[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Το "λουκανικο" μου θελω!![]()
εγω ,παραγγειλα και δυο πατατες.....αχρειαστες να'ναι...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Το "λουκανικο" μου θελω!![]()
εγω ,παραγγειλα και δυο πατατες.....αχρειαστες να'ναι...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Καλημερα παιδακιααααα !!!
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
παιδακια..???
πως να μην την λατρεψεις αυτην την κοπελλα..![]()
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
παιδακια..???
πως να μην την λατρεψεις αυτην την κοπελλα..![]()
για μενα το ειπε μη χαιρεσαι
![]()
![]()
![]()
καλα ρε,ποσο νερο ηπιες..????![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως που ειμαι αδυνατος..![]()
κοιτας....
tris kai simera...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kali...
tin mera tha tin xrwstaw gia aurio...![]()
Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουμε λιακάδα και θα πάμε και βόλτα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !Εχουμε λιακαδα !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Μόλις σχόλασα και πάω να λιώσω στον ύπνο!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a37: :a37:
Γ@μώ και τη πολυκατοικία μου, και τα πιτσιρίκια της, και τη γειτονιά, και τις οικοδομές μου μέσα.......
ΠΟΥ ΔΕ Μ' ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΥΤΕ 3 ΩΡΕΣ!!!
![]()
![]()
:KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA:Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
ποιος μπορει να μου εξηγησει αυτην την μαλακια που με δερνει..?
ολες τις μερες βαριεμαι και το Σαββατο που ολοι λειπουν με πιανει μια μανια για σπαμαρισμα!!!![]()
![]()
![]()
πειτε ρε μια καλημερα!!! τι σας ζητησαμε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
:KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA: :KALIMERA:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !Εσενα σε μισω !
Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !Με κανεις και ποναω !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:exeis pm: :exeis pm: :exeis pm: :exeis pm: :exeis pm: :exeis pm: :exeis pm: :exeis pm:
![]()