Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: ΠΑΟ - ΚΑΦΕΝΕΙΟ 3-0

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

LOIPON FANTASTIKOI MOU VAZELOI OSI TROMOKRATIA KAI NA EXETE FAEI STI ZOI SAS,OSO KAI NA THELETE NA RIKSETE MIDROUS STOUS OPADOUS TOU OLIMPIAKOU EGO EXO NA SAS PO OTI POTE DE STEILAME ATHLITI TIS OMADAS SAS STO NOSOKOMEIO,POTE DE VRISAME NEKROUS ALLON OMADON KAI AFTO LEGETE ITHOS,PRAGMA POU AGNOITE!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΘΟΣ?????
    ΑΧΧΑΧΑΧΑ
    καλά στις μέρες μας έχουν χάσει τη σημασία τους οι λέξεις....
    πιστεύεις ότι΄οι 20000 χιλιάδες γαύροι της Ριζούπολης δίδαξαν ήθος???
    όταν πετροβολούσατε το πούλμαν του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με συνέπεια τον ραυματισμό των παιχτών του Παναθηναϊκού είναι ήθος???
    δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιχειρείς να ζυγίσεις τις καφρίλες και πάντα φυσικά να γύρεις την πλάστιγκα υπέρ των αγνών ηθικών οπαδών του ΟΣΦΠ.....
    οι καφρίλες είνια καφρίλες...είτε πετάξεις πέτρα και βγάλεις το μάτι του άλλου είτε πετάξεις πέτρα και δεν πετύχεις τίποτα, το ίδιο πράγμα είναι....η κίνηση είναι που μετράει...το αποτέλεσμα είναι θέμα συγκυριών....
    πριν χρόνια ήμουν παρόν στο γήπεδο του Ατρομήτου (όταν έπαιζαν β Εθνική) όπου παίχτης του Αιγάλεω ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ του απο ενα κέρμα σαν και αυτό που πέδτουν κατά χιλιάδες στα γήπεδα.......
    είτε είναι ένα απλό κέρμα είτε είναι αεροβόλο η καφρίλα είναι η ίδια...αυτός που το πετάει είναι ενας εν δυνάμει δολοφόνος...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ...POTE DE VRISAME NEKROUS ALLON OMADON...
    Καταρχάς να σε πληροφορήσω ότι το να γράφεις greeklish και κεφαλαία είναι λίγο δυσανάγνωστος τρόπος γραφής.

Και τώρα η καφρίλα.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΖΩΑ!

Αυτά γιατί μας τα παραπρήξατε με τους νεκρούς σας, οι οποίοι αν θυμάμαι καλά, προήλθαν από την κακιά στιγμή και την κακή στήριξη της εξέδρας. Δε νομίζω να έκανε ντου να τους φάει κανένας οπαδός άλλης ομάδας.
    Έχετε κάνει σημαία τα παιδιά αυτά και τους κολλάτε παντού και πάντα. Μέχρι και ο Τάκης τους έχει λεζάντα στην αγνή και καθαρά φίλαθλη εκπομπή του... Αν δεν τους σεβαστεί ο καθένας από εσάς, δεν θα το κάνει κανείς άλλος.
    Αυτά...
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    jtoros

Και τώρα η καφρίλα.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΖΩΑ!
    Τι σχεση εχουν τα αιτια με τα μπινελικια ???

Οποια και να ηταν τα αιτια σου δινουν το δικαιωμα να υποστηριζεις αυτους που τους βριζουνε ???

Γιατι αυτο κανεις με το παραπανω μηνυμα σου ....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Είσαστε οί μόνοι "φίλαθλοι' (ο θεός να σας κάνει) που καμαρώνετε και έχετε και σύνθημα της εξέδρας σας τον ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ στο πούλμαν των αγγελικών αποστολών σας
    Ούτε άνθρωποι δεν θα έπρεπε να λέγονται κάποιοι από εσας

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    jtoros

Τι σχεση εχουν τα αιτια με τα μπινελικια ???

Οποια και να ηταν τα αιτια σου δινουν το δικαιωμα να υποστηριζεις αυτους που τους βριζουνε ???

Γιατι αυτο κανεις με το παραπανω μηνυμα σου ....
    Καμία STOYBI. Δεν επικροτώ κανενός είδους προσβολή ανθρώπων που δεν είναι πια μαζί μας, ανεξάρτητα από την αιτία. Αλλά έχω ακούσει χαζομάρες και χαζομάρες για αυτά τα παιδιά, οι οποίες προσβάλουν τη μνήμη τους περισσότερο από τα συνθήματα. Δηλαδή όταν ο άλλος σου λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από όλες τις άλλες επειδή "έχει νεκρούς", ε όχι ρε μεγάλε. Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τη μνήμη αυτών για να δικαιολογήσει τα δικά του υπαρξιακά αδιέξοδα... Οι νεκροί (γενικά) να γίνουν παράδειγμα αφοσίωσης και προσφοράς (πχ οι νεκροί του πολέμου προσέφεραν τη ζωή τους για την ελευθερία μας). Όχι όμως και να αποτελούν και κριτήριο σημαντικότητας για μαλακίες.

Αυτά.

Nothing is Impossible!

jtoros
    Δηλαδή όταν ο άλλος σου λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από όλες τις άλλες επειδή "έχει νεκρούς", ε όχι ρε μεγάλε. Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τη μνήμη αυτών για να δικαιολογήσει τα δικά του υπαρξιακά αδιέξοδα...
    Ναι.. ΟΚ.. Αλλα δεν μπορεις να τους βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι για 1000-1500 ατομα!!! Τ ο εχουμε ξαναπει .. Η Καφριλα δεν εχει χρωμα ολες οι ομαδες εχουν τα <<μπουμπουκια τους >> !!!

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    jtoros

Ναι.. ΟΚ.. Αλλα δεν μπορεις να τους βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι για 1000-1500 ατομα!!! Τ ο εχουμε ξαναπει .. Η Καφριλα δεν εχει χρωμα ολες οι ομαδες εχουν τα <<μπουμπουκια τους >> !!!
    Συμφωνω!!! Κι επειδη οι ομαδες τιμωρουνται για αυτα τα 1000+ ατομα πρεπει κατι να γινει (δεν ειμαι ειδικος για να πω τι) για να μην λεμε τα ιδια του χρονου... Ας μιλησουμε και μια φορα για το (καθε) αθλημα χωρις να αναφερθουμε σε παρατραγουδα και μετα να τα ριχνει ο ενας στον αλλο.
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Είσαστε οί μόνοι "φίλαθλοι' (ο θεός να σας κάνει) που καμαρώνετε και έχετε και σύνθημα της εξέδρας σας τον ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ στο πούλμαν των αγγελικών αποστολών σας
    Ούτε άνθρωποι δεν θα έπρεπε να λέγονται κάποιοι από εσας
    Δεν θα μπω καν στην ουσία του ποστ.
    Θέλω μονο να σχολιάσω αυτή την παπαριά που λες στο παραπάνω ποστ.

Επειδή προφανώς και δεν γνωρίζεις ότι το "15χρονο" αυτό αγόρι ονόματι Ηλιοπουλος,όχι μόνο 15χρονων δεν ήταν,αλλά ήταν και μέλος μιας ομάδας "αντιπάλων" βάζελων οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα για να κάνουν πέσιμο στους διερχόμενους Ολυμπιακούς!!!
    τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα κάνανε οι "πρασινοι" τα ίδια και χειρότερα αν δεν αρπάζανε βρωμοξυλο απο τους "κοκκινους"????

Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω τέτοιες ενέργειες,αλλα απο τη στιγμή που όλοι οι εμπλεκομενοι ήταν ομοίδεάτες (ζώα αν θέλετε) τότε λίγη σημασία έχει ποιος έδειρε ποιον.

Σορρυ για το οφφ τοπικ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    Καταρχάς να σε πληροφορήσω ότι το να γράφεις greeklish και κεφαλαία είναι λίγο δυσανάγνωστος τρόπος γραφής.

Και τώρα η καφρίλα.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΖΩΑ!

Αυτά γιατί μας τα παραπρήξατε με τους νεκρούς σας, οι οποίοι αν θυμάμαι καλά, προήλθαν από την κακιά στιγμή και την κακή στήριξη της εξέδρας. Δε νομίζω να έκανε ντου να τους φάει κανένας οπαδός άλλης ομάδας.
    Έχετε κάνει σημαία τα παιδιά αυτά και τους κολλάτε παντού και πάντα. Μέχρι και ο Τάκης τους έχει λεζάντα στην αγνή και καθαρά φίλαθλη εκπομπή του... Αν δεν τους σεβαστεί ο καθένας από εσάς, δεν θα το κάνει κανείς άλλος.
    Αυτά...
    Μήπως είσαι ολίγον απο μαλάκας ή σκατόψυχος??λέω γω τώρα...

Σου παραπρήξαμε τα παπάρια έ?ποια ρε φίλε?αυτα που έχεις για να βρίζεις νεκρά παιδιά???ντροπή σου!
    Το ότι συνέβη μια τραγωδία απο ανθρώπινο(προφανώς) λάθος τι σχεση έχει με το χουλιγκανισμό???

Τι να πω ρε πουστη μου,καποιοι παραείναι ηλίθιοι.Μεσα στα παιδια που φύγανε ήταν και ενας φίλος της ΑΕΚ ρε ασχετε.και αυτόν τον έχουμε στο τραγούδι μας όπως και όλες τις ψυχες που "φυγανε" τότε,αλλά δυστυχώς κάποιοι υπάνθρωποι βρίζουνε.

Όσο για τον γραφικό Τσουκαλά που όλοι τόσο καλά γνωρίζετε,μάθετε ότι εσείς οι μη-Ολυμπιακοι του δώσατε θεαματικότητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Δεν θα μπω καν στην ουσία του ποστ.
    Θέλω μονο να σχολιάσω αυτή την παπαριά που λες στο παραπάνω ποστ.

Επειδή προφανώς και δεν γνωρίζεις ότι το "15χρονο" αυτό αγόρι ονόματι Ηλιοπουλος,όχι μόνο 15χρονων δεν ήταν,αλλά ήταν και μέλος μιας ομάδας "αντιπάλων" βάζελων οι οποίοι είχαν στήσει ενέδρα για να κάνουν πέσιμο στους διερχόμενους Ολυμπιακούς!!!
    τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα κάνανε οι "πρασινοι" τα ίδια και χειρότερα αν δεν αρπάζανε βρωμοξυλο απο τους "κοκκινους"????

Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω τέτοιες ενέργειες,αλλα απο τη στιγμή που όλοι οι εμπλεκομενοι ήταν ομοίδεάτες (ζώα αν θέλετε) τότε λίγη σημασία έχει ποιος έδειρε ποιον.

Σορρυ για το οφφ τοπικ.

Λες ότι εγώ γράφω παπαριές αλλά δεν βλέπω να το αρνήσαι..............
    Το επίθετο δεν είναι Ηλιόπουλος (αν και τελειώνει σε -όπουλος) και ΝΑΙ ήταν 15 χρονών και ΝΑΙ ήταν βάζελος..........
    ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;;;;;;;;;;;
    Στην πατρίδα μου άτομα σαν αυτά τα λένε κωλομπαράδες !!!!!!!!!!
    Δεν ξέρω στο ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ που ζεις πως τους λένε;;;;;;;;;;
    ΗΡΩΕΣ και ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;

arxaios
    Εγγληματιες !!!

Τους επιασε η αστυνομια και εφαγαν απο 7 χρονια ο καθενας χωρις αναστολη και τωρα μαλλον δεχονται αναλογες περιποιησεις στον Κορυδαλλο !!!

Απο εκει και περα να πιασω και εγω αναλογες καταστασεις πρασινο καφρων, και να τους συνδεω με τον υπολοιπο κοσμο σας να δουμε αν ειναι δικαιο !!! Ελεος ρε φιλε !! Αλλα μαλλον η κοντρα που θες να ανοιξεις το μονο που θα καταφερει ειναι να βρωμισει αυτον εδω τον χωρο που μονο πλακιτσα κανουμε ολοι μαζι τοσο καιρο !!!!

Ρε o_gayros αυτό κατάλαβες; Αυτό βρήκες να σχολιάσεις; Διάβασε και το άλλο post να καταλάβεις τη θέση μου. Αν κατάλαβες ότι είμαι μαζί με αυτούς που βρίζουν αυτά τα παιδιά, τότε τι να σου πω αγόρι μου. Θα σου πω απλά πως δεν είμαι.
    Τέλος.

Nothing is Impossible!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    Ρε o_gayros αυτό κατάλαβες; Αυτό βρήκες να σχολιάσεις; Διάβασε και το άλλο post να καταλάβεις τη θέση μου. Αν κατάλαβες ότι είμαι μαζί με αυτούς που βρίζουν αυτά τα παιδιά, τότε τι να σου πω αγόρι μου. Θα σου πω απλά πως δεν είμαι.
    Τέλος.
    Οκ το επομενο ποστ είναι η αλήθεια ότι όταν απαντησα δεν το είχα δει.
    Σορρυ για το κράξιξμο αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να βρίζονται αυτα τα παιδιά (και γενικά οι νεκροί).καταλαβα λάθος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Λες ότι εγώ γράφω παπαριές αλλά δεν βλέπω να το αρνήσαι..............
    Το επίθετο δεν είναι Ηλιόπουλος (αν και τελειώνει σε -όπουλος) και ΝΑΙ ήταν 15 χρονών και ΝΑΙ ήταν βάζελος..........
    ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;;;;;;;;;;;
    Στην πατρίδα μου άτομα σαν αυτά τα λένε κωλομπαράδες !!!!!!!!!!
    ΗΡΩΕΣ και ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;
    Με είδες πουθενά να το αρνούμαι?Γιατί λες "με δικαιώνει"?Σου έδωσα την εντύπωση ότι επικροτώ ανάλογες ενέργειες?
    Δεν είδες ότι τους ονομάζω ομοίδεάτες και ζώα???τα ίδια σκατά ήταν όσοι συμετέχανε σε αυτό το πέσιμο.

Και δεν καταλαβα,γιατί θα πρέπει να λυπηθώ για αυτό το παιδί που βιαστηκε?απο τη στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να κάνει τα ίδια ή και χειροτερα στους "αντιπαλους"?

'Οσο για το πως τους λέμε στο γαυριστάν την πληρωμένη απάντηση την πήρες απο τον Stoubi.

Aν θέλετε να λέγεστε σωστοί, τότε αποκυρήξτε τα επεισόδια και μαζέψτε αυτούς που έκαναν το συγκεκριμένο γεγονός σύνθημα στην κερκίδα σας για να το τραγουδάτε.
    Αν θέλετε να είσαστε σωστοί περιορίστε τους κάφρους που δυστυχώς κάνουν επεισόδια σαν αυτά της Καισαριανής .
    Αν θέλετε να είσαστε σωστοί σταματήστε αυτούς που κάνουν "εισαγωγές" χουλιγκάνων από Ρωσία.
    Αν θέλετε να μην σας αντιπαθεί ο κόσμος, εξορίστε αυτούς που βάζουν σε site και καμαρώνουν για το πόσες ζημιές κάνουν και πόσο ξύλο ρίχνουν.
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα έχετε το δικαίωμα να μιλάτε.

Οχι ότι οι άλλες ομάδες είναι Αγιοι αλλά είσαστε οι χειρότεροι εδώ και χρόνια (Βιασμό δεν έχει κάνει κανένας άλλος).

ΣΗΜ. Ο καλλίτερος φίλος μου είναι Γαύρος, γιατί να μην μπορούμε να πά με ΜΑΖΙ στο γήπεδο αλλά να φοβόμαστε τους αλήτες κάθε χρώματος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Με είδες πουθενά να το αρνούμαι?Γιατί λες "με δικαιώνει"?Σου έδωσα την εντύπωση ότι επικροτώ ανάλογες ενέργειες?
    Δεν είδες ότι τους ονομάζω ομοίδεάτες και ζώα???τα ίδια σκατά ήταν όσοι συμετέχανε σε αυτό το πέσιμο.

Και δεν καταλαβα,γιατί θα πρέπει να λυπηθώ για αυτό το παιδί που βιαστηκε?απο τη στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε εκεί για να κάνει τα ίδια ή και χειροτερα στους "αντιπαλους"?
    Στην πρώτη παράγραφο καλά τα λες, στην δεύτερη όμως δυστυχώς δείχνεις ότι σαφώς το επικροτείς σαν ενέργεια όταν λες αυτά που λες.

Όσο για τον STOUBI απλά θα του έλεγα ότι το ποιός βρωμίζει τι, θα το έψαχνα καλλίτερα..........

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Όσο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟ...
    από Xlitos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2004, 02:50