Εχεις δικιο ρε συ αλλα σε αστικο περιβαλλον ειναι καπως ουτοπικο να περιμενουμε οτι δεν θα συμβει τιποτα, και ας κοιταμε οπου θελουμε, ας προσεχουμε εκατο φορες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
πάντως βλέπω αρκετά λάθη ρε σεις...δηλαδή ο Άφθαρτος απο πάνω λεει ''έχεις κόκκινο την Πα..''.
Τι παει να πει έχεις κόκκινο;Υφίσταται τέτοιο πράγμα?
Το βλέπεις καθημερινά είμαι με κόκκινο στο φανάρι ανάβει πράσινο και ρίχνω το βλέμα μου στην δίπλα λωρίδα να δω αν σταμάτησαν τ αμάξια...ως συνήθως κάποιοι περνάνε με κόκκινο ακολουθώντας το μπούγιο και βλέπω ένα τύπο με παπί παει να φύγει κοιτώντας δεν ξέρω κι εγώ που και παραλίγο να χαμε σύγκρουση...άρχισα να παταω κόρνες και να φωνάζω ΠΡΟΣΕΧΕ.Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα πλεον ότι όταν οδηγείς μηχανή Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕ-ΥΕ-ΤΑΙ να σαι αφηρημένος και κοιτάς συνέχεια ποιο όχημα ΑΝ κανει τη μαλακία σε θέτει σε κίνδυνο.Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά τη γ@μησες.
Δεν ξερεις στην συγκεκριμενη περιπτωση πχ, απο που ηρθε το αμαξι, ουτε αν οι οδηγοι των 2 οχηματων ειχαν καθαρο οπτικο πεδιο, αν δεν ειχαν τον ηλιο στην μαπα τους και χιλια 2 ακομα τετοια μικρα πραγματακια που οταν τυχαινουν μαζεμενα, η καταληξη ειναι μια...