Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 83

Θέμα: VIDEO SOK apo tin Ellada

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    πάντως βλέπω αρκετά λάθη ρε σεις...δηλαδή ο Άφθαρτος απο πάνω λεει ''έχεις κόκκινο την Πα..''.

Τι παει να πει έχεις κόκκινο;Υφίσταται τέτοιο πράγμα?

Το βλέπεις καθημερινά είμαι με κόκκινο στο φανάρι ανάβει πράσινο και ρίχνω το βλέμα μου στην δίπλα λωρίδα να δω αν σταμάτησαν τ αμάξια...ως συνήθως κάποιοι περνάνε με κόκκινο ακολουθώντας το μπούγιο και βλέπω ένα τύπο με παπί παει να φύγει κοιτώντας δεν ξέρω κι εγώ που και παραλίγο να χαμε σύγκρουση...άρχισα να παταω κόρνες και να φωνάζω ΠΡΟΣΕΧΕ.Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα πλεον ότι όταν οδηγείς μηχανή Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕ-ΥΕ-ΤΑΙ να σαι αφηρημένος και κοιτάς συνέχεια ποιο όχημα ΑΝ κανει τη μαλακία σε θέτει σε κίνδυνο.Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά τη γ@μησες.
    Εχεις δικιο ρε συ αλλα σε αστικο περιβαλλον ειναι καπως ουτοπικο να περιμενουμε οτι δεν θα συμβει τιποτα, και ας κοιταμε οπου θελουμε, ας προσεχουμε εκατο φορες.

Δεν ξερεις στην συγκεκριμενη περιπτωση πχ, απο που ηρθε το αμαξι, ουτε αν οι οδηγοι των 2 οχηματων ειχαν καθαρο οπτικο πεδιο, αν δεν ειχαν τον ηλιο στην μαπα τους και χιλια 2 ακομα τετοια μικρα πραγματακια που οταν τυχαινουν μαζεμενα, η καταληξη ειναι μια...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Το βλέπεις καθημερινά είμαι με κόκκινο στο φανάρι ανάβει πράσινο και ρίχνω το βλέμα μου στην δίπλα λωρίδα να δω αν σταμάτησαν τ αμάξια...ως συνήθως κάποιοι περνάνε με κόκκινο ακολουθώντας το μπούγιο και βλέπω ένα τύπο με παπί παει να φύγει κοιτώντας δεν ξέρω κι εγώ που και παραλίγο να χαμε σύγκρουση...άρχισα να παταω κόρνες και να φωνάζω ΠΡΟΣΕΧΕ.Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα πλεον ότι όταν οδηγείς μηχανή Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕ-ΥΕ-ΤΑΙ να σαι αφηρημένος και κοιτάς συνέχεια ποιο όχημα ΑΝ κανει τη μαλακία σε θέτει σε κίνδυνο.Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά τη γ@μησες.

Τσάκο ένα προσωπικό, τσάκο κι ένα δεύτερο προσωπικό και άν ψάξεις θα βρείς και άλλα...
    Όπως θα βρείς και μερικούς από αυτούς που τα περνάνε και είναι και μοτοσυκλετιστές!
    Φαντάσου τα αυτοκίνητα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Ο Άφθαρτος
    Spiderman

Πάντως είναι τρελά βίντεο.......αλλά ξέρω πως είναι να μπλέκεσαι σε τέτοια μικροατυχήματα και δεν με σοκάρουν τόσο.

edit:
    Το άλλο εντυπωσιακό είναι πως οι γυναίκες οδηγοί αυτοκινήτων είναι επικίνδυνες και δεν έχουν ιδέα το τι έχουν κάνει.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Τσάκο ένα προσωπικό, τσάκο κι ένα δεύτερο προσωπικό και άν ψάξεις θα βρείς και άλλα...
    Όπως θα βρείς και μερικούς από αυτούς που τα περνάνε και είναι και μοτοσυκλετιστές!
    Φαντάσου τα αυτοκίνητα...
    Έγώ πάντως ξέγελάστικα Κηφισίας και Πανόρμου προς Αθήνα γιατί ανάβει πρώτα το φανάρι πράσινο για δεξιά για πανόρμου και μετά από 1-2 sec ανάβει για ευθεία για κηφισίας και ξεκίνησα με κόκκινο..
    Η κατάληξη ήταν όπως ερχόταν ενα golf να μου ρίξει μια από το πλάι και ευτυχώς ελαφρά να πέσει η μηχανή και εγώ να μην πάθω τίποτα.Αλλά δεν έτρεχε και φρέναρε τελείως .Έγώ νόμιζα ότι είχα περάσει με πράσινο έλα όμως που είχα περάσει με κόκκινο και δεν το είχα πάρει γραμμή ούτε κατα διάνοια... οι πίσω μου το είπαν...

Καλό είναι να προσέχουμε όλοι και να μην είμαστε αφηρημένοι και για το καλό μας και για τους άλλους..

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Ευτυχώς τα ατυχήματα δεν φαίνονται σοβαρά (αν και δεν κατάφερα να δω το 4 και τελευταίο βίντεο).
    Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτός ο τύπος που τον χτύπησε πλάγιως το πράσινο αμάξι και αυτός πρίν καλά καλά πέσει στον δρόμο όλως δια μαγείας πετάγετε πάνω και αρχίζει τις χριστοπαναγίες. Ο άνθρωπος-λάστιχο.
    Γιατί όμως στα ατυχήματα είναι όλοι τους εθελοντές των Ολυμπιακών;
    Πλεκτάνη μου μυρίζεται..... μπα...
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Ευτυχώς τα ατυχήματα δεν φαίνονται σοβαρά (αν και δεν κατάφερα να δω το 4 και τελευταίο βίντεο).
    Πάντως μου έκανε εντύπωση αυτός ο τύπος που τον χτύπησε πλάγιως το πράσινο αμάξι και αυτός πρίν καλά καλά πέσει στον δρόμο όλως δια μαγείας πετάγετε πάνω και αρχίζει τις χριστοπαναγίες. Ο άνθρωπος-λάστιχο.

Ε το τέταρτο είναι το χειρότερο.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σωστή η παρατήρησή σου....

Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ.

Χμμμ.....η μυρωδιά ήρθε μέχρι εδώ......ναι....πλεκτάνη είναι....

Όλα είναι .... δρόμος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "Mporei kapoios na fiaksei ena video me ola auta ta videakia enomena kai na to proo8isoume san mia kampania gia "asfalh" odighsh?"

Πολύ σωστό αυτό!!! +1!
    Να τα χρησιμοποιούσαμε τα βιντεάκια υπέρ μας;;;
    Αν λέω τώρα μια βλακεία ερχόμασταν σε επαφή με κάποια περιοδικά;;;
    να τα έβαζαν κάπως μέσα ώστε να τα δουν μοτοσικλετιστές άνθρωποι σαν εμάς;;;;;;;;
    Στην τελική για μας θα είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    oxi kai na ta dosoume se periodika...gia na poulane filades me ton kopo mas.Tora an ta vroune apo edo kai ta valoune den mporoume na poume tipota.Ta periodika ypostirizoun tis kagkouries mages epidi etsi POULANE.
    Tespa yparxoun 2-3 video akoma alla einai arketa megallitera opote otan tha exo xrono tha ta anevaso paidia.Oson afora tous olympiakous,plektanes klp. apla tha po oti ta exo apo ekinei tin epoxi,opote giayto emplekontai.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    oxi kai na ta dosoume se periodika...gia na poulane filades me ton kopo mas.Tora an ta vroune apo edo kai ta valoune den mporoume na poume tipota.Ta periodika ypostirizoun tis kagkouries mages epidi etsi POULANE.
    Tespa yparxoun 2-3 video akoma alla einai arketa megallitera opote otan tha exo xrono tha ta anevaso paidia.Oson afora tous olympiakous,plektanes klp. apla tha po oti ta exo apo ekinei tin epoxi,opote giayto emplekontai.
    Ωστέ ήτω πλεκτάνη ολυμπιακών διαστάσεων; Καλά το μυρίστικα εγώ :rotflmao: :rotflmao:
    Πάντως αυτό περί χρήσης των βίντεο δείτε τι παίζεται περί δικαιωμάτων. Ποιός έχει τα δικαιώματα αυτών;

Πάντως άμα έχεις κανένα βιντεάκι με καμιά γκόμενα με τεράστια "καλη" ρίχτο κι αυτό στη λίστα.
    2004 R1 red-black

Μέλος Το avatar του/της KLX
    Φίλε ο τύπος με scooter είχε ΑΓΙΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από KLX
    Φίλε ο τύπος με scooter είχε ΑΓΙΟ
    Όλοι ήταν με σκούτερ (απ΄ότι είδα) και επειδή επέζησαν (όσοι επέζησαν) πρέπει να είχαν άγιο.
    2004 R1 red-black

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    το πρωτο βιντεακι τα παιδια φυγαν με κοκκινο, η δεν σταματησαν καθολου. αν ακουσετε το βιντεο ο τυπος με τα ασπρα πρεπει να ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου

Μέλος Το avatar του/της KLX
    Όλοι ήταν με σκούτερ (απ΄ότι είδα) και επειδή επέζησαν (όσοι επέζησαν) πρέπει να είχαν άγιο.
    Εκείνος που έλεγε " ΕΙΧΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΜΩ !@$%%^^%*$"

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. diaroi apo tin kylindrokefali!
    από Filippos_Aachen στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2010, 20:02
  2. Fotia Apo Tin Eksatmisi
    από kyrtasos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2008, 20:42
  3. simera to forum koutoulai apo tin nista