Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Τα Κοκκινα Φαναρια!

Παλαιό μέλος
    Ωραία... στα κόκκινα φανάρια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παραβιάζουμε. Με τον ίδιο απόλυτο τρόπο όμως για να είμαστε απόλυτα σωστοί θα πρέπει να σεβόμαστε απόλυτα τα όρια ταχύτητας. Δεν θα πρέπει να πρέπει ποτέ να περνάμε ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα στην κίνηση, Να κρατάμε ένα μέτρο απόσταση κάθε φορά που προσπερνάμε κάποιον, Να μην πατάμε ποτέ την διαχωριστική λωρίδα. Δεν μπορούμε να είμαστε απολύτοι όταν διαλέγουμε ποιους νόμους θα υπακούσουμε.

Θα μου πείτε ότι το να σταματάς στα φανάρια και να περιμένεις το πράσινο είναι πάρα πολύ εύκολο και σώζει ζωές. Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα φανάρια αλλά και πάλι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Δεν περιμένουμε το πράσινο γιατι το λέει ο νόμος αλλά για την δική μας προστασία όπως θα μπορούσαμε να παραβιάσουμε το κόκκινο πάλι για την δική μας προστασία. Έχω ακούσει ιστορίες για πολλούς που περιμένανε κανονικά το πράσινο και τους την έπεσε απο πίσω κάποιος. Κάθε φορά που περιμένω το πράσινο την νύχτα φοβάμαι Προτιμώ να το παραβιάσω πολύ προσεχτικά και να αντιμετωπίσω τον κίνδυνο που έρχεται πίσω μου όταν είμαι και εγώ σε κίνηση. Τώρα άμα περάσει ένας γορίλας και δεν τον δώ είμαι άξιος της μοίρας μου.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Έχω ακούσει ιστορίες για πολλούς που περιμένανε κανονικά το πράσινο και τους την έπεσε απο πίσω κάποιος.
    Δυο φορές:
    1. την πρώτη ποιο σοβαρά και με δεύτερο άτομο μου σπασε την βάση της πινακίδας πλάγιασε το μηχανάκι, ευτυχώς δεν πέσαμε και δεν φύγαμε μπροστά γιατί έχω συνηθίσει και ασυναίσθητα πατάω το μπροστά φρένο σε στάση... αν φεύγαμε μπροστά με το πράσινο των άλλων επι της Βουλιαγμένης άστο... Ο τύπος : "συγνώμη δεν σας είδα , δεν υπολόγισα κλπ κλπ" τι να του πεις...?
    2. Σε φανάρι κοίταζε ο χαζοβιόλης το σήμα των πεζών και άφηνε λιγο λίγο το πόδι απο το φρένο και επειδή ήταν κατηφόρα την άκουσα εγω κανονικά στο χτύπημα απο πίσω....

Τα παραπάνω δεν με κάνανε να περνάω κόκκινα αλλά να μάθω να μην στέκομαι στην ΕΛΛΑΔΑ στην μέση μπροστά στο φανάρι αλλά στην άκρη... (αν και το νόμιμο είναι στην μέση)

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    "Θέλω ν' ακούσω
    ένα παράξενο τραγούδι που να λέει
    για ένα αυτοκίνητο ανοιχτό στην παραλία
    για μια βόλτα, με μια παρέα
    που δεν χρειάζεται κανείς τους να μιλάει
    μονάχα ο καθένας να κοιτάει όπου γουστάρει
    ένα σκυλί, ένα ζευγάρι
    τις μηχανές που ξεκινάνε πριν ανάψει το φανάρι"

Φτάνοντας στο φανάρι και περιμένοντας στη διασταύρωση αν παρατηρήσουμε το πεζοφάναρο του κάθετου δρόμου στο οποίο βρισκόμαστε, γίνετε πράσινο (πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το φανάρι του κάθετου δρόμου περνάει από την πορτοκαλί ένδειξη στην κόκκινη) μερικά δευτερόλεπτα ΠΡΙΝ το φανάρι στο οποίο βρισκόμαστε γίνει πράσινο.

Πράγμα το οποίο σημαίνει πρακτικά ότι για όσους έχουν λιώσει στην οδήγηση μέσα στο καμίνι της Αθήνας, το γκάζι ανοίγει ενώ το φανάρι είναι ακόμα κόκκινο...

Τέτοια κόκκινα έχω περάσει πολλά,με την διαφορά ότι κοιτώντας το πεσοφάναρο του κάθετου, έχεις πολύ καλή αντίληψη για το αν έρχεται κανένας φρικαρισμένος έτοιμος να περάσει με κόκκινο, και να σε κάνει καπνό με το που θα ξεκινήσεις με πράσινο και νόμιμα!!!!

Όσο για τα κόκκινα της νύχτας, κάτι άκυρα φανάρια που δεν περνάει ψυχεί, πότέ! Πάντα με πράσινο! Έχω ακούσει συμβάν, είχαν σκοτωθεί μάνα και κόρη έτσι! Πέρασαν με κόκκινο, αφού είχαν κοιτάξει τονκάθετο και τους πήρε σβάρνα κάποιος που κατέβαινε με 220 και βέβαια πέρναγε με πράσινο!

Ναι έχω περάσει με κόκκινο. Ένα φανάρι στη γειτονιά μου! Είναι φανάρι που στρίβει δεξιά σε ώρα που ο κάθετος κόβει την άλλη κατεύθυνση με φανάρι για να στρίψει! Είναι κάτω από γέφυρα και είναι λάθος χρόνος του κόκκινου σε εκείνο το σημείο! Απλά καθυστερεί πολύ να ανάψει σε σχέση με την διακοπή που γίνεται στην κυκλοφορία του κάθετου! Το μελετάω 3 χρόνια! Άρχησα να περνάω με κόκκινο τον τελευταίιο μήνα!

Λάθος? Μπορεί! Αλλά είναι και το μόνο όσον αφορά τα φανάρια! Ακόμα και στο πουθενά να υπάρχει φανάρι, καλύτερα να περιμένεις! Μπορεί να σε στείλει κανείς από το πουθενά για το τίποτα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Ρε παιδια το κόκκινο δεν θέλω να το παραβιάζω με τίποτα αλλά υπάρχουν περιπτώσει που λες πως τα φανάρια τα έβαλαν επίτηδες για να παρανομείς!!! Στην πόλη μου ήμαστε 5 αυτοκίνητα και μας έβαλαν φανάρια. Οκ, σε κάποια σημεία ας πούμε πως είναι απαραίτητα. Τα περισσότερα όμως είναι για να κάθεσαι μόνος σου και να περιμένεις να ανάψει το πράσινο. Και λίγο πιο κάτω που υπάρχει λόγος για να βάλουν φανάρια λόγω της επικίνδυνης διασταύρωσης, δεν έχουν βάλει!!!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ...κάποιοι ίσως χρειαστεί να μάθουν τα σήματα πάλι...
    ή αλλιώς να τα θυμηθούν...

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    όταν γινόντουσαν τα έργα για το metro στον Αγιο Αντώνιο, το φανάρι ακριβώς πριν τον Αγιο Αντώνιο ερχόμενο από Αθήνα, ενώ είχε κλείσει ο δρόμος κ γενικότερα υπήρχε ένα χάος οδοστρώματος, φαναριών , πεζοδιαβάσεων κλπ, μόνο δεξιά μπορούσες να κάνεις, βόλτα γύρω γύρω την εκκλησία, για να πας τελικά για Περιστέρι.

Αυτό το φανάρι καθόταν χωρίς κανένα ουσιώδη λόγο, κόκκινο.

Αυτό το φανάρι πέρασα κόκκινο, και πίσω από τα δεντράκια δεξιά (όποιος είχε περάσει από εκεί τότε καταλαβαίνει) ήταν μπλόκο. Και με γράψανε. Με τα φάρμακα και τη συνταγή στο χέρι. Ότι κουβέντα κ να έκανα για το φανάρι/βιασύνη/φαρμακείο μόνο καλύτερη δεν έκανε τη διάθεση του οργάνου της τάξης... Χαλάλι τους...

Εν κατακλείδι...

ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!

.....
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    an pernate me kokino sigoura pinete redbull pou periexi tavrini
    ke fisika antidrate san tavros sto kokino...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μάγκες!
    Θα το ξαναπώ!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

ΤΕΛΟΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Τελικά τα χιλιάδες μέλη αυτού του φόρουμ είναι όλοι ΤΕΛΟΙΟΙ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ μοτοσυκλετιστές, που ΠΑΝΤΑ κυκλοφορούν με πλήρη εξοπλισμό πίστας ακόμα και με 40 βαθμούς, ΠΑΝΤΑ τοπ ποιότητα κράνος, ΠΟΤΕ δεν περνάνε με κόκκινο, ΠΟΤΕ δεν πάνε ούτε 10 μέτρα ανάποδα στον έρημο μονόδρομο, ΠΟΤΕ δεν οδηγούν στο πεζοδρόμιο, ΠΑΝΤΑ παρκάρουν προσεκτικά την καλή τους ώστε να μην εμποδίζει τους πεζούς, κλπ

Τι να σας πω ρε παιδιά....τόσο συγκινημένος έχω να νοιώσω χρόνια....

Φυσικά υπάρχουν κάποιες ελαχιστότατες εξαιρέσεις που έχουν το θάρρος να ψελλίσουν ότι εεε που και που περνάνε κανένα κοκκινάκι....τους αλήτες....

Στην πυρά γρήγορα.....:rotflmao: :rotflmao:

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Να βαλουμε και καμια μπριζολιτσα;;;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Να βαλουμε και καμια μπριζολιτσα;;;

Μην λες τέτοια βραδιάτικα....και κάνει και λίγο πείνα....

Nαι αστο μου ειρθε κ εμενα κατι τις...

YEC Το avatar του/της alexk
    Τελικά τα χιλιάδες μέλη αυτού του φόρουμ είναι όλοι ΤΕΛΟΙΟΙ και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ μοτοσυκλετιστές, που ΠΑΝΤΑ κυκλοφορούν με πλήρη εξοπλισμό πίστας ακόμα και με 40 βαθμούς, ΠΑΝΤΑ τοπ ποιότητα κράνος, ΠΟΤΕ δεν περνάνε με κόκκινο, ΠΟΤΕ δεν πάνε ούτε 10 μέτρα ανάποδα στον έρημο μονόδρομο, ΠΟΤΕ δεν οδηγούν στο πεζοδρόμιο, ΠΑΝΤΑ παρκάρουν προσεκτικά την καλή τους ώστε να μην εμποδίζει τους πεζούς, κλπ
    Προσωπικά μιλόντας και όσο και άν ακούγεται περίεργο, τα εφαρμόζω αυτά, εκτός του "να παρκάρω πάντα δίχως να ενοχλώ πεζούς" και φυσικά δεν τηρώ τα όρια ταχύτητας πολλές φορές.

Συγγνώμη άν η εγκράτεια μου χαρακτηρίζεται από πολλούς ώς φλωριά.:ZZZ:
    www.clubcsl.com

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μάγκες!
    Θα το ξαναπώ!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

ΤΕΛΟΣ!!!
    Αυτό που έπαθες εμένα μου λέει να σταματάω σε κάθε διασταύρωση έχω δεν έχω πράσινο και να ελέγχω... επίσης μου λέει να μην περιμένω στα κόκκινα φανάρια μετά τις 12 γιατί μπορεί να μου την πέσει κάποιος μεθυσμένος απο πίσω

κι εγώ στην πυρά παρακαλώ, αλλά να με μαρινάρετε πρώτα

όταν θέλω να στρίψω δεξιά, και μόνο τότε, ορισμένες φορές την κάνω τη λαδιά μου (και με απόλυτη ασφάλεια, αφού το χειρίζομαι ως ΣΤΟΠ)

όπως την κάνουν και πολλοί από τους κατηχητές αυτής της κουβέντας

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόκκινα φανάρια και Νόμοι: το περιούσιον
    από monstermind στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2010, 01:18
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά