περαστικα![]()
Στο σημειο που την πατησες πηγα και εγω να φαω τα μουτρα μου πριν λιγο καιρο με τον ιδιο τροπο..Ειναι οντως μ@λ@κια του ΟΑΣΑ οπως ειπε ο Κατανας..
Περαστικα και παντα ορθιος..
![]()
![]()
Perastika man!!!!
Kai pote ksana!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περαστικα και αγυριστα να ναι ρε παιδι!
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
περαστικα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
περαστικα και γρηγορα ορθιος..να γιανει η πληγη γρηγοροτερα σε καμμια παραλια![]()
περαστικά φίλε. Και παίδες να θυμάστε. ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ (Ή ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ) Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!! η μπορείτε να το γυρίσετε στην ετερεία γιά να το ελένξουν και να αντικαταστήσουν (θα πληρώσετε κάτι) το υλικό από μέσα. Αλλά εγώ δε θα το εμπιστευόμουνα. ΑΤΥΧΗΜΑ=ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΡΑΝΟΣ (τουλάχιστον...για να μην πω για τον άλλο εξοπλισμό)
2004 R1 red-black
Αναλογα την ζημια, αν ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπηρξε βιαιη προσκρουση και ενας τυπικος ελεγχος δειξει ΟΚ, δεν νομιζω οτι πρεπει να υπερβαλλουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
περαστικά φίλε. Και παίδες να θυμάστε. ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ (Ή ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ) Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!! η μπορείτε να το γυρίσετε στην ετερεία γιά να το ελένξουν και να αντικαταστήσουν (θα πληρώσετε κάτι) το υλικό από μέσα. Αλλά εγώ δε θα το εμπιστευόμουνα. ΑΤΥΧΗΜΑ=ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΡΑΝΟΣ (τουλάχιστον...για να μην πω για τον άλλο εξοπλισμό)
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τα κράνη είναι φτιαγμένα γιά να σου προστατεύουν το κεφάλι για ταχύτητες πτώσης (όχι πρόσκρουσης) περίπου 30-40 mph. Πρόσκρουσης νομίζω (από ότι θυμάμαι) γύρω στα 8-10mph. Γιατί όταν πέφτεις στον δρόμο το κεφάλι σου συνήθως χτυπάει διαγώνια οπότε όχι με την ταχύτητα που πέφτεις. Τέλος πάντων...το θέμα είναι το εξής: Όταν συβαίνει ατύχημα η αντίληψη που έχεις εσύ με ότι πραγματικά συνέβη και πως χτύπησες και που διαφέρει σημαντικά (άσε που τα περισσότερα δεν τα θυμόμαστε). Τυπικός έλεγχος κράνους δεν υπάρχει. Θα δεις τις περισσότερες φορές καλά κράνη (ARAI, SHOEI) μετά από πρόσκρουση δεν έχουν την παραμικρή γραντζουνιά αλλά από μέσα το προστατευτικό στρώμα έχει καταρρεύσει, και αυτό με τρόπο που δεν είναι οράτος. Γι αυτό άμα παράδειγμα γυρίσεις το ARAI κράνος σου στην ετερεία θα το περάσουν από ακτίνες-Χ γιά να δουν την ζημία στο κέλυφος και το προστατευτικό υλικό από μέσα. Σε ότι αφορά το κεφάλι μας καλύτερα να μην πέρνουμε κανένα ρίσκο. Η απόφαση είναι πάντα δική σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αναλογα την ζημια, αν ειμαστε σιγουροι οτι δεν υπηρξε βιαιη προσκρουση και ενας τυπικος ελεγχος δειξει ΟΚ, δεν νομιζω οτι πρεπει να υπερβαλλουμε.
2004 R1 red-black
Περαστικά και από μένα και ας συγκρατήσουμε το κράνος και την ενδυμασία![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
...odt-μαν![]()
Περαστικα και βουρ![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"