Περαστικά στο αδερφάκι σου και σε σένα κυρίως για το σοκ που πάθατε, αφού άπ΄ό,τι κατάλαβα δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Να σου προτείνω κάτι και σκέψου το αν θέλεις. Άφησε τη μηχανή σου ασφαλισμένη και σκεπασμένη και προσπάθησε να μην τη σκέπτεσαι. Δεν θα σου ζητήσει κάτι και ούτε θα υπάρξει κάποια φθορά σε ένα διάστημα 1 μηνός (ας πούμε).
Μετά την πάροδο του διαστήματος που θα έχεις προσδιορίσει, αποφασίζεις με (σίγουρα) περισσότερη ψυχραιμία τι θα κάνεις με αυτήν. Άλλωστε καλοκαίρι θα είναι και θα πουληθεί πολύ εύκολα.
Έ? Τι λες?
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
εγω παλι θα σου ελεγα αφου κατι δεν σου καθεται καλα μεσα σου δωστη !!!!!!!!
αν αργοτερα αισθανθεις ανετος και πιο χαλαρος αγορασε μια πιο καινουργια !!!Φρεσκια που λεμε ......
Παντως περαστικα στον Αδερφο σου και μη φοβασε !!!
γιατι οποιου του μελει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει λενε στα μερη μου .....
Δεν μπορεις να προκαταβαλεις οτι θα παθεις ατυχημα με τη μηχανη ΜΟΝΟ και οχι με κατι αλλο !!!!
Κανε οπως αισθανεσαι και μη Βιαζεσαι !!!! Εξαλου μηχανες βγαινουν σαν τα ψωμακια !! Καθε μερα !!!!
![]()
![]()
![]()
Να αγαπιομαστε ....
Παιδια εχετε απολυτο δικιο για την αποφαση μου.Ευτυχως η δυστυχως την πηρα ομως πλεον ... Σωστο ομως και το αλλο, οι μηχανες ποτε δεν τελειωνουν οποτε αν στο μελλον αισθανθω ετοιμος θα παρω αλλη.Ευχαριστω παρα πολυ θερμα ολους και ολες σας για το ενδιαφερον σας,να στε παντα καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από startengine
Περαστικά στο αδερφάκι σου και σε σένα κυρίως για το σοκ που πάθατε, αφού άπ΄ό,τι κατάλαβα δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Να σου προτείνω κάτι και σκέψου το αν θέλεις. Άφησε τη μηχανή σου ασφαλισμένη και σκεπασμένη και προσπάθησε να μην τη σκέπτεσαι. Δεν θα σου ζητήσει κάτι και ούτε θα υπάρξει κάποια φθορά σε ένα διάστημα 1 μηνός (ας πούμε).
Μετά την πάροδο του διαστήματος που θα έχεις προσδιορίσει, αποφασίζεις με (σίγουρα) περισσότερη ψυχραιμία τι θα κάνεις με αυτήν. Άλλωστε καλοκαίρι θα είναι και θα πουληθεί πολύ εύκολα.
Έ? Τι λες?![]()
Oropos @ Dj Science
Varadero 1000