Θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου.
Πριν 6 χρόνια ήμουν κάτοχος ενός ΧΤ600Ε το οποιο ήταν αρκετά πειραγμένο και φόραγε μια ολόσωμη CRD που ξυπναγε και πεθαμένους, κάπου στο άλσος παγκρατίου με σταματαει τροχονόμος και μου λέει κάνει θόρυβο Θα σε γράψω.
Και εγώ του απάντησα γράψε με του λέω αλλα εγώ δεν υπογραφο την κλήση από την στιγμή που δεν έχεις όργανο μέτρησης του θορύβου.
Μου πείρε την άδεια και την πινακιδα από την μηχανή και μου είπε ποτε ήταν η δικάσιμος.
Εγώ αμέσως έφυγα και πάω στο σπίτι περιμένω να κρυώσει η μηχανή και βάζω τον παλιο λαιμό και το τελικό της εκσατμισεις καθώς και το μαμά φίλτρο οπότε και φεύγω και παω στο υπουργείο συγκοινωνιών στην πατησίων.
Έρχεται ο υπεύθυνος με ένα και χαρτί βρίσκει στα πόσα db είναι το ΧΤ600Ε αν και είχα και φωτοτυπία της άδειας που το γράφει.
Επιδει δεν είχα στροφόμετρο φέρνει ένα μετρητή που τον βάζει κοντά στο λαιμό και τον κύλινδρο και παίρνει μέτρηση τον στροφών του μοτέρ.
Αποτέλεσμα όλα ΟΚ εντος των ορίων, οπότε και μου δίνει την βεβαίωση.
Μετά φεύγω και πάω και ζηταω και χαρτι από την ΥΑΜΑΗΑ στα κεντρικά που μου το δίνουν αμέσως αφού και αυτή το μέτρησαν και πάλι.
Την επόμενη πάω στη ΓΑΔΑ Αλεξάνδρας και ζηταω τον διοικητή που ήταν υπεύθυνος για τις τροχαίες παραβάσεις.
Αφού του έδειξα τα χαρτιά καταλαβε ότι και στο δικαστήριο θα το έχαναν το παιχνίδι
οποτε έσβησε την κλήση και μου επέστρεψε την πινακίδα και την αδεια κυκλοφορίας.
Να ξέρεται ομως ότι αν την φάτε την κλήση από κινητή μονάδα μην τολμήσετε και κάνετε μαλακια και δεν υπογράψετε την κλήση γιατί στο δικαστήριο την έχετε γαμιση, αυτή έχουν και καυσαναλιτη και DBμετρο οποτε δεν μπορείτε να αποδείξετε με τίποτα ότι ήσασταν νόμιμοι.
![]()