Ωραία... στα κόκκινα φανάρια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παραβιάζουμε. Με τον ίδιο απόλυτο τρόπο όμως για να είμαστε απόλυτα σωστοί θα πρέπει να σεβόμαστε απόλυτα τα όρια ταχύτητας. Δεν θα πρέπει να πρέπει ποτέ να περνάμε ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα στην κίνηση, Να κρατάμε ένα μέτρο απόσταση κάθε φορά που προσπερνάμε κάποιον, Να μην πατάμε ποτέ την διαχωριστική λωρίδα. Δεν μπορούμε να είμαστε απολύτοι όταν διαλέγουμε ποιους νόμους θα υπακούσουμε.
Θα μου πείτε ότι το να σταματάς στα φανάρια και να περιμένεις το πράσινο είναι πάρα πολύ εύκολο και σώζει ζωές. Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα φανάρια αλλά και πάλι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Δεν περιμένουμε το πράσινο γιατι το λέει ο νόμος αλλά για την δική μας προστασία όπως θα μπορούσαμε να παραβιάσουμε το κόκκινο πάλι για την δική μας προστασία. Έχω ακούσει ιστορίες για πολλούς που περιμένανε κανονικά το πράσινο και τους την έπεσε απο πίσω κάποιος. Κάθε φορά που περιμένω το πράσινο την νύχτα φοβάμαι Προτιμώ να το παραβιάσω πολύ προσεχτικά και να αντιμετωπίσω τον κίνδυνο που έρχεται πίσω μου όταν είμαι και εγώ σε κίνηση. Τώρα άμα περάσει ένας γορίλας και δεν τον δώ είμαι άξιος της μοίρας μου.