Λεφτά ζήτησα να πάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
να κάνουμε κι ένα μπανιο πρώτα - μην παρετε "βρώμικο" χρήμα![]()
Οχι τα @ρχίδια σας !!!!
:rotflmao::rotflmao:
Λεφτά ζήτησα να πάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
να κάνουμε κι ένα μπανιο πρώτα - μην παρετε "βρώμικο" χρήμα![]()
Οχι τα @ρχίδια σας !!!!
:rotflmao::rotflmao:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ανατριχιασα !!![]()
![]()
![]()
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Oyf... Οι φούρνοι μικροκυμάτων έχουν ισχύ >800W (τουλάχιστο ο μίζερος που έχω) και την τρώει σχεδόν όλη αυτό που βάζεις μέσα του. Το κινητό την εκπέμπει "τριγύρω" και είναι πολύ λιγότερη (άσε που η εκπομπή δεν είναι συνεχής, αλλά γίνεται σε πακέτα, όπως στο 90% των κομπιουτερικών επικοινωνιών)
hornet: http://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_oven#Description
"A microwave oven works by passing microwave radiation, usually at a frequency of 2450 MHz (a wavelength of 12.24 cm), through the food. Water, fat, and sugar molecules in the food absorb energy from the microwave beam in a process called dielectric heating. Most molecules are electric dipoles, meaning that they have a positive charge at one end and a negative charge at the other, and therefore vibrate as they try to align themselves with the alternating electric field induced by the microwave beam. This molecular movement creates heat. Microwave heating is most efficient on liquid water, and much less so on fats, sugars, and frozen water. Microwave heating is sometimes incorrectly explained as resonance of water molecules, which only occurs at much higher frequencies, in the tens of gigahertz."
οι φούρνοι μικροκυμάτων δεν έχουν λυχνίες gunn, αυτές είναι για πολύ ψηλές συχνότητες. Έχουν λυχνίες magnetron. έχουν ισχύ κατά μέσο όρο 3 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη των κινητών.
Αυτό με τα αυγά έχει συζητηθεί... και συζητηθεί... και συζητηθεί ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
...φυσικα εαν μπεις μπροστα σε ενα ρανταρ που εχει κανα kw ισχυ θα γινεις ψητος και εσυ ο ιδιος ...
επειδη εχω κανει Λινκας,
σε λινκακι 1W να περασεις μπροστα με τη μια πονοκεφαλος και το βραδυ δεν μπορεις να γ******ς..
μουχαχαχ.. δεν ειναι παιξε γελασε λεμε τα μικροκυμματα.![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Oyf... παιδιά, δεν ψήθηκε κανένα αυγό από την ακτινοβολία κινητών... εντάξει, αν τα βάλεις, όλα, κινητό και αυγό μέσα σε κλωβό faraday τότε, ναι, μετά από μερικές μέρες το αυγό θα ζεσταθεί... αλλά πιθανότατα πρώτα να έχει σαπίσει.
... άμα είχα μισό ευρό για κάθε τέτοια ανοησία που έβρισκα στο νετ, θα είχα τώρα ένα ωραίο 999r ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
... αλλά πιθανότατα πρώτα να έχει σαπίσει.
... άμα είχα μισό ευρό για κάθε τέτοια ανοησία που έβρισκα στο νετ, θα είχα τώρα ένα ωραίο 999r ...![]()
μουχαχαχαχαχα!! η θα ειχε εκολαυθει...
αμα ειχες μισο ευρω για καθε ανοησια θα καθομουνα να γραφω συνεχεια να βγαζαμε λεφτα και θα χαμε και οι δυο απο ενα πολυ ουραιο 999R![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
I only eat pussy![]()
Μου θύμισες ένα φίλο, που πότε πότε μου κάνει κανα αστείο βασισμένο στον εξής διάλογοΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το εδειξαν real εχτες στης ειδησης.
- (κάποια μαλακία)
- άντε από δω ρε!!! αυτά είναι βλακείες...
- όχι! είναι αλήθεια! το έδειξε η τηλεόραση!
![]()
![]()
Ποιος εισαιΑρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Μου θύμισες ένα φίλο, που πότε πότε μου κάνει κανα αστείο βασισμένο στον εξής διάλογο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και επειδή είμαι ορεξάτος...
απο την ισχύ (που είναι αφηρημένη έννοια, όπως λέμε 'ταχύτητα') σίγουρα δεν ψήνεται τίποτα, όμως αν η συσκευή μαγειρέματος δεν έχει την κατάλληλη ισχύ, το φαγητό δεν πρόκειται να ζεσταθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το αυγό (ή οποιοδήποτε άλλο φαγητό) ΔΕΝ μαγειρεύεται από την ισχύ, αλλά από την συνολική θερμική (άμεση ή μετατρεπόμενη) ΕΝΕΡΓΕΙΑ που δέχεται !!!
Η θερμική ενέργεια, εντέλει, (το 'συνολική' είναι περιττό) που μεταφέρεται στο φαγητό καθορίζεται από την ισχύ που έχει η μαγειρική συσκευή.
Επομένως, δύο είναι τα σημαντικά σημεία:
* ισχύς
* χρόνος
Δεν το μαγειρεύει η ισςχύς, πράγματι, όπως δε σε σκοτώνει και η "ταχύτητα". Αλλά η ταχύτητά σου, κατά ένα μέρος τουλάχιστο, καθορίζει αν θα σκοτωθείς.
Η ισχύ, ανάλογα με το ζήτημα ανα χείρας, ορίζεται και διαφορετικά. Στη γενική περίπτωση, ισχύ ορίζεται ως ο ρυθμός μετατροπής ενέργειας από μια μορφή σε μια άλλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή (ως γνωστόν ???) ισχύς είναι η ενέργεια στην μονάδα του χρόνου, αν ένα αυγό γίνεται μελάτο σε 1 λεπτό (πλήρους βρασμού) "απορροφόντας" ενέργεια από μια πηγή ισχύος 800W θα "πάθει" το ίδιο από μια πηγή ισχύος 80W σε 10 λεπτά ή από 8W σε 100 λεπτά κ.λ.π. !!!
Τζάμπα κόπος. το GSM πρότυπο ορίζει ως μέγιστη (μέγιστη. δεν την πιάνουν ποτέ σχεδόν αυτή οι συσκευές, για πολλούς και διάφορους λόγους) εκπεμπόμενη ισχύ τα 2W για τη μπάντα των ~800ΜΗζ και 1W για την μπάντα των ~1800ΜΗζ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(Μπορεί να μην αναφέρεται στα μοντέλα των κινητών η ισχύς εκπομπής τους, αλλά υπολογίζεται - εύκολα - από την χωρητικότητα της μπαταρίας και τον χρόνο κατανάλωσής της).
Αλλά ας το κάνουμε και με τον τρόπο σου:
η μπαταρία του QTEK 9100 μου είναι 1250mAh (ιδανικά) στα 3.7Volt (πάλι, ιδανικά). Έστω, ότι η οθόνη είναι κλειστή όταν μιλάω στο κινητό και τέλοςπάντων κατανάλωση έχει μόνο ο ΠΟΜΠΟΣ και τί-πο-τα άλλο. Τότε, για 5 ώρες συνεχή χρήση, έχουμε εκπομπή (καν'τις πράξεις) ισχύος 925mW. Λίγο. Επιοικώς 1000 φορές μικρότερο από τυπικούς φούρνους μικροκυμάτων. Άσε που είναι και σε άλλη μπάντα (μικρή σημασία, αυτό, βέβαια.)
ο δικός μου, που ειναι και φτηνός, το τσίτα του είναι 900W. ο φούρνος της μάνας μου είναι 1200W.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ.
Οι φούρνοι μικροκυμάτων πόσα Watts νομίζεις ότι έχουν ονομαστική ισχύ ???
Παρεμπιπτόντως, τόσο νομίζω ότι έχουν!
Μαγειρεύω μπριάμ, θα γίνει καλό, το βλέπω...![]()