Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: φωτο-κλήση

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ωχ, ωχ...μη μου λέτε τέτοια....και έχω φάει 2 φλασιές στην ίδια περιοχή....εγώ νόμιζα ότι απλώς φλασσάρουν για εκφοβισμό .....

ή ότι κάποιος έβγαζε φωτογραφία το μηχανάκι μου
    Αν πήγαινες γρήγορα..... τότε... δεν θα χαμογελάς για πολύ

Αν πάλι πήγαινες αργά... Πέτα το το ρημάδι.... και πάρε ένα Ζ :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    γιατι αμβεβαλε κανεις οτι παει 200 ενα μηχανακι και το ηθελες καταγραμενο απο την τροχαια???
    να μου λειπει!
    εγω εχω βαλει το τζαμακι της οντρακ στην πινακιδα...και ετσι ειμαι περισσοτερο ησυχος.
    δεν αμφεβαλε κανεις ...οι αμφιβολιες της τροχαιας εκφραστηκαν εις την μορφην που ειπα πιο πανω

No bike.....No party Το avatar του/της zeli
    Group buy αυτό
    τι λέτε?
    THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    οτι εχω παθει και εγω αλλα τουλαχιστον εγω το φχαριστηθηκα πηγαινα με 200+ και εχω κληση 197 καταγεγραμενη...τρομαρα μου και απο τοτε ειμαι κυρια στο δρομο γενικοτερα
    Αφού το μηχανάκι σου (το Hornet αν θυμάμαι καλά...) δεν μπορεί να πάει τόσα....

Πέρα το ότι αποτελεί απόδειξη στο δικαστήριο ότι τα ραντάρ είναι αναξιόπιστα, εγώ θα τους έκανα επιπλέον μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων... :a5: :a5: :a5:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αφού το μηχανάκι σου (το Hornet αν θυμάμαι καλά...) δεν μπορεί να πάει τόσα....

Πέρα το ότι αποτελεί απόδειξη στο δικαστήριο ότι τα ραντάρ είναι αναξιόπιστα, εγώ θα τους έκανα επιπλέον μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων... :a5: :a5: :a5:

Ετοιμάσου εσυ για μήνυση.... Πάει 200+ (όχι κ. ΔΙκαστά.... ακουστά το έχω... μέχρι 120 πάω εγώ στην εθνική :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
    Group buy αυτό
    τι λέτε?

οπου Group buy και ο zeli

:rotflmao:
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

λοιπον διαβασα κατι περιπτωσεις και ειδα τα εξης:

1) λες την αληθεια με κανα-δυο ψεματακια στη μεση και πληρωνεις σε 1-2 χρονια που θα γινει το δικαστηριο καμια 400€ στη καλυτερη

2) λες ψεματα οτι δεν οδηγουσες εσυ και οτι οδηγουσε καποιος αλλος και περιμενεις την αποφαση του δικαστη
    σε αυτη την περιπτωση βεβαια, αυριο που πρεπει να παω απο το τμημα να παρω την κληση του δικαστηριου θα μου ζητηθει μια πρωτη καταθεση
    θα πρεπει να ξερω τι απο τα 2 θα ισχυριστω....
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Πωπω με ανχώσατε τώρα.Πριν κανά 3 μέρες έβαλα το σταντ της yamaha που δεν αναδιπλώνει και άρχισα από τώρα να φοβάμαι.Αυτά που αναδιπλώνουν σπάνε γμτ

Μια και το έβαλα τώρα,το σπρευ που μπορώ να το βρω;;;
    Εγγυημένη δουλειά;;;ΜΗν πιάσουν και για τα 2 .Αν το τραβήξω μόνος foto δεν θα φαίνεται;;;

Φίλε κουράγιο και στα ταξίδια η πινακίδα στο σάκο
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    λοιπον διαβασα κατι περιπτωσεις και ειδα τα εξης:

1) λες την αληθεια με κανα-δυο ψεματακια στη μεση και πληρωνεις σε 1-2 χρονια που θα γινει το δικαστηριο καμια 400€ στη καλυτερη

2) λες ψεματα οτι δεν οδηγουσες εσυ και οτι οδηγουσε καποιος αλλος και περιμενεις την αποφαση του δικαστη
    σε αυτη την περιπτωση βεβαια, αυριο που πρεπει να παω απο το τμημα να παρω την κληση του δικαστηριου θα μου ζητηθει μια πρωτη καταθεση
    θα πρεπει να ξερω τι απο τα 2 θα ισχυριστω....
    Στην πρώτη περίπτωση υπολόγισε και την αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων το πολύ μέσα σε μια εβδομάδα

Αν έχεις όρεξη ισχυρίσου την δεύτερη επιλογή , κανείς δεν σε υποχρεώνει να θυμάσαι ποιος οδηγούσε την μηχανή σου, κάνε τον παλαβό στον αστυνομικό γιατί θα αρχίσει να σε ζορίζει με ωραίο τρόπο να αποδεχτείς την παράβαση και ότι δεν είναι τίποτα και είναι τυπικό το θέμα και άλλα τέτοια περίεργα. Εσύ να επιμένεις ότι δεν θυμάσαι και ότι πολύ θα ήθελες να τον βοηθήσεις αλλά πραγματικά δεν θυμάσαι τίποτα. Και όπως είπε κάποιος στο τέλος ρίξε την υπογραφή σου μαζί με ένα «επιφυλάσσομε παντός δικαιώματος μου» για καλό και για κακό

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

η αληθεια ειναι οτι προχτες ανεβαινα λιγο κοματια
    2 φλασακια ειδα να αναβουνε
    1 μεταξυ αγ.κων/νου - καμενα και
    1 μετα τα καμενα
    το πρωτο φλας το εφαγες λιγο μετα το Λεβεντη και το δευτερο
    στην Σκαρφεια.συμφωνα με πληροφοριες που ειχα πριν κανα μηνα
    το πρωτο φλας ηταν ΜΟΝΟ φλας,δεν ειχε φιλμ μεσα η καμερα.
    τωρα για το δευτερο εισαι ατυχος,μιας και στην περιοχη της Σκαρφειας εχει μεγαλη και λιγο κατηφορικη ευθεια και τρεχουν ολοι
    οποτε ειναι καλο δελεαρ για την τροχαια.ολα αυτα συμφωνα με πληροφοριες που ειχα ενα μηνα πριν.ολες οι καμερες απο Λογγο
    εως την Λαμια,λειτουργουν(με εξαιρεση στο υψος του Αθ.Διακου
    που κανουν εργα)ομως μονο 2 εχουν και φιλμ.ετσι οταν ερχεται η ωρα αλλαγης φιλμ,δεν αλλαζουν στις ιδιες αλλα σε διαφορετικες
    και περιπλεκει λιγο τα πραγματα.

τωρα για την επομενη φορα,ενα κολπο που κανω εγω.στον Μαλιακο στα σημεια οπου βρισκονται οι καμερες,ακριβως 1 με 2
    μετρα πιο μπροστα στην ασφαλτο, υπαρχουν κατι μαυρες γραμμες
    καθετα στον δρομο, που φτανουν λιγο πριν τη διπλη γραμμη.αυτες πρεπει να ειναι οι αισθητηρες για να βγαζουν φωτο.εγω παταω ακριβως διπλη γραμμη και δεν αναβει κανενα φλας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Οταν αναβει ενα φλας,ειναι για εκφοβισμο.

Για βεβαιωση παραβασης,απαιτουνται δυο φωτογραφιες και επομενως δυο φλασιες!
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

φτου .......με τις καμερες σας......... Νασο κουραγιο και ας ελπισουμε να μην ειναι αφαιρεση διπλωματος ............χιλιες φορες να σε σταματουσαν σε μπλοκο και χρηματικο προστιμο παρα αυτο το πραγμα.........

!!!Καλή μέρα!!! Το avatar του/της alex-varadero
    Φιλαράκι η λύση είναι μία!!!!!!!!!!!!!!!
    Βγαζεις τη πινακίδα και δεν σταματάς πουθςενά ουτε μπλόκα ουε φαναρια ουτε μπαριερες τιποτα δεν σε πιανει
    η κανεις το προτζεκτακι με τη αναδιπλωση της πινακίδας και ξενοιάζεις
    και στις δυο περιπτωσεις το μονο που έχεις να φοβηθεις ειναι τον ''ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟ ΖΕΤΑ''με τα κλειδια στη μηχανη που ψοφαει να σε κυνηγησει τεζα απο το πεταλο του μαλλιακου μεχρι την καλαματα, ποσοι τέτοιοι να υπάρχουν?????????
    marspiedofagos

φιλαρακι καταρχήν υπομονή!!!!!
    Ως απόγονος μπάτσο@ που για αρκετό καιρό ήταν στα δικαστήρια(σε υπηρεσία) έχω να σου πω τις εξής συμβουλές.
    1.Παραδέξου το λάθος σου
    2.Σε καμία περίπτωση μην ισχυριστείς ότι δε είδες ή ότι δε γνώριζες το όριο
    3.Επίσης μην πας να το πάιξεις οδηγάρα με το σούπερ ντούπερ εργαλείο
    4.Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ βρες μια δικαολογία του τύπου κάποιος συγγενήε είχε την ανάγκη μου και έπρεπε να πάω να τον βοηθήσω.αν όντως υπάρχει κάποιο άτομο στην οικογένεια με χρόνια πάθηση κράτα και τα αποδεικτικά χαρτια(πάντα υπάρχει,ακόμα και τέταρτος θείος).Αν δε υπάρχει βρες μια άλλη η οποία να μπορεί με λίγη προσπάθεια να δικαιλογηθεί.
    5.ΖΗΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

όταν μπαίνει στη μέση αρρώστια κατά 90% σου κόβουν την κατώτερη ποινή(33 ευρά)

καλη επιτυχία
    olos o kosmos stirizete se 2 troxous

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pantiorix
    φιλαρακι καταρχήν υπομονή!!!!!
    Ως απόγονος μπάτσο@ που για αρκετό καιρό ήταν στα δικαστήρια(σε υπηρεσία) έχω να σου πω τις εξής συμβουλές.
    1.Παραδέξου το λάθος σου
    2.Σε καμία περίπτωση μην ισχυριστείς ότι δε είδες ή ότι δε γνώριζες το όριο
    3.Επίσης μην πας να το πάιξεις οδηγάρα με το σούπερ ντούπερ εργαλείο
    4.Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ βρες μια δικαολογία του τύπου κάποιος συγγενήε είχε την ανάγκη μου και έπρεπε να πάω να τον βοηθήσω.αν όντως υπάρχει κάποιο άτομο στην οικογένεια με χρόνια πάθηση κράτα και τα αποδεικτικά χαρτια(πάντα υπάρχει,ακόμα και τέταρτος θείος).Αν δε υπάρχει βρες μια άλλη η οποία να μπορεί με λίγη προσπάθεια να δικαιλογηθεί.
    5.ΖΗΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

όταν μπαίνει στη μέση αρρώστια κατά 90% σου κόβουν την κατώτερη ποινή(33 ευρά)

καλη επιτυχία
    σκεψου ποσα τετοια εχουν ακουσει οι δικαστες...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση από τροχαία
    από Nefeli στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 21:40
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 4