Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 80

Θέμα: Γιατί δεν φοράμε κράνος;

GSX-R1000
    Πάντα μα πάντα φοράω κράνος, μπουφαν, γάντια και μπότες και τα αναλογα σε καλοκαιρινό για το καλοκαίρι αλλά κάτω φοράω πάντα ένα τζινάκι. Όλα με καλή προστασία. Ήρθε και η στιγμή που κάναν τη δουλειά τους και μάλιστα πολί καλά. Αν δέν φορούσα κράνος σίγουρα θα είχα μεγάλες ζημιές στο κεφάλι μου. Εγώ απορω ναί μεν με τη βλακεία πολλών (έχω δει και σωστούς πολλούς) αλλά μου κάνει εντύπωση πώς μερικοί πάνε εθνική με κοντά 200 χωρίς κράνος και κρατάνε τα μάτια τους ανοιχτά. Κατόρθωμα το βλέπω. Και άν τους ρωτήσεις γιατι δεν φοράνε προστασία θα σου πούνε ότι δικαιολογία υπάρχει. Ξέρουν πώς αυτός που φοράει είναι ο σωστος, δεν κοροιδεύουν κανέναν. Απλά όταν νοιώσεις τη δύναμη της πρόσρκουσης έστω και με 30-40 χλμ. τότε καταλαβαίνεις με τί έχει να κάνεις. Άλλο όταν το σκέφτεσαι και άλλο όταν έχεις και 1-2 εμπειρίες.

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    http://www.moto.gr/forums/showthread...356#post393356

Τα λόγια είναι περιττά. ΜΗΝ δείτε το βίντεο εκτός και άμα έχετε γερά στομάχια.
    2004 R1 red-black

GSX-R1000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    http://www.moto.gr/forums/showthread...356#post393356

Τα λόγια είναι περιττά. ΜΗΝ δείτε το βίντεο εκτός και άμα έχετε γερά στομάχια.

Μου το έσβησαν φίλε μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Μου το έσβησαν φίλε μου.

Τους αλητήριους.

Δεν πειράζει.... την επόμενη που θα βγεί μήνυμα "Πέθανε ο τάδε γιατί δεν φόραγε κράνος" θα το καταλάβουν.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Τους αλητήριους.

Δεν πειράζει.... την επόμενη που θα βγεί μήνυμα "Πέθανε ο τάδε γιατί δεν φόραγε κράνος" θα το καταλάβουν.
    Είναι η ώρα μου φαίνεται ε;

Ο ένας γράφτηκε πριν μία βδομάδα περίπου κι εσύ προχθές; και μας μάθατε;

Ο ένας βάζει βίντεο με ανοιγμένα κεφάλια να δούνε οι άσχετοι χρήστες του moto.gr τι συμβαίνει αν σκάσουνε με 300 στην κολώνα.

Ο άλλος μας δίνει πίστωση χρόνου μέχρι ν'ακούσουμε τον επόμενο θάνατο για να καταλάβουμε τη μαλακία που κάναμε και το σβήσαμε...

Από πού ήρθατε εσείς ρε παλικάρια;

Για χαλαρώστε λίγο...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Ο ένας βάζει βίντεο με ανοιγμένα κεφάλια να δούνε οι άσχετοι χρήστες του moto.gr τι συμβαίνει αν σκάσουνε με 300 στην κολώνα.

Ο άλλος μας δίνει πίστωση χρόνου μέχρι ν'ακούσουμε τον επόμενο θάνατο για να καταλάβουμε τη μαλακία που κάναμε και το σβήσαμε...

Για χαλαρώστε λίγο...
    Συγνώμη ρε φίλε. Δεν κατάλαβα ότι εδώ μέσα η γνώμη κάποιου μετράει ανάλογα με το πόσο καιρό είναι γραμμένος στο φόρουμ. Και άμα στην τελική θίξαμε και κανέναν "παλιό" μετά συγχωρήσεως δηλαδή. Λες και μας ενδιαφέρει πολύ τι θα κάνει ο καθένας με το κεφάλι του. Δικό του είναι και άμα θέλει ας το κάνει κορνίζα σε κανένα τοίχο. Καθόμασται και ασχολούμαστε δηλαδη....
    2004 R1 red-black

GSX-R1000

Για χαλαρώστε λίγο...
    Εννοείς πως όποιος έχει γράψει τα πιο πολλά μηνύματα εδω μέσα είναι και ο πιο έμπειρος δλδ; Μοτο οδηγάω πάρα πολλά χρόνια απλά τώρα μου ήρθε να γραφτώ. Στο άλλο ποστ παραδέχτηκα ένα λάθος και εντάξει. Μήν τα μηδενίζεις ολα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
    Εννοείς πως όποιος έχει γράψει τα πιο πολλά μηνύματα εδω μέσα είναι και ο πιο έμπειρος δλδ; Μοτο οδηγάω πάρα πολλά χρόνια απλά τώρα μου ήρθε να γραφτώ. Στο άλλο ποστ παραδέχτηκα ένα λάθος και εντάξει. Μήν τα μηδενίζεις ολα.
    Άσε άσε...τώρα τι ψάχνεις
    Άμα αρχίσουμε συζητήσεις στύλ "ποιός έχει το μακρύτερο" χέσε μέσα.

Καλύτερα να πεις αυτό που έχεις να πεις σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ και στην τελική άμα δεν μας αφήνουν να εκφράστουμε ελεύθερα πάμε αλλού. Λες και υπάρχει ένα μόνο φόρουμ για μότο. Εδώ είμαστε επειδή όλοι μας έχουμε ένα κοινό χόμπυ. Τώρα άμα διαφωνεί κάποιος με αυτά που λες γίνεται διάλογος. Τα του στυλ "είμαι παλιότερος και άρα την έχω μακρύτερη" είναι του νηπιαγωγίου
    2004 R1 red-black

Συγνώμη ρε φίλε. Δεν κατάλαβα ότι εδώ μέσα η γνώμη κάποιου μετράει ανάλογα με το πόσο καιρό είναι γραμμένος στο φόρουμ. Και άμα στην τελική θίξαμε και κανέναν "παλιό" μετά συγχωρήσεως δηλαδή. Λες και μας ενδιαφέρει πολύ τι θα κάνει ο καθένας με το κεφάλι του. Δικό του είναι και άμα θέλει ας το κάνει κορνίζα σε κανένα τοίχο. Καθόμασται και ασχολούμαστε δηλαδη....
    Δεν πιάνεις το νόημα φίλε μου... Δεν είναι θέμα παλιών και νέων.

Ο χώρος αυτός δεν δημιουργήθηκε τη μέρα που γραφτήκατε. Θέματα όπως αυτά τα έχει συζητήσει αμέτρητες φορές και έχει δείξει ότι έχει πολύ καλή γνώση της κατάστασης και επίσης πολύ καλή συνείδηση.

Πριν λοιπόν κάποιος βάλει ένα τέτοιο βίντεο, θα έπρεπε τουλάχιστον να σκεφτεί πρώτον αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και δεύτερον, αν επιτρέπεται τέτοιο σκληρό θέαμα στο χώρο αυτό!

Είναι θέμα κρίσης.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ρε διαβαστε προσεκτικα, σας ειπε κανενας εδω μεσα τιποτα για παλιους και νεους;

Μην το πατε εκει που σας βολευει για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

GSX-R1000
    Άσε άσε...τώρα τι ψάχνεις
    Άμα αρχίσουμε συζητήσεις στύλ "ποιός έχει το μακρύτερο" χέσε μέσα.

Καλύτερα να πεις αυτό που έχεις να πεις σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ και στην τελική άμα δεν μας αφήνουν να εκφράστουμε ελεύθερα πάμε αλλού. Λες και υπάρχει ένα μόνο φόρουμ για μότο. Εδώ είμαστε επειδή όλοι μας έχουμε ένα κοινό χόμπυ. Τώρα άμα διαφωνεί κάποιος με αυτά που λες γίνεται διάλογος. Τα του στυλ "είμαι παλιότερος και άρα την έχω μακρύτερη" είναι του νηπιαγωγίου
    Υπάρχουν και αυτοί που λές αλλά νομίζω πως ο Θάνος σε μερικά πράγματα έχει δίκιο. Δηλαδή μπορεί κάποιους να τους δημιουργήσει πρόβλημα ένα τέτοιο βίντεο και όχι να τους διδάξει. Έτσι και αλλιώς άμα θέλει κάποιος να βρεί τέτοια, μπορει εύκολα. Μόνο για αυτό το λόγο το λέω. Απο την άλλη εμένα με φόβησε και έχω κόψει τα πολλά πολλά...έστω όσο το θυμάμαι...

Δεν πιάνεις το νόημα φίλε μου... Δεν είναι θέμα παλιών και νέων.

Ο χώρος αυτός δεν δημιουργήθηκε τη μέρα που γραφτήκατε. Θέματα όπως αυτά τα έχει συζητήσει αμέτρητες φορές και έχει δείξει ότι έχει πολύ καλή γνώση της κατάστασης και επίσης πολύ καλή συνείδηση.
    Σίγουρα συμπεριλαμβάνεις και τους καινούργιους που γράφονται καθημερινά στο φόρουμ έτσι; Ή τα 15χρονα με τα σκούτερ που σιγά μην κάτσουν να αναλύσουν το θέμα σε βάθος.

Πριν λοιπόν κάποιος βάλει ένα τέτοιο βίντεο, θα έπρεπε τουλάχιστον να σκεφτεί πρώτον αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και δεύτερον, αν επιτρέπεται τέτοιο σκληρό θέαμα στο χώρο αυτό!

Είναι θέμα κρίσης. [/B]
    Όλοι μας έχουμε δει παρόμοια βίντεο στο παρελθόν. Αλλα δυστυχώς τα ξεχνάμε πολύ εύκολα, καθώς και το πόσο τρωοί είμαστε. Αν επιτρέπεται ή όχι είναι θέμα τρέχα-γύρευε, αλλά άμα χρειάζεται σίγουρα ναι γιατί υπενθυμίζει μερικά πράγματα.

Άποψη μου στην τελική. Και κανέναν δεν ανάγκασαν να το δει με το ζόρι. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
    2004 R1 red-black

Σίγουρα συμπεριλαμβάνεις και τους καινούργιους που γράφονται καθημερινά στο φόρουμ έτσι; Ή τα 15χρονα με τα σκούτερ που σιγά μην κάτσουν να αναλύσουν το θέμα σε βάθος.

Όλοι μας έχουμε δει παρόμοια βίντεο στο παρελθόν. Αλλα δυστυχώς τα ξεχνάμε πολύ εύκολα, καθώς και το πόσο τρωοί είμαστε. Αν επιτρέπεται ή όχι είναι θέμα τρέχα-γύρευε, αλλά άμα χρειάζεται σίγουρα ναι γιατί υπενθυμίζει μερικά πράγματα.

Άποψη μου στην τελική. Και κανέναν δεν ανάγκασαν να το δει με το ζόρι. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
    Κοίτα... δεν με ενδιαφέρει να σου αλλάξω τη γνώμη. Όπως επίσης επειδή ακόμα δουλεύω και θέλω κάποια στιγμή να κλείσω το pc, δεν έχω διάθεση να ψάξω να σου βρω σχετικά ποστ με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Είναι κανόνας του φόρουμ τέτοιου τύπου φωτογραφίες και βίντεο ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ! Επειδή ένα μυαλό έχουμε χειμώνα καλοκαίρι δεν σκεφτήκαμε να βάλουμε ΚΑΙ αυτό στους sticky κανόνες. Ίσως όμως το κάνουμε τώρα, μια και πότε πότε εμφανίζεται κάποιος που μόνο αν δει αίμα και μυαλά αποφασίζει να φορέσει κράνος.

Εμείς είμαστε της άλλης σχολής. Δεν δείχνουμε στα παιδιά κρέατα και κεφάλια λυωμένα. Προτιμάμε την κουβέντα! Είτε το πιστεύεις είτε όχι, θεωρούμε ότι είναι πιο αποδοτικό! Αν έχεις διαφορετική γνώμη, no problem. Το θέμα όμως εδώ έχει κλείσει από παλιά!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζ109
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ... ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΩΝ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΧ ΣΟΕΙ-ΑΡΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΙΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟ ΣΤΑΙΛΙΝΓΚ!!!
    +1

Δυστυχως ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη της συγχρονης κοινωνιας μας ειναι οτι δεν επενδυουμε στην παιδεια
    Επενδυση που θα μας επιστραφει πολλαπλασια σε μερικα χρονια...

Μακαρι να βαλουν καποτε ανθρωπους που ασχολουνται με την μηχανη στα υψηλα κλιμακια μπας και δουμε ασπρη μερα

@dimmeneidis: Δυστυχως φιλε μου ακομα και τζινακι απο κατω δεν αρκει... Ειχα μια πτωση χειμωνα με βροχη (κλασικα πεταχτηκε αυτοκινητο απο stop κ δεν σταματησε) με λιγα σχετικα χιλιομετρα <40km/h...
    Καθε βραδυ πριν παω για υπνο χαζευω το εγκαυμα που εχω αποκτησει στο ποδι...εδω και 5 μηνες σχεδον...το σημαδι αμφιβαλλω αν θα φυγει
    Το τζινακι εγινε κομματια μεσα απο το αδιαβροχο (το οποιο εμεινε ανεπαφο, Dainese γαρ) κ με εσωσε απο ακομα χειροτερα μπλεξιματα...

Δεν θελω να το παιξω δασκαλος...πιθανον να ειμαι και απο τους μικροτερους σε ηλικια χρηστες εδω μεσα...αλλα καλο ειναι να φοραμαι ο,τι περισσοτερο μπορουμε...ακομα και κροκοδειλο εντος πολης...μην ξεχναμε οτι οι εθνικες δεν σκοτωνουν...η πολη σκοτωνει (80% των ατυχηματων γινεται σε αυτην )

GSX-R1000
    Draken έχεις το ξέρω πως έχεις δίκιο. Απλά δέν ειναι και τόσο βολική η όλη ιστορία αλλά να μου πείς και τα πόδια μας τα χρειαζόμαστε. Σκεφτομαι να πάρω σύντομα ένα...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δεν φοράνε κράνος;
    από Specialized στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2010, 20:40
  2. Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...
    από taurus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2007, 01:36
  3. γιατι δεν φορας κράνος
    από issovia στο forum Στραβά κι ανάποδα