Καταρχην κριμα για το παιδι που χαθηκε κατ'αυτον τον τροπο και τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του!!!!!![]()
![]()
Ο μεγαλυτερος ομως εχει και πολυ εγωισμο οτι τα ξερει ολα και γι'αυτο πολλες φορες μου πηγαινει αριστερη λωριδα και 60χλμ και αμα παω εγω με 100 απο πισω του θα ειμαι το τσογλανη.....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Ωστόσο το γκάζι θέλει λογική και σύνεση και ο μεγαλύτερος τα διαθέτει σε μεγαλύτερο βαθμό. . Ατυχήματα δυστυχώς θα γίνονται, αλλά μια ομάδα ανθρώπων με αίμα που βράζει, έλλειψη του φόβου και μπόλικη ανωριμότητα και απερισκεψία δεν θα έπρεπε να οδηγάει! Τουλάχιστον πάνω από κάποια κατηγορία...
Τέλος πάντων... ξέφυγε το θέμα. [/B]
α) Επειδη δεν υπαρχει σωστη οδηγικη εκπαιδευση και συστημα(κοινως ολοι το περνουν με λαδωμα...)
β)Επειδη δεν εχουν την δυνατοτητα να αστυνομευουν σωστα και εκει που πρεπει αλλα οταν θελει φραγκα το κρατος απλα κοβει κλησεις...
γ)Επειδη οι δρομοι εχουν τα μαυρα τους τα χαλια...
Δεν φταινε οι νεοι οδηγοι!!!
Επισης ο 18χρονος μπορει να γινει σωστος οδηγος αν τον περασεις απο την σωστη διαδικασια ενω ο 70χρονος απλα δεν μπορει και οσο πιο νωρις ξεκιναει η εκπαιδευση τοσο το καλυτερο πιστευω....