EEEEEEEλιωσαααααααααααα λεμεεεεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
EEEEEEEλιωσαααααααααααα λεμεεεεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ισα ρε βλαχοοοοοοοοοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Θέλω τη βοήθειά σας παιδιά. Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου ένα 600ράκι και σκέφτομαι για 600rr 2006 μοντέλο.
...Το άλλο με την παντόφλα και τον δονητή το ξέρετε :rotflmao::rotflmao:
![]()
Ρε φιλαράκι, δέν παίρνεις στην κοπελιά σου μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών σε ΜΜΕ? Βγαίνουν σε όλα τα χρώματα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
den pantreuese emena pou exo to 600ari prika kai na mou kaneis doro mono tin eksatmisi kai to power comander???
eeeee??????gia skepsou to????????
(partis to cbr 125)afou epese me to skouteraki sto potami....
.....me to 6000ari tha tin psaxneis sto grand canyon!!
Μην το κοιτας ετσι.....
Βγαζει 130 αλογα τροχο......για ροπη αστο....αστερι!!!!!!!!
![]()
![]()
:a015: :a015: :a015:
http://assets.in.gr/HealthStores/covers/42364.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Είναι πολύ καλό μηχανάκι. Να της το πάρεις σωποδήποτε (χικ!)
Ε καλά μη κάνεις έτσι, κάποια στιγμή θα σου κάτσει, που θα πάει;
Καλό είναι τη προστασία να τη φοράς εσύ... έχω ακούσει ότι τα γυναικεία έχουν περίεργη εφαρμογή... (θα πρότεινα ντούρεξ)
Δε μπόρώ να σου δώσω τη γνώμη μου. It's MY precious
Μια χαρά επιτάχυνση έχει το μαύρο. Εξαρτάται από ποια περιοχή είναι βέβαια. Εκατέρωθεν των ευθειών της Καλαμάτας βγαίνουν με καλή επιτάχυνση... Αν της δώσεις πρόσεχε μόνο γιατί εδώ το 'χω.......
Καλά πόσο ήπιες μωρή χαμούρα!
δεν μπορω νακρατηθω απο τα γελια!!!
με κοιτανε ολοι στο γραφειο!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μου θυμιζει ενα παλιο ποστ (το οποιο δε βρισκω ρε γμτ) που ηταν ενα παλικαρακι που ρωταγε τι αερα βαζουμε στα λαστιχα...
χαμος ειχε γινει τοτε![]()
![]()
![]()
αληθεια ξαναγραψε στο φορουμ το παλικαρι???![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Πουλάω ένα fazer αγωνιάρικο... μήπως το θέλει![]()
![]()
![]()
![]()
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Επιτέλους, οι διαχειριστές αξιολογήσανε το σοβαρό αυτό προβληματισμό και στείλανε το όλο θέμα στη θέση που του άξιζε μέσα στο FORUM και αυτή φυσικά είναι.............
ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Θέλω και εγώ μια τέτοια κάρτα ρε γαμωτ .... δεν έχω δει ποτέ μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Ρε φιλαράκι, δέν παίρνεις στην κοπελιά σου μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών σε ΜΜΕ? Βγαίνουν σε όλα τα χρώματα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σας γουστάρω όλους ... η βλακεία χτύπησε κόκκαλο και το μηχανάκι βάφτηκε κόκκινο ...![]()
Σοβαρά τώρα ... η λύση στο πρόβλημα του φίλου είναι να της πάρει και τα 3 και να την αφήσει να διαλέξει. Σαν γυναίκα κάτι θα ξέρει παραπάνω ....
για τις γόβες![]()
Κατέληξα!!! Τελικά πήραμε το μπλέ και τώρα η κοπελιά μου πάει σαν τον άνεμο. Πρίν λίγο πέρασε απο Θησέως Καλλιθέα και όλοι έμειναν άφωνοι!!! Τώρα την προπονώ για αγώνες! Λέτε να τα πάει καλά;;;
Κάτσε να δώ μέχρι πότε θα ζεί και μετά σου στέλνω πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Να γινω η κοπελλα σου ;;;
:smilea:
Συμβιβαζομαι με ολα και λογω τιμης δε θα πεφτω στα ποταμια !
:smilea: