Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: με το χερι στην καρδια.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    ουφ!

Και δίνουν αξία στο ΣΚ μας

σωστοοοοοος.......... και τελικα γιναμε και μαζοχες και εργασιομανεις.........προσωπικα ΔΕΝ θα αντεχα να μην κανω κατι .....και σ αυτο που κανω εχω εθιστει και δεν θα μπορουσα να κανω κατι πιο σοφτ δλδ ........π.χ δημοσιος υπαλληλος .

και η σκληρη και πολλες φορες αχαρη δουλεια μ εχει πιο δραστηριο και στα εκτος δουλειας ..........οσο μπορω φυσικα και το παλευω για καλυτερα ακομη........τοτε θα μπορω να λεω ΝΑΙ ειμαι ευχαριστημενος γενικως ....αλλα εχει δρομο πολυ

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    δουλειά=δουλεία

Πρώτη φορά που έπιασα δουλεία ήταν για να βγάλω τα έξοδά μου στο Fazer Cup (τραγικό).

Πώς είναι η δουλειά μου;;; Αν δουλεύεις στον αεροπορικό χώρο την έχεις κάτσει. Δεν σταματάνε να πετάνε τα μπ....λα και όταν σταματήσουν να πετάνε τρέχεις ακόμα περισσότερο για να φροντίσεις να πετάνε.
    Στην Ελλάδα δεν έχεις άλλες εναλλακτικές στο χώρο αυτό οπότε σε εκμεταλλεύονται.
    Αγχος...στρες... αλλά και ένταση. Και καλά και κακά. Ας ήταν τα λεφτά περισσότερα να κάναμε και τη ζωή μας όπως τη θέλαμε να μην είχε και κάτι νυχτερινά τηλέφωνα Σάββατο βράδυ και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. :hypnotize

Η αλήθεια είναι αν δεν ήταν η μοτοσυκλέτα θα πήγαινα να κάνω τον χίππυ στα Μάταλα και να μένω σε σπηλιά προκείμένου να μην δουλεύω.

Τι θα ήθελα να κάνω? (εκτός από πιλότος που το ξεπέρασα στα 13 που έβαλα γυαλιά). Να έχω μια καλή διοικητική θέση ωστε να κάνουν οι άλλοι ότι τους λέω και να παίρνω τα τριπλά από αυτούς
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παντως αν θελεις, επειδη εχω μια σπηλια δικια μου στα ματαλα και ειναι διαθεσημη αυτη την στιγμη,σου την νοικιαζω και κανεις και εσυ αυτο που θελεις και γινομαι και εγω αυτομάτος εισοδηματιας.Ετσι θα μπορεσω να απαντησω αν μου αρεσει η δουλεια που εχω η οχι

Υ.Γ. η σπηλια εχει κουζινα ενιαιο χωρο μαζι και η κρεβατοκαμαρα το μονο προβλημα ειναι το WC που ειναι εξω

Περα απο το αν γινω στο μελλον εισοδηματιας η δουλεια που κανω αυτην την στιγμη μου αρεσει.Ελευθερα σαββατοκυριακα, γιορτες, ενα με δυο μηνες το καλοκαιρη και ενα τον χειμωνα.Τα λεφτα ικανοποιητικα αλλα πανω απ'ολα αυτο που μετραει ειναι η ηρεμια της ψυχη σου,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχει και το αγχος απλα ειναι σε πιο χαμηλα επιπεδα.Αυτο που λεω παντα στους αλλους ,και οι πιο πολλη δεν το καταλαβαινουν ειναι οτι πρεπει να δουλευουμε για να ζουμε και οχι να ζουμε για να δουλευουμε.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Αγαπη θα παω με το αμαξι στην δουλεια σημερα...
    από 955i στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2008, 10:32
  2. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 16:09
  3. Στην πίστα με το ντελιβεράδικο..
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2007, 21:59
  4. Σχετικα με το Trekking στην Πάρνηθα 18/03/06