Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger

Οι δόσεις δε νομίζω οτι είναι τόσο θέμα, μέχρι κάποιο ποσό τουλάχιστον.. Πάς σε οποιαδήποτε τράπεζα, σου δίνουν ένα καταναλωτικό, τα σκάς "ντούκου" (άσε που έχεις μεγάλο αβαντάζ για παζάρια έτσι) και πληρώνεις την τράπεζα μετά (όπως ακριβώς και στην περίπτωση της μάντρας)

Ο έμπορος που θέλει να πουλήσει την καινούρια μηχανή σε σένα που ζητάς παραπάνω λεφτά για το δικό σου σου λέει: ''βρές εσύ αγοραστή και φέρτον εδώ να του φτιάξω εγώ χρηματοδοτικό". Ετσι δεν τρέχει κανένας σε τράπεζες, και εσύ θα πουλήσεις το παλιό σου σε καλύτερη τιμή, και το καινούριο θα πάρεις με καλύτερη τιμή ή με δώρα, και ο αγοραστής του μεταχειρισμένου δεν χρειάζεται να έχει ή να δώσει όλα τα λεφτά ντούκου. Αρκεί βέβαια να βρεθεί ο αγοραστής του μεταχειρισμένου.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Yannis37
    κοιτάς τις αγγελίες των μαντράδων για ένα "Χ" μοντέλο και λιγο πάνω λιγο κάτω το δίνουν πχ 6000€. Πας εσυ και το βάζεις 5300-5500€ και δεν σε παίρνει κανείς τηλ, και μετά ακούς : πήρα το ίδιο Χ μοντέλο απ τον ταδε μαντρά με 6000€

αμα αυτό δεν είναι κουλό τοτε τι είναι?
    δηλαδι να την δώσουν στον μαντρά 4500,να μου την πουλήσει 6000??
    και γιατι δεν την έπαιρνα απ τον ιδιώτη 5300-5500

κάπου εκεί είναι η φάση παιδιά.το θέμα είναι οτι υπάρχει κόλημα με την "και καλά" αξιοπιστία του "αφου την πήρε ο μαντράς καλή θα είναι, και...........................χάνουμε εμείς λεφτά και πλουτήζουν οι μαντράδες και ζήσαν όλοι καλά.
    αυτο το σκεπτικο και εγω ποτε δεν το καταλαβα. Δλδ εγω που ψαχνω τιμη καλη απο ιδιωτη ειμαι μ@λ@κας?!?! Αφου την μηχανη μπορεις να την πας σε ενα δυο συνεργεια και να την χιλιοελενξεις, γιατι να μην πας δλδ στον ιδιωτη?
    Εντωμεταξυ και οι ιδιωτες αλλη ιστορια αμαρτια. Πανε τα σκοτωνουνε στις μαντρες και δεν το κατεβαζουν στις αγγεελιες. Ρε φιλε και 200-300 ευρω να βγαλεις παραπανω απο τον μαντρα κερδος θα εχεις τπτ εκει δεν δεχονται παζαρια... Τι να πω...
    Με εχει προβληματισει και εμενα αν θα αγορασω τωρα ενα 1000 που ψαχνω γιατι φοβαμαι οτι μεσα σε 10 μηνες που θα μπω στρατο ουτε καν θα δεν θα εχω προλαβει να το πουλησω οταν θα μπω και θα χρειαστω τα λεφτα και δεν γινεται να μεινω ταπι και ρεστος. Τεσπα μεγαλο θεμα το συγκεκριμενο χωρις να βγαζουμε ακρη...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Freeday, ποδήλατο και νοοτροπία δικυκλιστών
    από Panoskl στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2010, 14:35
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF