Ναι ακουω μουσικη κυριως απο το κινητο με hands free σε χαμηλη ενταση για μη χανω την επαφη γυρω. Προσωπικα με χαλαρωνεικαι δεν θα ελεγα σε καμμια περιπτωση οτι μου αποσπα τη προσοχη. Αλλα αυτο νομιζω λειτουργει διαφορετικα στο καθενα.
Ναι ακουω μουσικη κυριως απο το κινητο με hands free σε χαμηλη ενταση για μη χανω την επαφη γυρω. Προσωπικα με χαλαρωνεικαι δεν θα ελεγα σε καμμια περιπτωση οτι μου αποσπα τη προσοχη. Αλλα αυτο νομιζω λειτουργει διαφορετικα στο καθενα.
-Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω
Τόσο καιρό ακούω στα 3/10 το volume...
Όταν κάποια στιγμή σταμάτησα σε ένα μπλόκο.. δεν άκουγα τι μου λέγαν...
(είναι κ ιδιαίτερα τα ακουστικά.. που κ καλά κάνουν καλή ηχομόνωση)
Στα 100χλμ/ωρα βαριεσαι και η μουσικουλα ειναι καλη, αλλα....
χτες γυρνουσα απο χαλκιδα κατα τις 1 το πρωι και ειχα το MP3 player στα αυτια περισσοτερο με ζαλισε παρα με εφτιαξε.
Ακουγα μουσικη ακουγα την μηχανη και ειχα και τον αερα να στροβιλιζει και να μου παιρνει τα αυτια.
Τα εβγαλα στο τελος γιατι ζαλιστικα.
Αν υπηρχε τροπος να μην ακουω τον κωλ....αερα ισως....
παίδες εγώ ακούω σε επαρχιακούς δρόμους που ξέρω πως κατά πάσα πιθανότητα δε θα βρω μπλόκο.χρησιμοποιώ mp3 player και βάζω το ένα ακουστικό.εννοείται ταχύτητα μέχρι 120 χλμ/ώρα γιατί μετά και επικίνδυνο γίνεται και δεν ακούς τπτ....
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Και εγώ πάντως σαν τον beholder ακούω μουσική από το handsfree οπότε και μουσική ακούω και το ένα μου αυτί είναι ελεύθερο ώστε να ακούει τους ήχους από το περιβάλλον. Τώρα το κατά πόσο η μουσική σου αφαιρεί την προσοχή από την οδηγήση είναι θέμα καθαρά του πόσο συγκεντρωμένος είναι ο καθένας όταν οδηγεί.
Επί τη ευκαιρία στο αυτοκίνητο όχι μόνο δεν απαγορεύεται η μουσική αλλά συνιστάται σε χαμηλή ένταση ειδικά τα βράδια ώστε να κρατάει τον οδηγό σε επαγρύπνηση. Τουλάχιστον έτσι έλεγε το βιβλίο για τους υποψήφιους οδηγούς αυτοκινητών όταν είχα δώσει για δίπλωμα το 2002.
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
Ακυρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω μια φορα το δοκιμασα και νομιζα οτι βρηκα την λυση του αιωνα.
Ενω οδηγουσα με μουσικη προσπαθουσα να δω αν πραγματικα με ενοχλει, η τελικα ειναι πολυ καλη λυση.
Μετα απο καμια 15χλμ ηρθε η απαντηση.
Ταριφας φρεναρει μπροστα μου και ενω με ενα απλο φρεναρισμα και ελιγμο μπορουσα να αποφυγω την φαση,ξαφνικα η ολη αισθηση της νορμαλ αντιδρασης χαθηκε και νομιζα οτι επαιζα σε videoclip,με αποτελεσμα το πισω φρεναρισμα ηταν περισσοτερο απ΄ οτι επρεπε διπλωμα του πισω μερους της μηχανης,αφηνω φρενο επανερχεται αλλα το σωμα μου ακολουθουσε τους ρυθμους του κομματιου και εκανε αλλα ντι αλλον και περασα ξυστα απο τα πλαγια.(για την λαλακια μου τ'ακουσε και ο ταριφας)Δεν συμπεριφερθηκε οπως ειχα φανταστει την σκηνοθεσια του video clip.
Οταν οδηγαμε 2 ροδες καλο ειναι να μαστε 100% εκει.
Σε ενα τοσο απλο συμβαν ειχα χασει ολη την αισθηση του control της μηχανης απο την μουσικη.
Ουτε το ξανασκεφτηκα να ακουσω.
Οποτε![]()
Τελικα ο ανθρωπος αλλαζει συνεχεια.
Πλεον ακουω μουσικη απο το κινητο μου και απανταω στις κλισης που μου κανουν.
Αλλα με την μουσικη τι βρισκω πολυ.
Χωρια που μετα απο καποια χλμ ακουγεται πολυ σιγα.
Τελικα δεν ειναι ασχημα.![]()
Εγω παντως τραγουδαω...και ευτυχως δεν μπορει κανεις να με ακουσει!
παλαιότερα το έκανα, πλέον το αποφεύγω λόγω της "αίσθησης βίντεοκλιπ" που προαναφέρθηκε...
πέτυχα σε στροφιλίκια το breaking the law.... στην 3η μπαριέρα που πήγα να καρφωθώ έβγαλα τα ακουστικά...![]()
ενίοτε τραγουδάω... ιδίως σε ατελειώτα χιλιόμετρα εθνικής
Fuck the universe.