Πρώτα απ' όλα...
καλό του ταξίδι και δύναμη σε συγγενείς και φίλους του...
Δεύτερον...
"Έχουμε αναρωτηθεί (όλοι μας) μήπως πρέπει να αναλάβουμε κάποια συλλογική δράση με στοχο τον περιορισμό των ατυχημάτων;"
Φιλαράκι κατά την ταπεινή μου άποψη είσαι απόλυτα σωστός!!! Αυτό θα ήταν ένα πρώτο βήμα. Δυστυχώς δεν το έχουμε πιστέψει και δεν το ακολουθούμε...
Τώρα κάτι άλλο... δεν κολλάει σε αυτό το ποστ αλλά παίρνω αφορμή από τα περί ορθογραφίας...
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι είναι απίστευτα άσχετο και άδικο να κρίνουμε από την ορθογραφία τα λεγόμενα κάποιου. Και στην πολύ τελική...
τι σόι ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι πάλι αυτός;
Δεν γράφεις σωστά δεν πρέπει να ποστάρεις; Ε τότε ας γράφουνε μόνο όσοι είναι ορθογράφοι...
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Ούτε πιστεύω ότι όσοι έκαναν παρατηρήσεις πιστεύουν ότι πρέπει να γράφουν μόνο οι "σωστοί".
Το ζήτημα μου είναι πως παρατηρώ ειδικά τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι γράφουν για να την πουν στους άλλους!!! Για να τους πουν κοιτάξτε ρε τι βλακείες λέτε και τελικά για να δειχθούν οι ίδιοι!
Δεν τα λέω από το μυαλό μου ούτε εκνευρισμένος είμαι. Αλλά να ξέρετε όλοι πως πιστεύω ότι είναι άλλο πράγμα η διαφωνία και άλλο η αγένεια. Και τον τελευταίο καιρό παρατηρώ νομίζω πολύ αγένεια... από κάποιους...
Αϋριο στο Δέλεαρ τα υπόλοιπα...