Ανέβα για 20 λεπτά και μετά μας λες αν αντέξεις 3-4 ώρες συνεπιβάτιςΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
δεν κατάλαβα? γιατί το λες αυτό?![]()
Καλύτερα να πάμε με τα 250άρια (εκκίνηση 2 ώρες νωρίτερα :rotflmao: )
Ανέβα για 20 λεπτά και μετά μας λες αν αντέξεις 3-4 ώρες συνεπιβάτιςΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
δεν κατάλαβα? γιατί το λες αυτό?![]()
Καλύτερα να πάμε με τα 250άρια (εκκίνηση 2 ώρες νωρίτερα :rotflmao: )
Γλυκός είσαι και φαίνεσαι ρε, άσου εκεί είμαστε γλυκά αγόρια, παλιό γλου γλου!!!!!!
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Πάντως, όποιος γουστάρει, έχω στην υπόγα ένα gsxr 1000, που καααααααααααθεται...........έχω και τα κλειδιά, ο ιδιοκτήτης είναι στην "κοσμάρα του"..........οπότε χιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχχιχιι!!!!
![]()
Τα βουνά είναι για κανα κάμπινγκ και για να βόσκουν τα πρόβατα,Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
και βέβαια είμαι πολεμικός χαρακτήρρρρρ αφού διάλεξα τα βουνά!!! και τα χώματα:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
track rulez![]()
![]()
φτου σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Αγάπη και προδέρμ θέλουν, αμα είσαι γλυκός μαζί τους κάνουν τα πάντα και εμεις οι RRαρηδες είμαστε γλυκά αγόρια![]()
![]()
![]()
(μη σας βασκανω)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ήμουν υπο την εππιρεια πολλώνΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Μωρή Λουκία, γιατί ψεύδεσε ασυστολα;
ΕΣΥ δεν έλεγες, να πάρεις μια διχρονίλα, να με ακολουθείς στα χώματα εις τα βουνα εκεί ψηλά....(άμα αξιωθώ να πάω)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δέν είπα dididesΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Γλυκός είσαι και φαίνεσαι ρε, άσου εκεί είμαστε γλυκά αγόρια, παλιό γλου γλου!!!!!!
![]()
![]()
ΠΟΙΟΣ; είναι γλυκός;:rotflmao:
Κατανάλωση: 10 σουβλάκια καλαμάκια, μιά σαλάτα, ένα τσουβάλι πατάτες, δύο μπύρες..........................σε 48 sec.
γλύκα μου εσύ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βέβαια γλυκό αγόρι είσαι, αφού θα πάρεις και v-strom παλιό ΛΑΚΟΥΒΑ!!!!!
Θα κάνεις παρέα και με τον pap μετά
![]()
@ Pokerland
Τάνια, μην ξεχνάς και τον εξοπλισμό που θα θες μετά από την αγορά του SS. Που να τρέχεις τώρα, καλά είσαι στα όρθια και χαλαρά μηχανάκια, τι τα θες τα μικρόβια τώρα? Γιατί να ταλαιπωρήσεις και τον ποπό σου για μια περιέργεια?
![]()
@ Pokerland
υπο την επίρρεια όμως βγαίνει ο πραγματικός μας εαυτός....και οι επιθυμίες μας.....που τις έχουμε σπρώξει στο πολύ βάθος..............και τσουκ....βγαίνουν ψηλα....είδες πάλι ψηλά....![]()
όλα εκεί καταλήγουν....![]()
![]()
Πρόεδρε σας παρακαλω να αφήσετε τον ποπό μου ήσυχο...δική μου ευθύνη αν θα μπω στη διαδικάσία της ταλαιπωρίας......Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Τάνια, μην ξεχνάς και τον εξοπλισμό που θα θες μετά από την αγορά του SS. Που να τρέχεις τώρα, καλά είσαι στα όρθια και χαλαρά μηχανάκια, τι τα θες τα μικρόβια τώρα? Γιατί να ταλαιπωρήσεις και τον ποπό σου για μια περιέργεια?
![]()
![]()
Τώρα τα 'πιασες τα λεφτά σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Πρόεδρε σας παρακαλω να αφήσετε τον ποπό μου ήσυχο...
Μη μου μιλάς εμένα στον πληθυντικό γιατί δεν σε βλέπω να μπαίνεις στο PBC:rotflmao:
![]()
@ Pokerland