Ναι, ήταν τέλια!!!!
ΚΑΙ του χρόνου πάλι θα το κάνω…..
Zephyr1 συγνώμη που δεν σου απάντησα στο ΠΜ σου αλλά το είδα σήμερα!!
ALX , τελικά πρέπει να βάλουμε ωτοασπίδες!! Εγώ την δεύτερη μέρα είχα την αίσθηση ότι κάτι ακούω στο πίσω μέρος της μότο (διαφορικό) τελικά αφού μου είχαν σπάσει τα νεύρα και είχα κάνει 1000 σκέψεις (θα γαμ… τους πουστ… BMW) διαπίστωσα ότι ήταν ο θόρυβος από το λάστιχο!!
ΤΟ παιδί με το busa με το κιτρινόμαυρο κράνος έχω να σας πω ότι τρέχει σε αγώνες με ένα Κ6!!
Ένα μπράβο στους διοργανωτές και στα παιδιά τις λέσχης της ΧΑΛΚΙΔΑΣ (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου) στους μικρούς της βόλτας 100cc , στις γυναίκες οδηγούς και βέβαια στον ΑΔΕΡΦΟ μου που για μια ακόμα φορά με άντεξε (άντε πάλι τσιγάρο? σβιστο έχουμε δρόμο)
![]()
![]()
Ωχ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
ΤΟ παιδί με το busa με το κιτρινόμαυρο κράνος έχω να σας πω ότι τρέχει σε αγώνες με ένα Κ6!!
![]()
![]()
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Γεια σου Νικο και σε σενα ,τα ειπαμε πολυ λιγο.
Να διορθωσο δεν ηταν το παιδι με το κιτρινομαυρο κρανος αγωνιζομενος αλλα το αλλο το busa ενα ψιλο παιδι απο Χαλκιδα που τρεχει με Κ6.Μας το ειπαν οταν εφτασε και αυτος στον τερματισμο.
Το πιο καλο ειναι οτι αγωνιζομενη και μη, υπηρχαν πολυ καλοι αναβατες στην ολοι διοργανωση και αυτο ειναι το πιο θετικο .
![]()
![]()
![]()
Αμαν αυτό τριανταεξάσφαιρο.........Δεν θα κάτσει μια φορά να βρίσκομαι Ελλάδα?????????
.......Τίς φωτιές να σβήσω δέν μπορῶ,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro......
Μια ερώτηση που είναι το καλαμίτσι??![]()
![]()
Και του χρόνου πάλι,μπράβο παιδιά![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Όντως που είναι το Καλαμήτσι?
γιατί έχουμε και εμείς στα Χανιά στην επαρχεία Αποκωρόνου Καλαμίτσι Αμυγδάλου και Καλαμίτσι Αλεξάνδρου, που είναι πάρα πολύ κοντά στην μαγευτική θέα της ξώπολης που βλέπει όλη την παραθαλάσια περιοχή της ατελείωτης ευθείας παραλίας της Γεωργιούπολης....
έτσι δεν είναι σύντεκνε και συνεπαρχιώτη Μάκη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μια ερώτηση που είναι το καλαμίτσι??
http://www.greeklandscapes.com/image...ap/gr_t_02.jpg
Το νοτιοτερο σημειο(σχεδον) του δευτερου ποδιου της Χαλκιδικης.