιστη χρεωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Δεν ξερω γτ πρεπει να γραφω τα αυτονοητα.
Εγω με 25 λεπτα δεν εβγαζα φωτοτυπια που σου φαινετε λογικο εσενα κ αμα ειχα ψησταρια δεν θα πληρωνα delivera για να παει 1 σουβλακι.
Εσυ προφανως δεν εχεις προβλημα να πληρωνεις 0,5e την φωτοτυπια κ αν ειχες μαγαζι θα τον εστελνες γιατι σου φαινετε αυτο λογικο.
Αμα δεν καταλαβαινεις την διαφορα δεν μπορω να κανω κατι.
ελαχιστη χρεωση εβαλε ο ανθρωπος οχι την φωτοτυπια 50 λεπτα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
εχμ... συγνωμη, περα κι απο την οποια πλακα...
γιατι οντως τα περι ελαχιστης καταναλωσης της ταξης των 0,5 ? ειναι για γελια...
εχει κανεις απο εσας τους απο πανω φωτοτυπειο???
![]()
Γιατι αν εχεις φιλε Sephiroth5 πες μου κι εμενα που βρισκεις ΤΖΑΜΠΑ χαρτι και τονερ για ενα χρονο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ελαχιστη χρεωση εβαλε ο ανθρωπος οχι την φωτοτυπια 50 λεπτα
δεν στεκει ομως αυτο!
![]()
δεν ειπα οτι στεκει αλλα ειναι το ιδιο απαραδεκτο οπουδηποτε υπαρχει η ελαχιστη χρεωση καταναλωσηςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν στεκει ομως αυτο!
![]()
εγω προσωπικα οποιος ερχεται και μου εκτυπωνει φωτογραφιες κατω απο ενα ευρω δεν του παιρνω λεφτα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?