Καλά φίλε μου ... τότε θα την γράψω , σαν μετά Χριστόν προφήτης , όταν θα χάνετε απο 1-0 ...1-3 σε κάποια έδρα , στην αλλοδαπή... διαφημίζοντας ( ;;;; ) το ποδόσφαιρο της Ελλάδος σαν πρωταθλητής...
Gandalf
Καλά φίλε μου ... τότε θα την γράψω , σαν μετά Χριστόν προφήτης , όταν θα χάνετε απο 1-0 ...1-3 σε κάποια έδρα , στην αλλοδαπή... διαφημίζοντας ( ;;;; ) το ποδόσφαιρο της Ελλάδος σαν πρωταθλητής...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
λοιπον επειδή έχει αρχίζει να με κουράζει αυτή η καραμέλα σας.
Αυτό είναι το επιπεδο στην Ελλάδα γιατί δυστυχώς όλιοι εκτός του Ολυμπιακού είστε ανυπαρκτοι!Το λέμε και το ξαναλέμε πως ούτε για μας είναι καλό να είστε όλοι ανύπαρκτοι!
Έλεος πια με την καραμέλα.
Ε ναι έχουμε πρόβλημα με τα εκτός?και τι έγινε?
Τις νίκες που έχουμε κάνει κόντρα σε θηρία εντός,εσείς ούτε να τις ονειρευτείτε δεν μπορείτε ρε φίλε.
ειδικά το ΑΕΚακι,το μόνο που έχει να λέει είναι για καποια ισοπαλία με Ρεαλ κα
μια καλή εμφάνιση με τη Μιλαν ,και τα 2 εντός.
Δε λέω,καταλαβαίνω την ανάγκη να βρείτε κάτι να ανταπαντάτε στο κάζο που σας κάνουμε τόσα χρόνια,αλλά όχι συνέχεια με ξένο κώλο να κλάνετε ρε γαμωτο.
Μια παραδοχή κάποιων σταθερων,όπως ότι είμαστε καλύτεροι σας,ίσως και να κόπαζε κάπως το κάζο που δέχεστε απο τον μόνιμα 1ο!
δε τα ξερεις καλα... ειχαμε μπει και στου 4 του ΟΥΕΦΑ καποτε .... δεν ημασταν la potana de europa σαν το gayρο του CL (R) ΦεργκιουσονΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
λοιπον επειδή έχει αρχίζει να με κουράζει αυτή η καραμέλα σας.
Αυτό είναι το επιπεδο στην Ελλάδα γιατί δυστυχώς όλιοι εκτός του Ολυμπιακού είστε ανυπαρκτοι!Το λέμε και το ξαναλέμε πως ούτε για μας είναι καλό να είστε όλοι ανύπαρκτοι!
Έλεος πια με την καραμέλα.
Ε ναι έχουμε πρόβλημα με τα εκτός?και τι έγινε?
Τις νίκες που έχουμε κάνει κόντρα σε θηρία εντός,εσείς ούτε να τις ονειρευτείτε δεν μπορείτε ρε φίλε.
ειδικά το ΑΕΚακι,το μόνο που έχει να λέει είναι για καποια ισοπαλία με Ρεαλ κα
μια καλή εμφάνιση με τη Μιλαν ,και τα 2 εντός.
Δε λέω,καταλαβαίνω την ανάγκη να βρείτε κάτι να ανταπαντάτε στο κάζο που σας κάνουμε τόσα χρόνια,αλλά όχι συνέχεια με ξένο κώλο να κλάνετε ρε γαμωτο.
Μια παραδοχή κάποιων σταθερων,όπως ότι είμαστε καλύτεροι σας,ίσως και να κόπαζε κάπως το κάζο που δέχεστε απο τον μόνιμα 1ο!
ασε ρε IDI τα περι πουτανας.
γιατί αν το θες έτσι εσείς όλοι είστε τα πουτανάκια μας στην Ελλάδα.
σταμάτα πια με το καραμελάκι σου!
σου αρέσει τοσο πολύ να κλάνεις με ξένο κώλο συνέχεια?
Έχεις καταντήσει σαν τις άλλες δικέφαλες κότες ρε φίλε,αυτές του Βορρά που όλη την ώρα κλαψα και μιζέρια είναι.
Βρες τον τρόπο σου να δυναμώσεις την ομάδα σου και σταμάτα να απαξιώνεις κάποιον που σου χα΄ι΄δευει το κωλαράκι εδω και μια 10ετια.
ξυδακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685smΤΑ ΙΔΙΑ & ΤΑ ΙΔΙΑ & ΤΑ ΙΔΙΑΚαλά φίλε μου ... τότε θα την γράψω , σαν μετά Χριστόν προφήτης , όταν θα χάνετε απο 1-0 ...1-3 σε κάποια έδρα , στην αλλοδαπή... διαφημίζοντας ( ;;;; ) το ποδόσφαιρο της Ελλάδος σαν πρωταθλητής...![]()
Τελος παντων ποια ομαδα μπορει να διαφημησει το ποδοσφαιρο μας εξω ????
Ο ΟΣΦΠ
Η ΑΕΚ
Ο ΠΑΟ
Ο ΠΑΟΚ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ???
Λυστε μου καποτε αυτην την απορια ρε παιδια???
Εαν δεν ερθουν σε μια ιδια κατασταση ανταγωνισμου 3-4 ομαδες στο πρωταθλημα ( σε επιπεδο ολυμπιακου ομως και οχι προς τα κατω οπως θελει ολη η υπολοιπη ποδοσφαιρικη ελλαδα ) και η ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!
![]()
ξυδάκι μουά?perche?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξυδακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα 9 παστέλια πρέπει να σε μπέρδεψαν κάπως...πολύ ζάχαρη λέμε.
Αντε![]()
Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα ρε παιδιά.... οτι κανείς δεν μπορεί να δείξει ποδοσφαιρική ικανότητα έξω απο την χώρα μας..
Μόνο που μια ομάδα που τελευταία είναι κοντά στα 8 συνεχή χρόνια έξω, όπως είναι ο ΟΣΦΠ.. (όσο και αν δεν μας αρέσει αυτό)
Θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε μια σταθερότητα....θετική και οχι αρνητική όπως τώρα και έχει το αρνητικό σημείο αναφοράς για τα Ευρωπαικά κύπελα.
Δεν λέω να πάρει κούπα... αλλά οχι και αυτό το χάλι του να είναι στάνταρ "1" στα εκτός και ακόμη και το στοίχημα να έχει το "2" με 4 και 5 απόδοση στο winbet.
Επιπλέον , υπάρχουν και κόκκινοι οπαδοί (ευτυχώς οχι πολλοί εδώ μέσα!!!) που θεωρούν κάθε καλοκαίρι οτι το παραμυθάκι του μικρού Κόκκαλη για κούπα CH.L. είναι εφικτό!!!
Την ίδια στιγμή που Chelsea , Manchester , Real, Bajern και λοιποί δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω.
Αλλά είπαμε...
φταίνε οι υπόλοιποι της Ελλάδος που ακόμα και όταν μπορείτε να περάσετε , απλά χάνετε...
Δηλαδη κάτι όπως λέτε εσείς για εμάς που φωνάζουμε με ξένα κόλυβα , ισχύει και για εσάς στις ήττες;... επειδή οι υπόλοιποι δεν είναι επιπέδου Premier League, εσείς δεν θα μπορείτε να πάρετε νίκες εκτός;
Τότε τι να πούν οι Rangers, Celtics ,κτλ.;;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
με αρέσει που το γυρίσατε στην ευρώπη τώρα
μουχαχχααχαχαχα
λες και εκεί κάποιος έχει μούτρα να μιλήσει.
πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε όλοι αυτό που γράφουν εδω μέσα οι αεκτζήδες ότι ο λαός τους είναι άλλοι πάστα και δεν προκαλούν επεισόδια.Πράγμα που στην αρχη δεν καταλάβαινα την εννοούσαν αλλά πλέον κατάλαβα.χαίρομαι που το δείχνουν συχνά πυκνά.
είμαι σίγουρος ότι την ίδια άποψη έχουν και το πλήρωμα του "ιεράπετρα".
και όπως πάντα περιμένω φτηνές δικαιολογίες για τα παιδιά απο τους ομοιδεάτες τους εδώ...ότι δεν φταίγαν οι καημένοι οι οπαδοί....ναι...ναι...σίγουρα το πλήρωμα έφταιγε
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Όχι δεν φταίνε οι υπολοιποι που έχουμε πρόβλημα στα εκτός.εμεις και μόνο εμείς φταίμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μα εκεί ακριβώς είναι το θέμα ρε παιδιά.... οτι κανείς δεν μπορεί να δείξει ποδοσφαιρική ικανότητα έξω απο την χώρα μας..
Μόνο που μια ομάδα που τελευταία είναι κοντά στα 8 συνεχή χρόνια έξω, όπως είναι ο ΟΣΦΠ.. (όσο και αν δεν μας αρέσει αυτό)
Θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε μια σταθερότητα....θετική και οχι αρνητική όπως τώρα και έχει το αρνητικό σημείο αναφοράς για τα Ευρωπαικά κύπελα.
Δεν λέω να πάρει κούπα... αλλά οχι και αυτό το χάλι του να είναι στάνταρ "1" στα εκτός και ακόμη και το στοίχημα να έχει το "2" με 4 και 5 απόδοση στο winbet.
Επιπλέον , υπάρχουν και κόκκινοι οπαδοί (ευτυχώς οχι πολλοί εδώ μέσα!!!) που θεωρούν κάθε καλοκαίρι οτι το παραμυθάκι του μικρού Κόκκαλη για κούπα CH.L. είναι εφικτό!!!
Την ίδια στιγμή που Chelsea , Manchester , Real, Bajern και λοιποί δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω.
Αλλά είπαμε...
φταίνε οι υπόλοιποι της Ελλάδος που ακόμα και όταν μπορείτε να περάσετε , απλά χάνετε...
Δηλαδη κάτι όπως λέτε εσείς για εμάς που φωνάζουμε με ξένα κόλυβα , ισχύει και για εσάς στις ήττες;... επειδή οι υπόλοιποι δεν είναι επιπέδου Premier League, εσείς δεν θα μπορείτε να πάρετε νίκες εκτός;
Τότε τι να πούν οι Rangers, Celtics ,κτλ.;;
Gandalf
αυτό που λέμε άλλο είναι και νομίζω πως το έχεις καταλαβει.(ασχετα αν πουλατε τρελιτσα)
Αυτο που λέμε είναι,ότι δεν είναι καλό και για το Θρυλο που σηκώνει νταμπλ έτσι για πλάκα.τον χρειαζόμαστε ΚΑΙ εμείς τον εσωτερικό ανταγωνισμό,για να γινόμαστε καλύτεροι.
το να νικάω συνεχώς πτώματα πάλαι ποτέ μεγάλων ομάδων,δε με βοηθάει να γίνω καλύτερος.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πανυγηρίσω την κάθε πιτσα που θα κερασει η ομαδα μου,το καθε ντέρμπυ(λέμε τώρα) που θα πάρει,την κάθε κουπα που θα σηκώσει.
Όπως επίσης δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην πιστεύω σε ένα (απιαστο) όνειρο όπως το να πάρω το C.L.
γιατί δηλαδή να βάλω τέτοιο ταβάνι?για αυτό τα λεμε όνειρα.
Αυτό όμως,που πλέον μου προκαλεί λύπη είναι το πόσο έχετε "μικρύνει" οι άλλοι οπαδοί των λεγόμενων μεγάλων ομάδων.
το μονο που έχεται πλέον να χαίρεστε είναι ήττες του Ολυμπιακου απο άλλες ομάδες του εξωτερικού!
Ε δεν είναι κατάντια αυτό?
Τι εγινε Μερφακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
1on...Ase to yfaki..ap to pc eykola les polla.2on...Den asxoloumaste pia me 2ous-3ous..ela ..xose tora..
Παρεξηγηθηκαμε που σου βρισαμε την TROIA DELL EUROPA?
E Μερφακο? Γουτσου γουτσου!!!
:a36:
Gandalf dr685smΓιατι ποια αλληα ομαδα ( παο ) ειχε σταθεροτητα στο εξωτερικο ???Θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε μια σταθερότητα....θετική και οχι αρνητική όπως τώρα και έχει το αρνητικό σημείο αναφοράς για τα Ευρωπαικά κύπελα.Δεν λέω να πάρει κούπα... αλλά οχι και αυτό το χάλι του να είναι στάνταρ "1" στα εκτός και ακόμη και το στοίχημα να έχει το "2" με 4 και 5 απόδοση στο winbet.![]()
Τα ιδια που λες για οσφπ στο στοιχημα, τα ιδια ισχυαν και για τον παο ειδικα στα εντος !! Ποτε το βετοτο δεν εδωσε τον παο κατω απο 3.00 ειδικα στα εντος εδρας παιχνιδια!!!
![]()
1...Δεν το γυρίσαμε στην Ευρώπη.. και μιλώντας αποκλειστικά για μένα, ήμουν ο πρώτος που είπε (και συνεχίζει να το λέει), πως η ΑΕΚ, ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ CH.L. ... για πολλούς λόγους ..οικονομικούς και κυρίως αγωνιστικούς.
Δεν με συγκινεί το παραμύθι της δεύτερης θέσης που οδηγεί προκριματικά.
όπως όμως δεν με συγκινούν και παροτρύνσεις του στύλ "όλοι μέλη , για να πάρουμε την κούπα και να κάνουμε τον ΟΣΦΠ μεγάλο"...
Είναι σαν να φωνάζεις στους μετόχους μιας εταιρίας, "χώστε τα, για να γίνουμε μεγάλοι " χωρίς αποδείξεις και χωρίς αντιπροσφορά σε αυτούς..
2. Δεν ασχολούμαι με τους κόκκινους σαν ομάδα , μέσα στην χώρα... Θα ασχοληθώ όμως και με αυτούς και με όποια άλλη ομάδα, πάει έξω και αντιπροσωπεύει το όποιο ποδόσφαιρο παίζεται εδώ. Όταν λοιπόν , ο πρωταθλητής μια χώρας , δέχεται πολλαπλά τεμμάχια , σε κάθε αγώνα , και μαζί του και οι υπόλοιποι το ίδιο, είναι κάτι που με ενοχλεί ρε φίλε.. Και δικαιολογίες , περί ανταγωνιστικότητας, είναι για να γελάμε..
3. Για την ομάδα μου, (ΑΕΚ) το έχω πεί πολλές φορές. Ο Ντέμης έκανε ενα λάθος, ίσως απόρροια της ηλικίας του.
ΒΙΑΣΤΗΚΕ.... ήθελε να πάρει κούπες και τίτλους με μια ομάδα που ψαχνόταν.
Άσχετα αν τον πρώτο χρόνο με ταλέντο και τύχη , κατάφερε να χάσει μόνη της τον τίτλο.
Η ΑΕΚ, για να δέσει σαν ομάδα, πρέπει να πάει πίσω ενα χρόνο, να φέρει όλο το νέο αίμα πίσω και να δουλέψει με αυτούς. Οι προσθήκες να γίνονται με γνώμονα το τι θα κάνουν στην ΑΕΚ σαν έτοιμοι παίκτες (χωρίς μαλακίες , για προσαρμογές και κουραφέξαλα..για παιδάκια). ή να πάρουν νεαρούς που θα έχουν μέλλον σε εμάς (βλ. Σορεντίνο , Τσιρίλο)
4. Κόσμος και οπαδοί... θα με κάνετε να παρεκτραπώ πάλι... Έχω εκφέρει την γνώμη μου , για τους "οργανωμένους" όλων και ειδικά τους δικούς μας.
Μιλάμε για 15-22 χρονών άτομα, τόσο "ντέφι" απο το χόρτο και την μαλακία που τους δέρνει , που ακολουθούν απλά σαν πρόβατα το τι θα κάνει ο ομαδάρχης τους. Με την λογική της αγέλης και κυρίως χωρίς προσωπική κρίση , ακόμα και όταν είναι μόνοι τους.
(Αληθινή συζήτηση..)
- Νεαρός Αεκτζής... Γαμώ το μαλάκα τον Ντέμη , που δεν κάνει γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια.
- Εγώ.... γιατί το λες αυτό;Αν μπορεί να κάνει γήπεδο εκεί θα το κάνει. Απο την άλλη δεν έχει δώσει κανείς χρήματα , για να το προχωρήσουν έστω και σε προσχέδιο! Τι να σου κάνει;
- Ν.Α ..... Αφού λένε οτι μπορεί να γίνει!
- Εγώ..... Μα πως θα γίνει , χωρίς χρήματα και χωρίς καν να έχει δοθεί άδεια για σχέδια και άδειες για οικοδόμηση;
- Ν.Α. .... Θα τα βρούν, αυτοί που το θέλουν να γίνει εκεί!
- Εγώ... με το υποθετικό "ΘΑ", δεν κάνουμε τίποτα. Χωρίς γήπεδο είμαστε κοντά 3 χρόνια, και θα πάμε για άλλα τόσα αν περιμένουμε πότε θα μπορέσει κάποιος να κάνει κάτι εκεί. Καλύτερα δεν είναι να γίνει σε κάτι που περιμένουν και έχουν και κρατική οργανωτική βοήθεια να ολοκληρωθεί; Άλλωστε το να πάς εκεί μάλλον θα είναι πιο εύκολο απο αυτό που είχαμε εκεί για παρκάρισμα και τα ρέστα.
- Ν.Α. ... Όλοι που είσαστε "τσιράκια" του Ντέμη , τα ίδια λέτε. Καλά μας λένε στους συνδέσμους, οτι ο Ντέμης , κάνει τα δικά του και οχι αυτό που πρέπει για την ΑΕΚ.
-Εγώ...!!!!! ????? ;;;;;.... και τώρα περιμένεις λογική απάντηση σε αυτό που είπες;
============
όπως καταλαβαίνετε , η ίδια λογική επικρατεί σε όλους τους "οργανωμένους" που ακολουθούν οτι τους επιβάλουν και φυσικά χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις.
Για τα επεισόδια, όπως έχω πεί πολλές φορές, οι λόγοι δεν είναι μόνο αθλητικοί, οπότε είναι ανόητο να λέμε οτι κάποιοι οπαδοί είναι καλοί και κάποιοι κακοί...
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
2. Δεν ασχολούμαι με τους κόκκινους σαν ομάδα , μέσα στην χώρα... Θα ασχοληθώ όμως και με αυτούς και με όποια άλλη ομάδα, πάει έξω και αντιπροσωπεύει το όποιο ποδόσφαιρο παίζεται εδώ. Όταν λοιπόν , ο πρωταθλητής μια χώρας , δέχεται πολλαπλά τεμμάχια , σε κάθε αγώνα , και μαζί του και οι υπόλοιποι το ίδιο, είναι κάτι που με ενοχλεί ρε φίλε.. Και δικαιολογίες , περί ανταγωνιστικότητας, είναι για να γελάμε..
4. Κόσμος και οπαδοί... θα με κάνετε να παρεκτραπώ πάλι... Έχω εκφέρει την γνώμη μου , για τους "οργανωμένους" όλων και ειδικά τους δικούς μας.
Μιλάμε για 15-22 χρονών άτομα, τόσο "ντέφι" απο το χόρτο και την μαλακία που τους δέρνει , που ακολουθούν απλά σαν πρόβατα το τι θα κάνει ο ομαδάρχης τους. Με την λογική της αγέλης και κυρίως χωρίς προσωπική κρίση , ακόμα και όταν είναι μόνοι τους.
Για τα επεισόδια, όπως έχω πεί πολλές φορές, οι λόγοι δεν είναι μόνο αθλητικοί, οπότε είναι ανόητο να λέμε οτι κάποιοι οπαδοί είναι καλοί και κάποιοι κακοί...
Gandalf
ναι αλλα ούτως η άλλως στην ευρώπη ήμαστε όλοι πάπαλα.
δηλ εσύ άμα μας νίκαγες σε ντέρμπυ δεν θα πανηγύριζες και θα μας άρχιζες στο κάζο??Και πολύ καλά θα έκανες.
δηλ εμείς τι θα έπρεπε να απαντήσουμε....θυμάσαι ρε τι ζενίτ????
για το 4 την ξερω την άποψη σου και συμφωνώ και εγώ μαζί σου.Απλώς κάποιοι πιστεύουν ότι όλοι οι δικοί του είναι λουλούδια και οι άλλοι οι αλήτες.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w