χμμμ , φίλε μου το Link δεν παίζει![]()
:rotflmao: Ευχαριστώ φίλε μου, είναι σχεδόν ολόϊδια ή μου φαίνεται? Μόνο η μπροστινή ρόδα στο Χ νομίζω είναι μικρότερη...
Ναι, δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ουσιαστικά το Χ είναι για παιχνίδια σε ασφάλτινη πίστα. Το R είναι on-off προς το καθαρό enduro.
Κάποιος παλιός θα ξέρει ακριβέστερα τις διαφορές.
Για τις ακριβείς διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείς να δεις στο site της Yamaha.
Σε γενικές γραμμές, το X έχει ασφάλτινο εξοπλισμό, δηλ. φαρδύτερα ασφάλτινα ελαστικά, μεγαλύτερο μπροστινό φρένο και 17άρα μπροστινή ζάντα αντί 21' στο R, το οποίο R έχει διαθέσεις για εκτός δρόμου πειραματισμούς.
Ευχαριστώ booZe , απ'ότι βλέπω ελάχιστες διαφορές, παρατήρησα ότι το Χ έχει μεγαλύτερο δισκόφρενο μπροστά...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!
ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ,ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!
ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΚΟΥΤΕΡ!ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΑΠΟ ΕΝΑ 125 ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!
ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ,ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ Η ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ SYZYKI FX 125 ,Η ΕΝΑ HONDA 125 ΣΤΡΕΙΤΑΚΙ!
ΟΠΟΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟς ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!
φιλαρακι και βεβαια να βγαλεις διπλωμα και να εισαι σιγουρος οτι θα την δαγκωσεις κι εσυ την λαμαρινα!!!![]()
το xt 125 ειναι ψιλοdead απο δυναμη οποτε ειτε το x παρεις ειτε το r ειναι το ιδιο και το αυτο. εγω θα σου προτεινα ενα 250 endurακι παλιο,μεταχειρισμενο, γιατι ετσι κι αλλιως μετα απο λιγο καιρο που θα το μαθεις θα θες αλλο μεγαλυτερο! κριμα να δωσεις σχεδον 1 μυριο και μετα απο 1 χρονο το πολυ να το δωσεις
με το μεταχειρισμενο θα καθαρισεις με 1000-1500 το πολυ ευρουλακια και θα κανεις και περισσοτερο καιρο να το βαρεθεις
![]()
σε καμια περιπτωση μην παρεις innova! ειναι οτι χειροτερο εχει βγαλει η honda και δεν ξερω το γιατιεχω στη δουλεια μου 2 τετοια το ενα 10000 χλμ και το αλλο 1800 χλμ και εχουν συναιχως και τα 2 ακριβως τα ιδια προβληματα (καλυτερα c50 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
MIN AKOUS KANENA KE PARE HAYABUSHA ME VOI8ITIKES RODESΑρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
Χαιρετώ την παρέα. Είμαι νέο μέλος, και τελείως άσχετος με μηχανές. Με λένε Θωμά και είμαι 23 χρονών. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε ένα τεράστιο δίλλημα : Να βγάλω δίπλωμα για μηχανή ή όχι?!?!!?
Ομολογώ πως πάντα μου αρέσαν οι street μηχανές, αλλά πάντα τις φοβόμουν κιόλας. Τώρα με την δουλειά είδα την πίκρα, (μόνο με μετρο και περπάτημα 20 λεπτα) Σε λίγο καιρό μεταφέρεται η εταιρεία και θα κάνω κανα 2ωρο . Οπότε σκέφτηκα για μηχανή, κανα σκουτεράκι για αρχή. Είμαι ασχετος δεν έχω οδηγήσει ποτέ , τις φοβάμαι πολύ. Ποια η γνώμη σας? Να πάρω διπλωμα και μηχανή ή θα σκοτωθώ? και χωρις να φταίω γιατι δεν θα πηγαίνω σαν !@#$$ αλλά μην πέσει κανείς επάνω μου και με κάνει αλοιφή?
Σορυ για το μεγάλο ποστ, παρακαλώ βοηθήστε να δω τι θα κάνω. Όλες οι γνώμες δεκτές.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Δίπλωμα αυτοκινήτου έχω απο τα 18
KE FORA ENA OLOSOMO PROFILAKTIKO......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
:rotflmao:
XAXAXA το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά δεν έβρισκα προφυλακτικό στο νουμερό μου
Για 250 όπως προείπα μου φαίνονται πολλά για αρχή. Γιατί είναι ψόφια τα ΧΤ125 ? Ξέρει κανείς επιδόσεις? Τελικές - 0 - 100 κτλ?
Έτσι κι αλλιώς το θέλω τουλάχιστον αρχικά , για εξυπηρέτηση για την δουλειά.... Άσε που δεν θέλω να τρέχω και σαν τρελλός , στην αρχή
Φίλε Παναγιώτη είδα στο νετ το SUZUKI FX 125, παπάκι δεν είναι ή κάνω λάθος? δεν θα ήθελα να πάρω παπί...
Τα 250cc (4χρονα εννοείται) είναι μια χαρά για αρχή, μην τα φοβάσαι. Και είναι και καλή λύση γιατί τα 125 θα σου φανούν λίγα γρήγορα, μιας και δεν ενδεικνυνται και για ταξίδια (αν αποφασίσεις να πας κανένα).Αρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
:rotflmao:
XAXAXA το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά δεν έβρισκα προφυλακτικό στο νουμερό μου
Για 250 όπως προείπα μου φαίνονται πολλά για αρχή. Γιατί είναι ψόφια τα ΧΤ125 ? Ξέρει κανείς επιδόσεις? Τελικές - 0 - 100 κτλ?
Έτσι κι αλλιώς το θέλω τουλάχιστον αρχικά , για εξυπηρέτηση για την δουλειά.... Άσε που δεν θέλω να τρέχω και σαν τρελλός , στην αρχή
Φίλε Παναγιώτη είδα στο νετ το SUZUKI FX 125, παπάκι δεν είναι ή κάνω λάθος? δεν θα ήθελα να πάρω παπί...
Το ποια κατηγορία σου αρέσει περισσότερο το έχεις αποφασίσει??? Ρωτάω γιατί βλέπω ότι οι προτάσεις των παιδιών ποικίλουν απο σκούτερ έως SS και τρίκυκλα!!!
Αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά αυτή που θα πάρεις δεν θα την ευχαριστηθείς ποτέ...
Παπάκια , σκουτεράκια δεν μου αρέσουν. Το ΧΤ125 , αν δεν είχα ποτε προτιμήσεις σε On/Off, μου αρέσει πάρα πολύ, γι αυτό και την συζητάω τόσο
φίλε άκου την άποψή μου (λίγο ακραία μέν αλλά...), αν είναι να γίνει η μ@λακί@ (δηλ να πέσει κάποιος πάνω σου) δεν είναι ανάγκη να οδηγείς μοτό.μπορεί να περιμένεις αστικό στη στάση και να σκάσει πάνω στη στάση από το ίδιο το λεω-φορείο μέχρι και ufo στη χώρα που ζούμε.γι αυτό άκου τους άλλους που λένε να ξεκινήσεις με κάτι μικρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsofras
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν φοβάμαι τόσο την ιδέα του να οδηγώ ώστε να "παγώσω" η κάτι άλλο, όταν λέω φοβάμαι εννοώ ότι ανα πάσα στιγμή είσαι εκτεθημένος σε κάθε ασυνείδητο που οδηγάει αμάξι ή και μηχανή. Τρέλλα είχα πάντα με μηχανές αλλα λόγω οικογένειας κτλ. δεν οδήγησα ποτέ, αντιθέτως όταν ανεβαίνω όχι μόνο δεν φοβάμαι αλλά γουστάρω κιόλας.Έτσι σκεφτόμουν να πάρω κανα 125αρι σκουτεράκι (όχι και 50 ρε παιδιά, μην πάρω δίπλωμα τότε) και μετά απο κανα χρόνο , βλέπουμε![]()
Καλώς σας βρήκα , κιόλας![]()
WELCOME....
![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r