Δεν ήξερα ότι λέγεται Δέλεαρ αυτή η καφετέρια... άσε που νόμιζα ότι θα ήταν εκτός κέντρου...
Thanks Anyway
Δεν ήξερα ότι λέγεται Δέλεαρ αυτή η καφετέρια... άσε που νόμιζα ότι θα ήταν εκτός κέντρου...
Thanks Anyway
Έστω κι αργοπορημένος (λόγω κυβικών) ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
Γιατί δεν έχεις κάποιο name του στυλ The Unbreakable!!! αφού από ότι λες έχεις "ψιλοδιαλύσει" μηχανές;:smilea:
εγώ δεν έχω διαλύσει καμία μηχανή... εξάλλου είχα Honda![]()
TO CM200 του 1979 λογικό ήταν κάποια στιγμή μετά από χρόνια διαδρομών μέσα στο κέντρο (~100km τη μέρα) να τα παίξει.
Το GL500 όπως είπα "πλακώθηκε" με ένα cinquecento (το 2000) σε μια διασταύρωση. Ευτυχώς ή όχι, δεν ήμουν εγώ επάνω αλλα ο πατέρας μου. Ευτυχώς τώρα είναι καλά, ο πατέρας μου, όχι η μηχανή. Α, Παρεπιμπτόντως, τη πουλάω για ανταλλακτικά σε όποιον έχει βέβαια GL500 silverwing.
Εγώ φίλε τελικά είμαι αυτός που τρέχει για να διορθώσει τις μαλακίες και τις ζημιές των άλλων. Και να σου πω κάτι... το προτιμώ από το να είναι πάνω της όταν σέρνεται στο δρόμο.
Το κακό είναι ότι το CBF600 το έχω 3 μέρες και ο καιρός (ο αέρας και η συννεφιά δηλαδή στην Αθήνα) δε μου επιτρέπει να το βολτάρω και να το χαρώ.
Nostra
Sosta?
Καλά σίγουρα, αλλά πάλι όντας Hondaκιας, λόγω αξιοπιστίας το unbreakable ταιριάζει γάντι!
Άσχετο, δεν είναι μ@λ@κί@ το ωραίο και"σκυλί" Honda να πέφτει θύμα ενός "Fiat" ;
Μακάρι αν είναι να πέσουν, μόνο οι μηχανές να πέφτουν και να μην παθαίνουν και τίποτα.:smilea:
Άσχετο, δεν είναι μ@λ@κί@ το ωραίο και"σκυλί" Honda να πέφτει θύμα ενός "Fiat" ;
Είναι όντως αλλά φαντάσου ότι το Fiat-άκι έπαθε 1,5 εκ. δρχ. ζημιά.... Τέσπα, το αποτέλεσμα είναι ότι η μηχανή ακόμα λυμένη είναι αλλά ο κινητήρας jet.
WELCOME-WELCOME
![]()
![]()
Καλωσορισες,και εγω καινουριος ειμαι,ειμαστε σε καλο δρομο οπως φαινεται....
Καλώς ήρθες![]()
καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
γουελ καμ και απο μενα!
τσακο και αλλη μιανα στανιαρεις!
two beer or not two beer?
enjoy
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
Welcome!!!!!!!!!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!