Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Μπράλος........

παραιτούμαι, θα δημιουργηθεί καμιά ψευδαίσθηση ότι θεωρώ αυτά που γράφω σημαντικότερα από το θάνατο του Γιάννη και δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο.

vstrom , να τον θυμάσαι και να προσέχεις.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    παραιτούμαι, θα δημιουργηθεί καμιά ψευδαίσθηση ότι θεωρώ αυτά που γράφω σημαντικότερα από το θάνατο του Γιάννη και δε θέλω να γίνει κάτι τέτοιο.

Εγω(Γιαννης) καλως ή κακως δεν εχω πεθανει ακομα,εχω καμποσα ψωμια να φαω(να περιμενουν τα κορακια).
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμα επειδη δεν ξερετε τι εγινε μην αναλωνεστε σε αμπελοφιλοσοφιες...
    Σημερα εμαθα οτι το κακο εγινε στην αριστερη στροφη πριν το βενζιναδικο στου Καρανασου,εξω απο το Ελευθεροχωρι.Ο Ντινος μπηκε σβελτα στη στροφη αλλα απο την αλλη ερχοταν αυτοκινητο που προσπερνουσε αλλο αυτοκινητο και μπηκε στο ρευμα του φιλου μου.Ο Ντινος χτυπησε με το αυτοκινητο και τιναχτηκε στα βραχια,με συνεπεια να σκοτωθει ακαριαια...
    Ετσι εχει η ιστορια,αλλα δεν αλλαζει και τιποτα μια και ο Ντινος εφυγε,τα αλλα ειναι λεπτομερειες διχως σημασια
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ntinos, ntinos... e re mpleksimo

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp

δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση tsiros

Το νου σας Ρεμάλια!!! Το avatar του/της RapidShade
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    μου θυμιζεις κατι τυπους που εχουν παντρευτει ,εχουν βαρεθει την ζωη τους ,περιμενουν να παρουν συνταξη και τα βλεπουν ολα ψυχρα ........."τα θελε και ταπαθε ". ......και βουρ σπιτακι ,τηλεοραση και υπνο......

αν εισαι μαγκας αυτο πανε πεστο πανω απο τον ταφο του νεκρου και στους συγγενεις του
    και οχι εδω μεσα .............

και τι θες ?? να ανοιξουμε και σαμπανιες ?? σαφως και εκανε αυτο που γουσταρε αλλα δεν ηθελε και να πεθανει........σα να λες οτι σκεφτομαστε ολοι .... ενταξει και να σκοτωθουμε ,τουλαχιστον θα γουσταρουμε φαση.

κανεις δεν κλαιει εκτος απο τους συγγενεις........αλλα ολοι πιστευω καταλαβαινουν διαβαζοντας οτι ο θανατος ειναι διπλα μας ,αλλες φορες μας προσπερνα και αλλες μας εχει στο χερι.

απο κει και περα ο καθενας παιρνει τα μετρα του ......με εξοπλισμο ,με γνωση ,εμπειριες

Δεν κλαίνε μόνο οι συγγενείς μαν...
    και οι φίλοι...

ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ!....

και είναι δύσκολο να το δεχτούν...
    όσο "λογικό" και αν είναι...

Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!

The more I learn,
    the less I understand...

RapidShade

--------------------------------
    Where is my R1?... ;(

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Eμενα μου φαινοταν πολυ παραξενο το σεναριο να πεσει απο μονος του εστω και αν ετρεχε.Δεν στεκει,γιατι ενας που μπορει να τρεξει μια στροφη αν δεν εχει προβλημα υπνου,αλκοολ ,υγειας δεν πεφτει. Και ειδικα στις μεγαλες ταχυτητες οι μηχανες ειναι αρκετα προβλεψιμες και σταθερες,αποδειξη στα μοτο τζι πι που τρεχουν αγωνες και πεφτουν ελαχιστοι.
    Η περιγραφη οτι αμαξι απο το αντιθετο ρευμα ερχοταν τα δικαιολογει ολα και φυσικα ,απο κει κυριως προερχονται οι περισσοτεροι κινδυνοι για τους μοτοσυκλετιστες απο τα αυτοκινητα. (Γιατι δεν τους περναει και καλως απο το μυαλο τους οτι καποιος απεναντι μπορει να ερχεται με πανω απο 120 χλμ).

Δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος θυσιάστηκε στο βωμό της ασφάλτου...
    Δε με νοιάζει αν φταίει ο μακαρίτης,δε με νοιάζει αν φταίει κάποιο Ι.Χ,δε με νοιάζει αν φταίει ο εργολάβος.Το θέμα είναι ότι προστέθηκε άλλος ένας άνθρωπος στο μακρύ κατάλογο των χαμένων στην άσφαλτο.Αυτό το έθνος δεν έχει περίσευμα για να θυσιάζει...Και όμως έχουμε τα περισότερα δυστυχήματα...

Διάβασα ότι φόραγε φόρμα κλπ.Άρα ήθελε να χαρεί τη γρήγορη οδήγηση.Άραγε μια πίστα τύπου Μεγάρων εκεί κοντά,θα βοηθούσε ώστε αυτός ο άνθρωπος να ζούσε;Πιστεύω πως ναι.Θα "ξεχαρμάνιαζε" εκεί και όχι στις στροφές του Μπράλου.Μόνο 2 φορές έχω περάσει απο εκεί πηγαίνωντας στον Παρνασσό για σκι (μέσω Λαμίας).Απ΄ότι θυμάμαι έχει ομοιότητες με τον Κολοσούρτη...Κι εκεί έχουν χάσει πολλοί τη ζωή τους.

Οι δρόμοι είναι ένα πεδίο μάχης.Κάθε μέρα έχουμε μία "μάχη".Με τον κάθε μεθυσμένο,με την κάθε "κυράτσα",με τους εαυτούς μας.Και όπως είχα διαβάσει σε κάποιο περιοδικό πριν μερικά χρόνια, "Όποιος στη μάχη,πάει για να πεθάνει,για πόλεμο δεν κάνει"...

Μάγκες (και μάγκισες) όλες τις αισθήσεις μας στο κόκκινο,εκτός απο το στροφόμετρο...Για να μην κλαίει και άλλη μάνα,όπως του φίλου απο τη Λαμία...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 26/9 Παρνασσίδα-Γραβια-Μπράλος-Πολυδροσο
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2010, 11:56
  2. Kυριακη. Μπραλος. Βολτα.
    από Ταξιδευτής στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 12:51
  3. Κυρ.12-08-07 Μπραλος και περιχωρα
    από zephyr1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες