Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Antivirus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Εγω εχω karspersky και τα παω μια χαρα.
    Επισης Lava soft ad aware και Spy bot "seek & destroy"

Αυτο που κανω ομως με τα mail ειναι οτι μπαινω στο cool4u πρωτα και σβηνω ολες τις μαλακιες πριν ανοιξω το outlook.
    Outlook? :a53: :a53: :a53: :a53:
    Για βάλε κάτι σοβαρότερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
    Παλια ειχα το Norton μονο, μετα ειχα το Zone Alarm παλι μονο του.Τωρα δεν εχω τιποτα!!! Απλα χρησιμοποιω για explorer το Mozilla Firefox (εχει σημαντικες διαφορες). Και δεν εχω κανενα προβλημα! Δεν μου σπανε και τα νευρα οπως κανανε παλια τα αλλα.:smilea:

δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα σπουδαζω πληροφορικη
    δε σου φαινεται ομως

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Ρε δεν ειμαι κομπιουτερακιας και την ακουσα... το Νορον το εβαλα γιατι ειναι ευκολο. Το εκανα install και τιποτα αλλο. Τωρα κατι αλλα που λετε δεν ξερω. Το ΑGV ΑVG ή οπως το λενε ειναι ευκολο να γινει εγκατασταση και τα ρεστα?

Ειπαμε αντιγραφο ασφαλειας θα παρω
    Ειναι πολύ ευκολο και αρκετά ελαφρύ για το σύστημα.

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    δε σου φαινεται ομως
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

jbear: πλακα κανω ε?

το norton av ειναι απο τα πιο αδικαιολογητα βαρια applications που υπαρχουν και το zone alarm (που ειναι κυριως firewall) ειναι για τα μπαζα (φοβερα επιχειρηματα ε? )

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    jbear: πλακα κανω ε?

το norton av ειναι απο τα πιο αδικαιολογητα βαρια applications που υπαρχουν και το zone alarm (που ειναι κυριως firewall) ειναι για τα μπαζα (φοβερα επιχειρηματα ε? )
    ΟΚ! Ετσι κι αλλιως δεν ειμαι και τρελος χακερας!!!
    Με antivirus δεν ασχολουμαι (οπως και με πολλα αλλα!!!)... το zone alarm ειναι firewall οπως λες - σε μενα δουλευε καλα μεχρι που το εκανα update, μετα με τρελανε με τα μηνυματα του και το πεταξα!!! ηθελε να ρυθμισω σωστα αλλα δεν ειχα και καμια ορεξη οποτε...

Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Antivirus?????????
    από spive82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2007, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •