Kalo..alla h mourh fernei ligo apo R6??
![]()
![]()
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Μου ειχε ερθει στο μυαλο οτι οι ιταλοι μετα την 916 στερεψαν απο ιδεες...
Τελικα βαλαν κατω τους δεσμοδρομικους εγκεφαλους τους και εφεραν την φαντασια πιο κοντα στην πραγματικοτητα...
Πραγματι ενα εργο τεχνης..
Μια διτροχη κατασκευη που η δουλεια της και μονο ειναι να ικανοποιει τις αισθησεις.
Τωρα περιμενω και απο τους ιαπωνες (την Honda βασικα που -αν και Hondaκιας αρρωστος - τα τελευταια χρονια κοιμαται τον υπνο του δικαιου και οι πωλησεις της ειναι απο κεκτημενη ταχυτητα και μονο , καθως οι μηχανολογοι της πλεον εχουν δευτερο παντα λογο σε σχεση με τους χαρτογιακαδες του μαρκετιν) την απαντηση ..
![]()
Ασε μας ρε Τζουλιε βραδυατικα με το τουμπανο, θα παμε να παρουμε την μηχανη μας αυριο το πρωι και με το που θα την δουμε θα την αρxισουμε στις κλωτσες.
Και να στειλεις τα λογοτυπα:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
![]()
![]()
Και έλεγα τι μου θυμίζει.....αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό το τελικό φέρινγκ.
Ρε οι εξατμήσεις, πάνω από την ουρά βγαίνουν?
Όμορφη πάντως.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Καλά αυτοί το'χουν χάσει το παιχνίδι. Μόνο που έχω την εντύπωση ότι την μαλακία την έχει προκαλέσει το ευρωπαικό κομμάτι της Honda γι αυτό και τα μοντέλα που βλέπουμε (CBF600-1000, FMX και άλλες μπουρδες)Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μου ειχε ερθει στο μυαλο οτι οι ιταλοι μετα την 916 στερεψαν απο ιδεες...
Τελικα βαλαν κατω τους δεσμοδρομικους εγκεφαλους τους και εφεραν την φαντασια πιο κοντα στην πραγματικοτητα...
Πραγματι ενα εργο τεχνης..
Μια διτροχη κατασκευη που η δουλεια της και μονο ειναι να ικανοποιει τις αισθησεις.
Τωρα περιμενω και απο τους ιαπωνες (την Honda βασικα που -αν και Hondaκιας αρρωστος - τα τελευταια χρονια κοιμαται τον υπνο του δικαιου και οι πωλησεις της ειναι απο κεκτημενη ταχυτητα και μονο , καθως οι μηχανολογοι της πλεον εχουν δευτερο παντα λογο σε σχεση με τους χαρτογιακαδες του μαρκετιν) την απαντηση ..
![]()
Κάτι ακούγεται για του χρόνου....
Πάντως το εργαλείο είναι εντυπωσιακό . Κάτι μου λέει ότι μεένα σμπάρο ...., γιατί αφού θα είναι παραγωγής (έστω περιορισμένης) θα μπουν και στο WSB (αν τους τα σκάσει η Marlboro).
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Και έλεγα τι μου θυμίζει.....αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό το τελικό φέρινγκ.
Ρε οι εξατμήσεις, πάνω από την ουρά βγαίνουν?
Όμορφη πάντως.
Nai nai.... foto #15:wacko:
![]()
![]()
Αχχχχ....![]()
αυτο που δεν εγινε μαλλον κατανοητο ειναι οτι η Δεσμοδρομικη 16βαλβιδη σε οτι αφορα την εξωτερικη εμφανιση ,ειναι ενα σχεδιο του 2002 και οχι του 2006 .
Ποιος αντεγραψε ποιον ?![]()
![]()
![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Θέε μου.............................. Γαμώτο............τι φτιάξανε.............................?????
το...........................................θέλω............................................. .....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάζεστε αυτό να ταρακουνήσει τους Ιάπωνες τι έχουμε να δούμε στο δρόμο?????
Μπράβο στη Ducati........!!!!! Κατά τη γνώμη μου ΑΥΤΌ είναι το μοντέλο της δεκαετίας...........ΧΑΛΑΡΑ!!!!!
Καλά έτσι και βγεί ,όπως είναι , μιλάμε το έχω χτυπήσει χαλαρά...
Είχα όνειρο κάποτε να πάρω 916, μετά 996, ε τώρα πάμε για desmosedici...![]()
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Καλά έτσι και βγεί ,όπως είναι , μιλάμε το έχω χτυπήσει χαλαρά...
Είχα όνειρο κάποτε να πάρω 916, μετά 996, ε τώρα πάμε για desmosedici...![]()
![]()
![]()
Mia apo ta idia, pote omos den mou arese idietera h 999
tora auto einai koukla alla etsi opos to vlepo tha exei konta sto eikosariko...... distixos
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
....alla etsi opos to vlepo tha exei konta sto eikosariko...... distixos
τσε βάλε!!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
ΆΝ το βγάλει θα γίνει Ο πανικός με τους σχιστομάτιδες.
Τα νέα jpn 1000αρια τα βλέπω με 220hp![]()