Όλα κανονισμένα οκ, ραντεβού έχουν κλειστεί... ξεκινάμε αύριο κατα τις 11.00 απο Αθήνα, υπολογίστε κατα τις 13.00 Πάτρα, πέρνουμε Σωτήρη κανονιζουμε για ουζοφαγητάκι, και βλέπουμε...![]()
Όλα κανονισμένα οκ, ραντεβού έχουν κλειστεί... ξεκινάμε αύριο κατα τις 11.00 απο Αθήνα, υπολογίστε κατα τις 13.00 Πάτρα, πέρνουμε Σωτήρη κανονιζουμε για ουζοφαγητάκι, και βλέπουμε...![]()
Περάσαμε πολύ όμορφα,
γνωρίσαμε την Λαμπρινή...
(ρε με τόσο φαί εκεί μεσήμεριάτικα, απο εκεί δεν έχω ούτε μια φωτό...., Ε...τι? στις φωτό θα είχαμε το νου μας?)
Οι Ιταλο-Vstrom-ταξιδευτές έχουν απο κει φωτό... μόλις γυρίσουν...
Γνωρίσαμε την κίνηση της Πάτρας καθημερινή με ανοιχτά μαγαζιά...![]()
είχα πολλά χρόνια να πάω... ομολογουμένως!!!
ο Πρόεδρος των Προέδρων υπήρξε τρομερός ξεναγόςμε όλη την σημασία της λέξης...
![]()
σε συνδυασμό και με τους Petridist, Alelos, Vassilis_strom,lampros_fazer,megatim έγινε μια εκρηκτική παρέα...![]()
εις το επανειδήν...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδιά να σα στε πάντα έτσι χαρούμενοι και τρελοί!
(το video της αντιπαράθεσης sotpag-petridist είναι όλα τα λεφτά....)![]()
![]()
:rotflmao:
Μάθαμε και τα ονόματα της πιάτσας για μερικούς μερικούς ... ΝΤΟΡΟΥΥΥΥΥΛΗ
![]()
Antapokrish apo ANEK LINES(den exw ellhnika):
to faghto htan mia xara, alla apo tous 38947 patrinous mono o sotiris kai o vasilis hrthan!
Eyxaristoume gia ola....ta xairetismata mas apo emena, integrale kai juan pablo alla kai twn kyriwn mas.....
To post ayto grafete apo thn mesh ths Adriatikhs......
Και στο ελα παντως(που πιθανως θα ειναι πιο βολικη η ωρα) ξαναβρισκομαστε.Χθες λογω δουλειας...χλωμο![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ρε ΦΟΎΣΤΗ δε σου εφτασαν τα 100Ε που σου έδωσα?? Θες κι άλλα ρε αγιογδύτη???Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Μάθαμε και τα ονόματα της πιάτσας για μερικούς μερικούς ... ΝΤΟΡΟΥΥΥΥΥΛΗ
![]()
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Περάσαμε πολύ όμορφα,
γνωρίσαμε την Λαμπρινή...
(ρε με τόσο φαί εκεί μεσήμεριάτικα, απο εκεί δεν έχω ούτε μια φωτό...., Ε...τι? στις φωτό θα είχαμε το νου μας?)
Οι Ιταλο-Vstrom-ταξιδευτές έχουν απο κει φωτό... μόλις γυρίσουν...
Γνωρίσαμε την κίνηση της Πάτρας καθημερινή με ανοιχτά μαγαζιά...![]()
είχα πολλά χρόνια να πάω... ομολογουμένως!!!
ο Πρόεδρος των Προέδρων υπήρξε τρομερός ξεναγόςμε όλη την σημασία της λέξης...
![]()
σε συνδυασμό και με τους Petridist, Alelos, Vassilis_strom,lampros_fazer,megatim έγινε μια εκρηκτική παρέα...![]()
εις το επανειδήν...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδιά να σα στε πάντα έτσι χαρούμενοι και τρελοί!
(το video της αντιπαράθεσης sotpag-petridist είναι όλα τα λεφτά....)![]()
![]()
:rotflmao:
Και που λες ρε παιδί εκεί που πάω στην Κορίνθου πετυχαίνω ενα FJ 2300cc ναααααα.... εεεε του άλλαξα τα φώτα με και χωρίς ατέρμονες!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Σόρυ για την απουσια αλλά πανεπιστήμιο βλέπετε.. πολλή δουλειά κλπ... αυτοί που ήρθαν είναι καπιτάλες καλοπερασάκηδες οεοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Antapokrish apo ANEK LINES(den exw ellhnika):
to faghto htan mia xara, alla apo tous 38947 patrinous mono o sotiris kai o vasilis hrthan!
Eyxaristoume gia ola....ta xairetismata mas apo emena, integrale kai juan pablo alla kai twn kyriwn mas.....
To post ayto grafete apo thn mesh ths Adriatikhs......
![]()
![]()
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
FZ6 RULEZ!!!
ΤΑΝΑΣΗΗΗΗΗ μας έπρηξες με την πολυλογία σου χθες ρε παιδάκι μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
λοιπον!!!εγω θα μπορω μεταξυ 15:00-17:00 και 20:00-μεχρι οσο παρει.......
Μήπως βρήκες κανα σκυλάκι στο δρόμο και το πήγες στο Αντίριο όπου γινόταν ένας γάμος και μετά ηρθε κι ένας κλοουν και περάσατε όλοι καλά κι εμείς καλύτερα???
:rotflmao: :rotflmao:![]()
FZ6 RULEZ!!!
erxomasteeeeeeeee!!!!!!!!! stis 14:00 tha eimaste ekei!!
Καλά περάσατε?
Καλά περάσατε?
πολύ καλά ......................... πάλι στη Λαμπρινη πήγαμε![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
χαχαχαχα τι λέγαν απο Ιταλία?
χαχαχαχα τι λέγαν απο Ιταλία?
oxi allo makaroniiiiii
τι να πουν ρε Λαμπρο... με το που πατησαν το ποδι τους στην Πατρα ... τηλ και ελα να παμε στη "Λαμπρινη" ειπαν...
ετσι και εγινε.....
οσο για την Ιταλια.... ολα τελεια :ηλιος- βενζινη με 0.60 λεπτα , μονο η διοργανωση ηταν χαλια....
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Τους βλέπω λίγο κομμάτια ή μου φαίνεται???
χαχαχα, δεν νομίζω να έρθει κανείς Δέλεαρ να μας τα πει σήμερα...