Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ Dl 650 ?

"....Πρίν άπό δέκα μέρες τό πήρα 6800 μετρητά.....
    Άντιπροσωπείας μέ τά δωράκια του.....
    2006 μοντέλλο......΄σιέλ.......χρώμα....!!"

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Talking

Ρε παιδια...τι 'ν τουτος ρε ???

χο χο χο...και μονο φιλαράκο που έκατσες και απολογήθηκές και έγραψες ΟΛΟ αυτο το κατεβατό.....δείχνη πόσο ελλέινό λαμόγιο είσαι... αφου΄σε κάθε πρόταση επαναλάμβανες πόσο ΒΛΑΞ μπορει να είμαι και δεν καταλαβαίνω ο ΣΤΟΚΟΣ τα γραφόμενα σου... :rotflmao:

Δεν καταλαβαίνεις ρε Αινσταιν ότι ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις ??? ημαρτον πια.....έλεος....

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ αλλά ξέρεις τι ακούμε όλοι:
    practorasrofos όπως διάβασα στο θέμα "σσσσ απορρητο" το μέλος iriniaa αγόρασε απο επίσημο εμπορο του Σφακ το εργαλείο 6.800 με τα δωρα. Γι αυτο κινήσου γρήγορα Πες και εδω τι τιμη τη πουλας τελικα μηπως βρεθει καποιος.
    Πολύ θα το θελες να την πάρεις 5.000 γιουρο ε ???

Δεν έχεις άδικο...ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ !!! :rotflmao: :rotflmao:
    Drive It Like You Stole It

V SRTOM DL 650 ABS

TIMH?

Γεια σας φιλοι μου.
    Εχω ψηθει να αγορασω v-strom 650 Και εδω και 15 ημερες παρακολουθω το φορουμ για να σχηματισω γνωμη για τυχων προβληματα με το εργαλειο ,και καταστημα αγορας ,οπως και τιμες.....τωρα
    μου βαλατε και αλλο προβλημα ...με η χωρις abs . Παντως σε ερωτηση σε επισημο
    αντιπροσωπο ,και στον Βυνιο δεν ξερουν τιποτα ..... 'η δεν ξερουν 'η μας δουλευουν για να μην κολησουν οι πωλησεις λεω τωρα!!!! Οι τιμη οντως εχει πεσει ??? ειναι τσεκαρισμενο 'η κουβεντα να κανουμε???
    Ελεγα να την παρω στο τελος του Μαιου
    μην χασω το καλοκαιρι περιμενοντας το abs..Ξερω θα πειτε τι το θες ρε ψαρακα το abs ...μα ακριβως επιδει δεν εχω μεγαλη εμπιρεια σε μεγαλες μηχανες νομιζω ειναι ενα αξεσουαρ που σου δινει περισοτερη ασφαλεια.. νομιζω. Για αρχη πολλα λεω ..
    τι λετε να κανω φιλοι μου???

Παλαιό μέλος
    προς nickapar 10-15 Ιουνιου θα βρισκετε στα μαγαζια,δεν μιλαει κανεις γιατι υπαρχουν 1000κοματια απουλητα,γιαυτο εχουν τρελαθει στα δωρα. Δεν ξερουν αν θα υπαρχουν νεα χρωματα. Αν κυκλοφορας μες την πολη να ξερεις οτι κατω απο 40χιλ αν δεν εχει κουμπι απεμπλοκης που κατα 90% δεν εχει ειναι επικινδυνο,πανω απο αυτα ισως σου σωση την ζωη.Σε μαγαζι πανω απο 5500 δεν πιανεις,σε ιδιωτη που εχει μετρητα θα παει να σε δαγκωση,αν δεν εχει μετρητα και δωσει επιταγες ψαξτο μην παθεις κανενα πανικο και τα εχτρα χωρια να τα πουλησεις.

Υ.Σ Παρακαλω κοψτε τους χαρακτηρισμους, σε καθε σημειο υπαρχει και ενας λεκτικος διαξιφισμος,σου ειπα μου ειπες δεν βγαινει τιποτα και τσαμπα χαλιομαστε
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

τυχαιο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    Polys ntoros me to ABS, ki auto logw asxetosynhs kai apeirias....

Ti kanei re magkes to ABS sti mhxanh, 3erete ? Exeta kabalhsei mhxanaki me ABS ?

ergaleio Markeitng einai to ABS stis mhxanes kai tipota allo. Afou den mporoun na baloun hlektrika para8yra, ka8reptes, dermatino saloni ktl ktl....ti emeine ??? ABS...

Ti einai, "kouti" gia na uelei ABS na min allazei kateu8hnsh otna frenareis ?

H moni leitourgia einai sto pisw na min mplokarei o troxos se freno panikou....sto mprosta KAMIA ma KAMIA leitourgia....

Kai den mou lete re: Poios ASXETWS frenarei panikoblhtos me to pisw ???

Me ABS h' xwris, frenares me to pisw kai agorazeis xwrafia se timi eukairias etsi k alliws....Sto mprosta eipame kamia leitourgia..

DIAfwnei kaneis me ta parapanw ?????

Kai sti teliki, otan kabalas mhxanh, ues kai na "tsimpas" apotoma to pisw gia na kaneis kai kana oxtaraki....me pianeis

Alliws pare Kouti me ABS, ESP, EBD, CMM ,GLS, GTI kai ola ta kaloudia tou kosmoy....

Apla.

[/QUOTE

πολυ εριστικός και απαξιωτικός είσαι για κάτι που δεν έχεις εμπειρία.

Εχεις οδηγησει ή μαλλον ζήσει με μηχανή που έχει abs?????
    εγώ έχω κάνει 45.000 χλμ σε κάθε είδος εδαφους και έχω άποψη. Εσύ?

Question

πολυ εριστικός και απαξιωτικός είσαι για κάτι που δεν έχεις εμπειρία.
    Αυτό από που προκυπτει ρε κολλητε ??? Με ξέρεις ?

Εχεις οδηγησει ή μαλλον ζήσει με μηχανή που έχει abs?????
    Εχω οδηγήση αρκετά, νομίζω, γιατι τώρα που μου είπες ότι δεν "έχω εμπειρία" βλ. παραπάνω, προβληματίζομαι αν έχω όντως οδηγήση 'η είναι απλά η ιδέα μου :rotflmao:

Να έχω ζήση με μηχανή, όχι ομολόγω ότι ζω με ανθρώπους τελευταία :rotflmao:

εγώ έχω κάνει 45.000 χλμ σε κάθε είδος εδαφους και έχω άποψη. Εσύ?
    Εγώ, οπώς είπα και παραπάνω, μάλλον όχι.....για να το λές εσύ, κατι παραπάνω θα ξέρεις για μένα :rotflmao: :rotflmao:

Και μετά είμαι εγώ εριστικός ε ???
    Σε αμφισβήτησα εγω καμία φορά ???

Αιντε μην τα πάρω στα αλήθεια τώρα

τυχαιο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
    Αυτό από που προκυπτει ρε κολλητε ??? Με ξέρεις ?

Εχω οδηγήση αρκετά, νομίζω, γιατι τώρα που μου είπες ότι δεν "έχω εμπειρία" βλ. παραπάνω, προβληματίζομαι αν έχω όντως οδηγήση 'η είναι απλά η ιδέα μου :rotflmao:

Να έχω ζήση με μηχανή, όχι ομολόγω ότι ζω με ανθρώπους τελευταία :rotflmao:

Εγώ, οπώς είπα και παραπάνω, μάλλον όχι.....για να το λές εσύ, κατι παραπάνω θα ξέρεις για μένα :rotflmao: :rotflmao:

Και μετά είμαι εγώ εριστικός ε ???
    Σε αμφισβήτησα εγω καμία φορά ???

Αιντε μην τα πάρω στα αλήθεια τώρα
    Μάλλον βιάζεσαι να απαντήσεις και δεν διαβάζεις τι λέω….

Πρέπει να σε ξέρω για να καταλάβω εάν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις? Διαβάζω αυτά που γράφεις…. Γενικώς έχεις μια τάση να «φωνάζεις»…. Εάν έχεις επιχειρήματα και εμπειρία σε κάτι πέστα και υποστήριξέ τα. Από απλές γνώμες, θεωρίες, και εξυπνακίστικες σοφιστείες έχω μπουχτίσει….

Στο θέμα τώρα, αφού δε το κατάλαβες…. Δε σε ρώτησα αν έχεις οδηγήσει τρακτέρ, αυτοκίνητο, μηχανή. Σε ρώτησα εάν έχεις κάνει χλμ πάνω σε μηχανή με abs, ώστε να έχεις διαμορφώσει άποψη και να λες τα παραπάνω
    Απαντήσεις του τύπου «μου είπε ο κολλητός, διάβασα, νομίζω, μου την έδωσε για βόλτα, κτλ». δεν ισχύει.

Το λοιπόν, ξαναδιάβασε προσεκτικά τι γράφω, και σπάστα και ξαναρίχτα «κολλητέ»…..
    Και εάν το καταλάβεις μπορούμε να συζητήσουμε (ακόμα μια φορά για τα συν και τα πλην του abs)

Υ.Γ
    Και άμα τα πάρεις τι θα γίνει? Θα μου ξεφουσκώσεις τα λάστιχα????

V SRTOM DL 650 ABS

ABS..

COOL ..ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛ/ΠΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!

Η ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΠΙΣΕΙΣ!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ABS ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΟΥΜΕ ?? ΝΟΜΙΖΩ ...ΟΧΙ

ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ 'Η ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΕΡΙΤΟ ΠΑΛΙ ....ΟΚ!
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ABS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.... ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΟΩ...

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ α" ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ
    β' ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Unhappy

'Αντε πάλι....αντε να τα "ξαναρίξω" λοιπον....

Μάλλον βιάζεσαι να απαντήσεις και δεν διαβάζεις τι λέω….
    ...πάλι αυθαίρετο συμπέρισμα... (Εσυ πρέπει να με ξέρεις ΠΟΛΥ Καλα τελικα :rotflmao: )

Πρέπει να σε ξέρω για να καταλάβω εάν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις? Διαβάζω αυτά που γράφεις….
    Αυτό είναι που λένε "Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις" !!! :rotflmao: :rotflmao: ε μα εσύ φίλε μου απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ....

Στο θέμα τώρα, αφού δε το κατάλαβες….
    Μπράβο ρε σειρά, εξηγα μου εσυ ρε Αινσταιν καθόσον εγώ λίγο ΣΤΟΚΟΣ και Βλαξ....συγχωρα με ε ? :rotflmao: :rotflmao:

Δε σε ρώτησα αν έχεις οδηγήσει τρακτέρ, αυτοκίνητο, μηχανή. Σε ρώτησα εάν έχεις κάνει χλμ πάνω σε μηχανή με abs, ώστε να έχεις διαμορφώσει άποψη και να λες τα παραπάνω
    Καλα που μου το εξήγησες τώρα, γιατι πραγματικά τόση ώρα δεν είχα καταλάβει....πρέφα μιλάμε...

Καλά, πρέπει να περνιέσαι για ΠΟΛΥ έξυπνος στον περίγυρο σου ε ? :rotflmao:

Απαντήσεις του τύπου «μου είπε ο κολλητός, διάβασα, νομίζω, μου την έδωσε για βόλτα, κτλ». δεν ισχύει.
    έλα ρεεεε....γιατί με ξενερώνεις τώρα....τόση καιρό με τέτοιου είδους απαντήσεις μιλάω (καθόσον Βλαξ...το είπαμε αυτο....)

Και άμα τα πάρεις τι θα γίνει? Θα μου ξεφουσκώσεις τα λάστιχα????
    ΓΑΜΑΤΗ ΙΔΕΑ !!! Μπράβο κολλήτε, δεν το είχα σκεφτει !!!

Σοβαρά τώρα: οχι ρε φιλέ, σαφώς και δεν θα σου σκάσω τα λάστιχα, αν και είχε πλάκα έτσι όπως ακούστικε, αλλά πλιζ σταμάτα την συζήτηση εδώ γιατί θα σε κάνω τόσο πολύ ρομπα μεσά στο site που θα καταλήξεις ο γραφικός του χωρίου.

Απόλυτο και αντικειμενικο δικιο έχει ο φίλος nickbar. Ευγε φιλε μου, συμφωνω με ότι λες με μιά μικρή εμφαση :
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ α" ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ
    εδώ διάφωνω λιγάκι....δεν ε΄χει και τόση πολυ ασφάλεια, μην νομιζει κάποιος που το ακούει 1η φορά ότι θα είναι 'ασφαλής'....γιατι απλά το έχουν διογκώσει το θέμα. Δεν έχει την ασφαλεια του ABS του αυτοκινήτου. Εαν πλακώθεις με το πίσω, θα το αγοράσεις το οικόπεδο. Απλά δεν μπλοκέρνει σε μικροφρεναρίσματα και δεν τρομάζει τον αναβάτη, οπώς το αντίστοιχο μοντέλο χωρίς ABS.Στο μπροστά, ξαναλέω, δεν έχει ιδιαίτερη χρήση.

ΓΕΝΙΚΑ (προς νέους αναβάτες) οπού ακούτε πολλά κεράσια, κρατάτε και μικρό καλάθάκι....

τυχαιο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis

Σοβαρά τώρα: οχι ρε φιλέ, σαφώς και δεν θα σου σκάσω τα λάστιχα, αν και είχε πλάκα έτσι όπως ακούστικε, αλλά πλιζ σταμάτα την συζήτηση εδώ γιατί θα σε κάνω τόσο πολύ ρομπα μεσά στο site που θα καταλήξεις ο γραφικός του χωρίου.

έχεις μια φοβερή ικανότητα να παπαρολογείς χωρίς νόημα.....
    χρησιμοποιεις το στυλ γυμνασιόπαιδου.
    Ο καρελης είσαι σειρά???

Τι ρόμπα θα με κάνεις?? κοίτα να είναι καμιά καλή......:a31:

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    Εγω θα σε στενοχωρήσω λίγο άλλα διαβασε και αυτό.
    Είσαι άτυχος γιατί η χρονική στιγμη που θέλεις να το πουλήσεις είναι η χειρότερη. Συγκεκριμενα τον άλλο μήνα έρχεται το νεο μοντέλλο με το ABS (μεσα Ιουνίου) με τιμή περίπου 7.960 (Αυτο είναι επίσημο απο το Σφακιανάκη και η συζητηση έγινε 11/5/06)
    Ολοι οι επίσημοι έμποροι έχουν ρίξει τις τιμές και τη βρήκα στις 9/5/06 με 7.100 με βαλιτσα χουφτες και κάγκελα. Αρα πρέπει να ξεχάσεις πόσο τη πήρες και να δεις πόσο μπορείς αντικειμενικά να τη πουλήσεις. Προσωπική γνώμη είναι ότι η τιμή θα πρέπει να είναι τουλάχιστον -1.600 εως -2.000 κάτω απο την καινούργια για να έχει ενδιαφέρων κάποιος να την άγοράσει. Αρα μιλάμε για 5.600 - 5.100 συν κάποια επιπλέον χρήματα για το συναγερμό και το ΤΑΝΚAG που έχεις βάλει
    Εννοείται πως χαμηλότερη τιμή = γρηγορότερη πώληση άλλα αυτο είναι καθαρά δικό σου θέμα. Πάντως το βλέπω χλωμό έως αδύνατο να τη δωσεις 600 Ευρω λιγότερη απο τη καινούργια.
    Ξέρω ότι πονάει άλλα επειδη ψάχνω να αγοράσω τωρα μηχανή και είδα και τη λύση του μεταχειρισμένου κάποια στιγμή μόλις έβλεπα τιμή πανω απο 5.500 (που είναι και οι περισσότερες) ουτε που έκανα το κόπο να το συζητήσω. Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω καινούργια γιατι η τιμή μεταπώλησης ειναι πολύ ψηλά ακόμη, και ενα μεταχειρισμενο οσο καλο και αν είναι είναι πάντα μεταχειρισμένο εαν καταλαβαινεις τι λέω.
    Ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση με τον beholder!
    Εψαχνα για μεταχειρισμενο, αλλα βλεποντας τιμες ~?6500 λεω γιατι να μη δωσω ?500 παραπανω και να παρω ενα καινουριο (εισαγωγης) που θα ξερω τι ειναι και θα το στρωσω και μονος μου
    Για να πω την αληθεια φιλε practorasrofos μια απο τις αγγελιες που με εκαναν να σκεφτω ετσι ηταν και η δικη σου!
    Τελος παντων. Παω για καινουρια και μαλλον θα κανω κανενα μηνα υπομονη για το ABS μοντελο...

Talking

έχεις μια φοβερή ικανότητα να παπαρολογείς χωρίς νόημα.....
    H ουσία είναι ότι αν ξαναδιαβάσεις οοολα τα παραπάνω, έγω τουλάχιστον παρέθεσα και κανα δυο επιχειρήματα σχετικά με το ABS στις μοτο, ενώ εσύ αντιθέτως με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ (45.000 χλμ όπως είπες) εμπειρία σου δεν μας είπες τίποτα επι της ουσίας....:ZZZ: :ZZZ:

Ποιος παπαρολογει, είναι ηλιου φαινότερον...:

χρησιμοποιεις το στυλ γυμνασιόπαιδου.
    ρε συ....που με κατάλαβες ρε τσακάλι ??? Ναι φοράω και φλαι μπουφαν ακομα :rotflmao:

Ο καρελης είσαι σειρά???
    :rotflmao: :rotflmao:
    Εισαι και Χορατατζης παναθεμα σε :rotflmao:

Τι ρόμπα θα με κάνεις?? κοίτα να είναι καμιά καλή......
    Σοβαρά μιλας ??? Για σενα ? Η ΚΑΛΗΤΕΡΟΤΕΡΗ ! Τέτοια ρομπα που είσαι άλλωστε, σου αξίζει μονο ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ :rotflmao: :rotflmao:

Συνέχισε συνέχισε εσυ.....καλά τα πας....

τυχαιο μέλος
    zoudia συνεχισε :a31: :a31: ..βελτιώνεσαι

Smile

zoudia συνεχισε ..βελτιώνεσαι

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΓΚΑΒΛΙ.....θα πεις τιποτα δικο σου ή θα επαναλαμβάνεις ότι λεω ??? :rotflmao:

μα τοσο ΜΑΜΑΚΑΣ ??? :rotflmao:

φιλε μου, εσυ αρχικά ασχολήθηκες μαζι μου, χωρις να απευθηνθώ σε σένα, ή να σου απαντήσω σε κάτι, η΄να ζητήσω τη γνωμη σου. Αρά εσύ εχέις το πρόβλημα συμπεριφοράς. Και σου είπα, θα σε κράζω μέχρι 2ας παρουσίας.....Και ξέρεις γιατι? Γιατι από την 1η στιγμή μου έδειξες με τα λαγόμενα σου ποσο ανεγκεφαλο οργιο εισαι....Οποτε το δουλεμα τώρα θα συνεχιστει , αφου συνεχιζεις κιολας ! Οργιλα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τυχαιο μέλος
    Ρε zoudia έχω ακόμα την απορία ..έχεις τελειώσει το γυμνάσιο???? Η λεκτική σου ευχέρεια και ο πλούτος των επιχειρημάτων σου με εκπλήσσει!!

Την έχεις κάνει τσατάλι ρε μάστορα.. άστην και λίγο ήσυχη.. Σε πολλά πράγματα είσαι άσχετος αλλά στη μ*λακία είσαι τεχνίτης!! Σε παραδέχομαι….. Βάζεις γράσο για την υπερθέρμανση???

Ας το πάει κάποιος στις διαμάχες για να κάνουμε χαβαλέ…

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 'Ερωτηση..για.. Pcm κι Dls γραμμή
    από Zorbas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2008, 18:48
  2. ερώτηση για τιμή για yamaha DΤ
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2007, 11:59
  3. Ερώτηση για τιμή πώλησης Dakar
    από HAILANDER στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 11:37
  4. τιμη μεταχειρισμενου Dl 650
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 08:34
  5. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series