Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ !!!

Εγώ νομίζω ότι δε τους μπαγλαρώνουν γιατί απλούστατα τους συμφέρει:
    Το κράτος:
    Ασχολιούνται τα περισσότερα πρόβατα με το θέμα "γιατί δεν τους μαζεύουν!!??" και βγαίνει εκτός focus το "άλλο" θέμα. Επιπλέον πόντοι, γιατί στο ευρύ κοινό "καταστροφείς" φαίνεται να είναι αυτοί που σπάνε τις τζαμαρίες και τα αμάξια. (ουσιαστικά την καταστροφή , η οποία μάλιστα δεν είναι φανερή βραχυπρόθεσμα, την κάνουν οι πολιτικοί). Κοιτάνε οι περισσότεροι τα δελτία που δείχνουν τους λεηλάτες και αποχαυνώνονται.

Οι μπάτσοι
    Φαίνεται στον κόσμο ότι "έχουμε δυσκολίες! είναι επικίνδυνοι! δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα"

Τώρα, αν γνωρίζονται ή αν δε γνωρίζονται, αν αλληλοβοηθιούνται ή όχι, είναι ελλάσωνος σημασίας. Μη χάνεστε στις λεπτομέριες.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Όταν είχανε μαζέψει μερικούς που "έτυχε" να είναι γιοι και κόρες "επιφανών και διακεκριμένων" προσώπων της κοινωνίας... μετά όλα αποσιωπηθήκανε, το 99 και το 03...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm

Re: Re: Μην πιάνεστε "κορόιδα"

Δλδ θες να πεις οτι περιμένουν οι μπάτσοι ή τα κεφάλια πότε θα γίνει πορεία για να αλλάξουν αμάξι..;;

Σόρρυ αλλά θα γελάσω..

(δεν λέω οτι αποκλείω να έχει γίνει ή να γίνεται αυτό απο κάποιους,ααλά οχι οτι είναι λόγος αυτός που δεν τους πιάνουν!) [/B][/QUOTE]

Όχι οι μπάτσοι βρε αλλά οι παροικούντες τη Ιεριχώ, μπάτσοι μου το έλεγαν
    Άσε τους καταστηματάρχες που ευκαιρία θέλουν για να ανανεώσουν τις βιτρίνες τους ασφαλισμένοι γαρ για πολλά μιριάκια
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Έχω μια ιδέα... Αν μαζευτούμε κόσμος και πάμε να ξυλοφορτώσουμε αυτούς που πάνε να κάνουν ζημιές (τους "γνωστούς αγνώστους"), τί θα κάνουν οι μπάτσοι;

Ποιούς θα προσπαθήσουν να σταματήσουν;

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Έχω μια ιδέα... Αν μαζευτούμε κόσμος και πάμε να ξυλοφορτώσουμε αυτούς που πάνε να κάνουν ζημιές (τους "γνωστούς αγνώστους"), τί θα κάνουν οι μπάτσοι;

Ποιούς θα προσπαθήσουν να σταματήσουν;

Μα φυσικά !!!!! αυτούς που θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τις περιούσιες των συμπολιτών τους γιατί;;;;
    1. είναι παρανόμως σε σημείο που δεν πρέπει
    2. προσπαθούν να αντικαταστήσουν την αστυνομία
    3. παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους
    4. και
    5. και
    6. και
    Φίλε μου εδώ συμβαίνει το εξής παράλογο οι νομοταγής πολίτες ξυλοφορτώνονται και οι παράνομοι κάνουν ότι γουστάρουν το σκάνε με ελικόπτερο από τις φυλακές πυροβολούν την δίωξη ναρκωτικών γιατί έκανε «ντού» στις φυτείες και τόσα άλλα παραδείγματα που βλέπουμε
    Κοινός ούτε κουκουρουκιστάν να ήμασταν
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Οι διυλίζοντες τον κώνωπα...

θα προσπαθήσω να απαντήσω στους γνώστες :
    α)σπάνε - καίνε τα μαγαζιά - μηχανάκια - αυτοκίνητα του απλού περαστικού κοσμάκι που δουλεύει σαν είλωτας - Παράδειγμα;
    β)Εχεις εσυ εξηγηση για τοσους λαλακες που υπαρχουν με απωθημενα που βρισκουν τετοιες ευκαιρειες να ξεσπασουν ;
    Λαλάκες; Τι είναι αυτό;
    γ)Αυτά είναι οι εύκολοι στόχοι... Όσοι σπάνε ειναι επαναστάτες του κ*λου και εκ του ασφαλούς... μόλις δουν τη στραβή την κάνουν... Σιγά μη την πέσουν σε φρουρούμενους στόχους -
    -Πολύ ενημερωμένος είσαι. Για πες μας κι άλλα...
    δ)είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του κράτους, να προκαλούν ταραχές- Αν δεν ψηφίζεις ΚΚΕ να μπει γρήγορα στα ανέκδοτα!
    ε)λαλακισμενα πιτσιρικια (μπορει οχι ηλικιακα αλλα νοητικα)- ηλικιακός ρατσισμός απο διάνοιες;
    στ)Βαρέθηκα να "απαντώ"... παιδιά μην ξεχνάτε οτι η TV έχει και το κουμπί Off.

συνέχεια...

Ρε παιδιά που και που να χρησιμοποιείτε και κανένα επιχείρημα. Μην αναπαράγετε αναμασημένες "ειδήσεις"... Έλεος...

Re: συνέχεια...

Ρε παιδιά που και που να χρησιμοποιείτε και κανένα επιχείρημα. Μην αναπαράγετε αναμασημένες "ειδήσεις"

Δίστιχος η ευτυχώς δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση,
    Eίπαμε λόγο θέσεως μηλάω με πολλούς αστυνομικούς και μπορώ να καταλάβω πότε λένε μαλακιές ,και, πότε μηλάνε σοβαρά
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Μα φυσικά !!!!! αυτούς που θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τις περιούσιες των συμπολιτών τους γιατί;;;;
    1. είναι παρανόμως σε σημείο που δεν πρέπει
    2. προσπαθούν να αντικαταστήσουν την αστυνομία
    3. παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους
    Πολύ σωστά αυτά που γράφεις. Πράγματι, έτσι είναι.

Ας αλλάξω λιγάκι το παιχνίδι...

Αν πάω μπροστά από το αμάξι μου και όποιον έρθει με απειλητικές διαθέσεις προσπαθήσω να τον απομακρύνω;

Δεν έχω δικαίωμα να υπερασπίζομαι την περιουσία μου;

(ξέρω ξεκάθαρα ποιές είναι οι απαντήσεις. Αυτό που ψάχνω να βρω είναι μια τακτική, κάτι τελος πάντων, που να τους ξεμπροστιάσει στα μάτια των ΜΠΕΕΕμπηδων.)

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Re: Re: Μην πιάνεστε "κορόιδα"

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Όχι οι μπάτσοι βρε αλλά οι παροικούντες τη Ιεριχώ, μπάτσοι μου το έλεγαν
    Άσε τους καταστηματάρχες που ευκαιρία θέλουν για να ανανεώσουν τις βιτρίνες τους ασφαλισμένοι γαρ για πολλά μιριάκια
    Ααα οκ..Όπως το έγραψες νόμισα οτι εννοούσες τους μπάτσους..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Κι εγώ έρχομαι να ενισχύσω την άποψη της διατεταγμένης υπηρεσίας. Απόδειξη: Σπάστε εσείς ένα αυτοκίνητο.Δεν θα σας συλλάβουν;Για δοκιμάστε εσείς οι θαρραλέοι και οι αρνητές! Οι ιδεολόγοι αναρχικοί ουδέποτε θα έκαναν κάτι τέτοιο,διότι γνωρίζουν ότι το σύστημα είναι εκείνο που νοσσεί και όχι μερικά άτομα της άρχουσας τάξης.Το σύστημα είναι η Λερναία Ύδρα που αναπλάθεται και διαιωνίζεται.
    Υπεύθυνοι είναι συνεπώς ΚΑΙ οι εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά ΚΑΙ η αστυνομία η οποία ανήκει στο εκάστοτε υπουργείο δημόσιας τάξης και άρα δεν αυθαιρετεί αλλά παίρνει εντολές από κάποιους Πολύδωρες που "το παίζουν" ανίδεοι για τη δημιουργία σύγχισης των εντυπώσεων. Γιατί, δεν ξέρετε ότι η αστυνομία έχει χαφιέδες;Για τη δημιουργία αρνητικής κοινής γνώμης έναντι των- νομίμων κατά το Σύνταγμα -διαδηλώσεων, τις αμαυρώνει ούτως ώστε οι κυβερνήσεις να "περνούν" τα αντιλαϊκά τους μέτρα απρόσκοπτα,ανενόχλητα, και οι πολίτες να μη μπορούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους.Όσο για κάποιους αδαείς ή ανυποψίαστους που πιστεύουν ότι υπάρχουν κανάλια και έντυπος τύπος έγκυρος,είναι βαθυά νυχτωμένοι. Ολόκληρος ο τύπος των εκδοτών και οι αργυρώνητοι μεγαλοδημοσιογράφοι αποτελούν τα ονομαζόμενα "διαπλεκόμενα" με τις πολιτικές εξουσίες.ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ Ή ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ. Γιατί αυτοί οι κύριοι είναι συνάμα και ιδιοκτήτες τεχνικών εταιριών δημοσίων έργων,(για όσους δεν το γνωρίζουν).Τώρα μάλιστα θέλουν να πάρουν και την εκπαίδευση με την ίδρυση από αυτούς, των ιδιωτικών πανεπιστημίων.Γιατί μή μου πείτε ότι εσείς κι εγώ θα τα φτιάξουμε τα πανεπιστήμια! Γιαυτό η Κουτσίκου ποιεί την νήσσαν,κοινώς κάνει το παγόνι.Αν λοιπόν οι πολίτες αυτής της χώρας δεν ξυπνήσουν από τη νιρβάνα του Βούδα,να περιμένουν πολύ χειρότερα.Η ανεργία μαστίζει και είναι κατευθυνόμενη και τεχνητή.Πλούτος υπάρχει, αλλά με τα τερτίπια των ιθυνόντων,είναι συγκεντρωμένος στα χέρια μειονοτήτων.Το ξέρετε ότι σε λίγο θα κλείσουν όλα τα καταστήματα,διότι θα έρθουν οι πολυεθνικές και θα ανοίξουν κολωσσούς με τα πάντα και φθηνότερα,οπότε η μεσαία και η μικρή ιδιοκτησία δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί; Μου αρέσει που κάποιοι δεξιοί ξεμωραμένοι υποστηρίζουν ότι όποιος θέλει δουλειά βρίσκει.Τί δουλειά τους ρωτάω. "Νέος με παπάκι για delivery;" ή "νέα για τηλεφωνήτρια;" Εξειδικευμένη εργασία υπάρχει; Το Επιστημονικό δυναμικό καλύπτεται εργασιακά; Ή σπουδάσαμε για να παραδίνουμε πίτσες; Εγώ πχ είμαι αρχιτέκτων,και σας πληροφορώ ότι ο κλάδος μαστίζεται από ανεργία.Και δεν μιλάω για κείνους που ο μπαμπάς τους είναι στο επάγγελμα ή για τους πλούσιους. Μιλάω για κείνους που ετεροαπασχολούνται και υποαπασχολούνται ή για τους ανέργους,που για το Τεχνικό Επιμελητήριο που ανήκουμε,τους θεωρεί ως ελεύθερους επαγγελματίες και απαιτεί να καταβάλλουν τις συνταξιοδοτικές εισφορές τους(1500 Ε ΤΟ ΕΞΆΜΗΝΟ), ΑΛΛΟΙΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΣΎΝΤΑΞΗ.
    Για να επανέλθω στο αρχικό αντικείμενο διαπραγμάτευσης: Κάποιοι, διαπιστώνωότι υποστηρίζουν τους μπάτσους.Αναρρωτιέμαι γιατί.Είδαν ποτέ κανένα μπάτσο να κάνει το καλό; Οι περισσότεροι εξ αυτών φρουρούν πολιτικούς,και τους χρησιμοποιούν μάλιστα οι κυρίες τους να βγάζουν βόλτα το κανίς ή να τους ψωνίζουν είδη διατροφής! Εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε απροστάτευτοι.Ή μήπως κάποιος νοιώθει αστυνομούμενος και ασφαλής; Η ύπαρξη της αστυνομίας θα είχε έννοια αν ήταν στη προστασία και τη διασφάλιση των πολιτών. Οι μπάτσοι άλλο απ'το να εμποδίζουν διαδηλώσεις με δίκαια αιτήματα,να σπάζουν κεφάλια διαδηλούντων,να βάζουν κλίσεις,να εμπλέκονται στα νυχτερινά κυκλώματα,να σημαδεύουν στο κεφάλι αθώους πολίτες κλπ ελάχιστα κάνουν. Απλά οι περισσότεροι έχουν φασιστικά αισθήματα και η ένταξή τους στο Σώμα τους δίνει την ευχέρεια να βγάζουν τα απωθημένα τους και να πελεκάνε συμπολίτες τους πχ παππούδες που ζητάνε μια ευκαιρία να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Και μή μου πείτε ότι ένας εχέφρων, πολιτισμένος και ηθικός άνθρωπος θα δεχόταν να υπηρετήσει τέτοιου είδους εντολές! Αυτοί διαφυλάσσουν τους εξουσιαστές από τους πολίτες. Και να θέλει ένας υποτιθέμενα "καλός αστυνομικός" να επιτελέσει ορθά το καθήκον του δεν μπορεί διότι οφείλει να υπακούει στις εντολές .Η χούντα μάλιστα-εκτός απ'τους μπάτσους- κατέβασε ΚΑΙ στρατό εναντίον των πολιτών! Και δεν είναι αιτιολογία ότι "αφού δεν υπάρχουν δουλειές,εντάχθηκα στην αστυνομία". Αμα δεν είναι στο πετσί σου δεν πας.
    Πάω για ύπνο και θα επανέλθω στο εγγύς μέλλον.Ωστόσο οι φιλήσυχοι και συντηρητικοί ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΠΟΤΈ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Θ'ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

καλός φαίνεσαι εσύ. ούτε "μη δράση", ούτε "άποψή σου", ούτε "άποψή μου είναι", ορθογραφικά λάθη, ασυνταξίες, έλλειψη σημείων στίξης, greeklish.

να γράφεις συχνότερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Συγγνωμη, γιατι εδω κατι μαλλον δεν καταλαβα καλα.

Δηλαδη εαν σταματησουν να σπανε τα μαγαζια και τα μηχανακι και αρχισουν να σπανε κομπρεσορες-751 - βιλαρες κλπ νομιμοποιουνται?

Δηλαδει τοτε το εγκρινεις ?

Χαρης
    Φίλε, δεν θέλω να σπάνε τίποτα γιατί και τους κομπρέσορες, ο κοσμάκης απο την βαρειά φορολογία (συνταξιούχος - μισθωτός) τους έχει πληρώσει και θα πληρώσει για αντικατάσταση. Αλλά άν τίθεται θέμα επιλογής ΣΑΦΩΣ τους κομπρέσορες απο το Χιουντάι του μεροκαματιάρη που είχε την ατυχία να περνά έξω απο την τράπεζα ή να τον πετύχουν στα φανάρια.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Ευχαριστώ τον συνάδελφο tsiros_temp.
    Όποτε ο χρόνος μου περισσεύει θα συμμετέχω,ιδιαίτερα σε συζητήσεις πολιτικού χαρακτήρα,διότι αφενός ασχολούμαι και εντρυφώ με το αντικείμενο,αφ'ετέρου όπως είπε και ο Περικλής,ο πάλαι ποτέ ηγέτης των Αθηνών,"ο πολίτης που δεν ασχολείται με τα κοινά είναι άχρηστος πολίτης.
    Μη ξεχνάμε ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,αν εμβαθύνουμε.Οποιος διαφωνεί και νομίζει ότι υπάρχουν λύσεις αλλού,ας γράψει να του το αποδείξω. Γενικά δεν υπάρχουν λύσεις.Σε κείνους που κομπορρημωνούν ότι τις βρήκαν,εγώ έχω κι από ένα πρόβλημα για κάθε τους λύση.
    Αυτά προς το παρόν.

Κωνσταντίνος.

Re: Οι διυλίζοντες τον κώνωπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    θα προσπαθήσω να απαντήσω στους γνώστες :
    α)σπάνε - καίνε τα μαγαζιά - μηχανάκια - αυτοκίνητα του απλού περαστικού κοσμάκι που δουλεύει σαν είλωτας - Παράδειγμα;
    β)Εχεις εσυ εξηγηση για τοσους λαλακες που υπαρχουν με απωθημενα που βρισκουν τετοιες ευκαιρειες να ξεσπασουν ;
    Λαλάκες; Τι είναι αυτό;
    γ)Αυτά είναι οι εύκολοι στόχοι... Όσοι σπάνε ειναι επαναστάτες του κ*λου και εκ του ασφαλούς... μόλις δουν τη στραβή την κάνουν... Σιγά μη την πέσουν σε φρουρούμενους στόχους -
    -Πολύ ενημερωμένος είσαι. Για πες μας κι άλλα...
    δ)είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία του κράτους, να προκαλούν ταραχές- Αν δεν ψηφίζεις ΚΚΕ να μπει γρήγορα στα ανέκδοτα!
    ε)λαλακισμενα πιτσιρικια (μπορει οχι ηλικιακα αλλα νοητικα)- ηλικιακός ρατσισμός απο διάνοιες;
    στ)Βαρέθηκα να "απαντώ"... παιδιά μην ξεχνάτε οτι η TV έχει και το κουμπί Off.
    χμμ....

Μάλλον δεν ξέρεις να κάνεις "παράθεση" μηνύματος (ελληνιστί quote)

Παρ' ολα αυτά, απ΄οσο θυμάμαι το (γ) και (δ) τα έχω γράψει εγώ, άρα όι παραπάνω απαντήσεις σου χρήζουν κάποιου σχολιασμού...

στο (γ) απάντησες: "-Πολύ ενημερωμένος είσαι. Για πες μας κι άλλα..."

Αυτό που έγραψα ΔΕΝ είναι ενημέρωση αλλά άποψη... Στην άποψη συνηθως απαντάνε με επιχειρήματα, όχι με ειρωνίες (εκτός αν δεν έχουμε επιχειρήματα).
    Η ειρωνία έχει το κακό οτι πρέπει να είναι και έξυπνη για να είναι και ωραία...

στο (δ) απάντησες: "- Αν δεν ψηφίζεις ΚΚΕ να μπει γρήγορα στα ανέκδοτα!" Όπως παραπάνω, φτηνή και κακή ειρωνία. Το τι ψηφίζω εκτός του οτι δεν αφορά κανέναν, ΔΕΝ είναι το θέμα της συζήτησης... try better next time....

Έγραψα πιο κάτω οτι αυτό που λέω είναι μια θεωρία, για την οποία έχω πολλές ενδείξεις αλλα όχι - ακόμα - αποδείξεις...

Challenge my theory and spare me the irony...

Υ.Γ. Ακόμα και το "γνώστες" μπήκε ειρωνικά αλλά το κρίνω ανάξιο σχολιασμού.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρα τριχα... δεύτερη φορά..
    από vthn στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 23:45
  2. Τα "κουρέλια" .... τα κλέβουν ακόμα;...ευτυχώς παρα τρίχα.
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 17:08
  3. ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ....ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2005, 07:56
  4. Παρα τρίχα!!!
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 18:46
  5. Παρα Πολυ Καλο