Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Arai ή Shoei?????????

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Να πω κι εγώ?

Από τότε που πήρα το πρώτο Arai δεν ξαναπήρα άλλη μάρκα.
    Εχουν όντως καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο τα Shoei που είναι τα 2α καλύτερα κράνη.
    Είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χειροποίητα και έχουν την υπογραφή του υπαλλήλου που έκανε τον τελικό έλεγχο.

Κάνουν περισσότερο θόρυβο από τα Shoei και από άλλα κράνη, το design των πλαινών φταίει που είναι ξεπερασμένο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αλλάζουν.

Σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και τα Arai βγαίνουν σε διαφορετικά σχήματα (εσωτερικά) ώστε να υπάρχει σίγουρα ένα που να σου κάνει τέλεια. Στα Shoei δεν μου κάνει κανένα.

Ακόμα και στις φτηνές σειρές έχουν top ποιότητα, αντίθετα με τα Shoei που πρέπει να τα σκάσεις γερά και να πάρεις τοπ σειρά. Στα πιο low τα Shoei το μέγεθος το αλλάζουν με πιο χοντρα μαξιλαράκια. Δειτε ενα XXS να καταλάβετε, κρανάρα, μαξιλαρούκλες με μικρό κεφαλάκι μέσα...

Η διαφανής ζελατίνα του Arai εχει περίπου 60-70 αλλά αν την προσέχεις κρατάει χρόνια.

Ο bart εχει απόλυτο δίκιο για τα καθαριστικά. srx αν βάλεις καθαριστικά θα σπάει σαν το FM.

Tα FM EINAI ΜΑΠΑ! Για ρωτείστε και τον Fallapa....

Αυτα, δοκίμασε τα και κοίτα να σου είναι καλά εφαρμοστό!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    shoei---> 40-55 (αν θυμαμαι καλα την πιο ακριβη)

arai---> γυρω στα 100 μας ειπαν για τη smoke
    ασε, δυστυχως για μας τους κατοχους Shoei, δεν θυμασαι καλα...

η ιριδιζουσα 85-90 ευρα...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ασε, δυστυχως για μας τους κατοχους Shoei, δεν θυμασαι καλα...

η ιριδιζουσα 85-90 ευρα...
    sorry, μαλλον μεχρι τη πιο σκουρα smoke εχουν τοσο...

δεν τα θυμαμαι καλα....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

prrrrrits

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Παντως οσοι εχουν μεγαλουτσικη μυταρογκα δε χορανε σε κανενα απο αυτα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [/QUOTE

H diki mou mia xara xoraei sto Arai

ktm640lc4 psakse apo net, exei megali diafora stin timi me edo.
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Να πω κι εγώ?

Από τότε που πήρα το πρώτο Arai δεν ξαναπήρα άλλη μάρκα.
    Εχουν όντως καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο τα Shoei που είναι τα 2α καλύτερα κράνη.
    Είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χειροποίητα και έχουν την υπογραφή του υπαλλήλου που έκανε τον τελικό έλεγχο.

Και αν βγαλεις το εσωτερικο "foam" λογικα θα δεις και την υπογραφη του τεχνιτη που το εφτιαξε, οπως και στα Shoei. Και τα δυο χειροποιητα ειναι.. Την καλυτερη ποιοτητα απο που το εβγαλες?

Κάνουν περισσότερο θόρυβο από τα Shoei και από άλλα κράνη, το design των πλαινών φταίει που είναι ξεπερασμένο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το αλλάζουν.

Σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και τα Arai βγαίνουν σε διαφορετικά σχήματα (εσωτερικά) ώστε να υπάρχει σίγουρα ένα που να σου κάνει τέλεια. Στα Shoei δεν μου κάνει κανένα.

Δεν σημανει τιποτα αυτο, εμενα δεν μου κανουν τα Arai πχ. Ειναι οπως θα κατσει το κεφαλη του καθενος

Ακόμα και στις φτηνές σειρές έχουν top ποιότητα, αντίθετα με τα Shoei που πρέπει να τα σκάσεις γερά και να πάρεις τοπ σειρά. Στα πιο low τα Shoei το μέγεθος το αλλάζουν με πιο χοντρα μαξιλαράκια. Δειτε ενα XXS να καταλάβετε, κρανάρα, μαξιλαρούκλες με μικρό κεφαλάκι μέσα...

Δηλαδη το XR1000 η το Raid ειναι "μαπα" κρανοι..?

Η διαφανής ζελατίνα του Arai εχει περίπου 60-70 αλλά αν την προσέχεις κρατάει χρόνια.

Ο bart εχει απόλυτο δίκιο για τα καθαριστικά. srx αν βάλεις καθαριστικά θα σπάει σαν το FM.

Tα FM EINAI ΜΑΠΑ! Για ρωτείστε και τον Fallapa....

Αυτα, δοκίμασε τα και κοίτα να σου είναι καλά εφαρμοστό!
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    ARAI

SHOEI

OGK
    AGV
    .
    .
    κτλ κτλ

Τα χω ξαναγράψει 3-4 φορές και θα τα γράφω κάθε φορά κι ας γίνομαι γραφικός.
    Το μόνο που υστερούν τα ARAI είναι ο θόρυβος που λύνεται με ωτοασπίδες όταν η βόλτα είναι πολλών χιλιομέτρων σε Εθνικούς δρόμους..

ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις άλλες περιπτώσεις είναι με διαφορά το καλύτερο,ειδικά σε ασφάλεια(αλήθεια γι αυτό δεν το φοράμε?δεν είδα να το αναφέρει κανείς) είναι ό,τι καλύτερο στον κόσμο.Δεν πουλάω ARAI ούτε έχω ποσοστά απλά μ ένα ψάξιμο στο google θα καταλάβεις ότι τα κράνη αυτά είναι αλλού.Και δεν είναι μύθος.

Τωρα για την τιμή μην τα ξαναλέμε..το κράνος που βρήκες με 850 το παίρνεις με 600-650.

Για όποιον ενδιαφέρεται για ARAI, thevisorshop.com ... Δοκιμάστε το κράνος που σας αρέσει εδώ και μετά παραγγείλτε το από εκεί με δώρο μια έξτρα ζελατίνα
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

Και αν βγαλεις το εσωτερικο "foam" λογικα θα δεις και την υπογραφη του τεχνιτη που το εφτιαξε, οπως και στα Shoei. Και τα δυο χειροποιητα ειναι.. Την καλυτερη ποιοτητα απο που το εβγαλες?
    Υπάρχουν κι άλλα....
    πχ:
    - O κάθε εργάτης επιθεωρεί και τη δουλειά του προηγούμενου.
    - Δεν χρησιμοποιούνται πουθενα μηχανικά μέσα κοπής για να μην δημιουργηθούν ρωγμές.
    και άλλα πολλά που τα κάνει να διαφέρουν.

QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

Δεν σημανει τιποτα αυτο, εμενα δεν μου κανουν τα Arai πχ. Ειναι οπως θα κατσει το κεφαλη του καθενος
    [/QUOTE]

Μπορεί να είσαι η περίπτωση, δεν νομίζω όμως να τα έχεις δοκιμάσει όλα τα σχήματα.

QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon

Δηλαδη το XR1000 η το Raid ειναι "μαπα" κρανοι..?

[/QUOTE]

'μαπα' κρανη δεν είναι αλλά σίγουρα. Τα μοντέλα της Shoei δεν τα ξέρω για να σου δώσω λεπτομέρεις.
    Ξέρω όμως σίγουρα ότι μόνο η Arai βγάζει 5 διαφορετικά κελύφη για να καλύψει τα νούμερα ακόμα και στα 'φτηνα'.
    Αντίθετα η Shoei βγάζει και κράνη όπου το XS έχει το ίδιο κέλυφος με το Medium και σίγουρα δεν προσφέρει την ίδια ασφάλεια.
    Βάζει τεράστια μαξιλάρια πχ στο Medium και γίνεται XS, εσενα σου φαίνεται καλό αυτό?

Α ποσοστά κλπ δεν παίρνω :rotflmao: :rotflmao:

Με τα Arai όπως είπε κι ο xlitos, ωτοασπίδες στην Εθνική οπωσδήποτε, με τα Shoei δεν ξέρω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    και οι 2 μαρκες ειναι κορυφη...και προσωπικα δε θα εβαζα τιποτα περα απο Arai η Shoei για να προστατεψω το κεφαλι μου

τα Arai κανουν αρκετο θορυβο σε σχεση με τα Shoei..αλλα το μονο που ξερω να πω στα σιγουρα...ειναι πως οι 2 αυτες μαρκες εφαρμοζουν τελειως διαφορετικα..

εγω λιγουρευομαι τρελα το diabolic 3...αλλα το shoei το νιωθω πολυ περιεργα στο κεφαλι μου για καποιο λογο..ενω το Arai μου κουμπονει ακριβος

δοκιμασε και τις 2 μαρκες σ'ενα μαγαζι...απο ενα τεταρτακι το καθενα (μην το βαλεις για 2 λεπτακια γιατι δε θα καταλαβεις και πολλα) μην το βλεπεις μονο απο αποψη μαρκας...δες τι θα κατσει καλυτερα στο κεφαλι σου...και με ποιο απο τα 2 θα νιωθεις πιο καλα!
    οτι και να παρεις...αχρειαστο και αγραντζουνιστο να ναι!!!

το original α-μηχανο™ μελος

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    η arai εχει το κρανος του ΝΑΚΑΝο... μουρλια θα σου πηγαινε!
    το οποιο κρανακι ειναι και το πιο ομορφο της Arai...αντικειμενικα παντα ε?? οχι επειδη το εχω..λεμε τωρα...

το original α-μηχανο™ μελος

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    το οποιο κρανακι ειναι και το πιο ομορφο της Arai...αντικειμενικα παντα ε?? οχι επειδη το εχω..λεμε τωρα...

εεεεεεεττττττσσσσσιιιιιιιιιιι

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Erotisi... Autos pou ekane tin dokimi me tin zelatina tou Arai kai otan tou eipes gia shoei frikare , pao stoixima tis benzines mexri mpralo kai piso, itan o xalaris ston peiraia :P

Loipon, to idio erotima ethesa ston eauto mou prin kana 2mino. Oloi osous rotisa mou elegan oti nai men einai korifi ta ARAI alla kanoun pio poly thoribo lago ton plainon tous. Ego empeiria den eixa apo kranoi alla epeleksa SHOEI X-Spirit i X11 ean protimate. Sygkekrimena Kyonari (auto me ton drako). Ksanaleo den exo empeiria alla meta ta 250 kanei baboura ean exeis oles tis tripes anoixtes. To leo ston mparmpa mou pou exei allaksei 32 mixanes(!) kai to pairnei gia bolta. Sas pliroforo oti den to peira piso pote. Mou edose ta lefta pou edosa kai paragkeila allo. Prin eixe ARAI kai olta ta proigoumena xronia ARAI. O logos itan oti einai athoribo mprosta sto arai ta shoei... Ti na po... A... 450euro to peira to shoei kai fisika oxi apo ellada ;-)

Kana conne gia dermata exoume ? psaxno diairoumeni stoli dainese bora mauri (asxeto sorry)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Erotisi... Autos pou ekane tin dokimi me tin zelatina tou Arai kai otan tou eipes gia shoei frikare , pao stoixima tis benzines mexri mpralo kai piso, itan o xalaris ston peiraia :P

Loipon, to idio erotima ethesa ston eauto mou prin kana 2mino. Oloi osous rotisa mou elegan oti nai men einai korifi ta ARAI alla kanoun pio poly thoribo lago ton plainon tous. Ego empeiria den eixa apo kranoi alla epeleksa SHOEI X-Spirit i X11 ean protimate. Sygkekrimena Kyonari (auto me ton drako). Ksanaleo den exo empeiria alla meta ta 250 kanei baboura ean exeis oles tis tripes anoixtes. To leo ston mparmpa mou pou exei allaksei 32 mixanes(!) kai to pairnei gia bolta. Sas pliroforo oti den to peira piso pote. Mou edose ta lefta pou edosa kai paragkeila allo. Prin eixe ARAI kai olta ta proigoumena xronia ARAI. O logos itan oti einai athoribo mprosta sto arai ta shoei... Ti na po... A... 450euro to peira to shoei kai fisika oxi apo ellada ;-)

Kana conne gia dermata exoume ? psaxno diairoumeni stoli dainese bora mauri (asxeto sorry)
    to X 11 pou to vrikes 450 eurw?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Εγώ είχα το SHOEI Diabolic 2.Ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που φόρεσα το ARAI RX-7 CORSAIR EDWARDS LEGENG YELLOW.Καμία σχέση στην εφαρμογή.Αλλά κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο.Δοκίμασέ τα και τα δύο και όποιο σου κάθετε καλύτερα πάρτο.

DIABOLIC 2

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	diabolic.jpg 
Προβολές:	614 
Μέγεθος:	36,6 KB 
ID:	51796
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    EDWARDS LEGEND YELLOW

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	edwards legend.jpg 
Προβολές:	611 
Μέγεθος:	94,8 KB 
ID:	51797
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ARAI vs SHOEI
    από custom x στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2008, 18:47
  2. Arai H Shoei??
    από teloubas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 13:18
  3. Arai Vs Shoei
    από nickald στο forum Αντιπαραθέσεις