Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: έξω οι εποχικοί... ας παίρνουν το ΜΕΤΡΟ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    έχεις κάτι με τους χοντρούς στρογγυλοφάναρους;
    αν μιλάς στο κινητό, είσαι άκρανος, φοράς πέδιλα με μαυρισμένα νύχια (όχι στα πέδιλα...στα πόδια) με τα γόνατα να προεξέχουν... έχεις πέντε τσάντες του Βασιλό-Βερο-σκλαβενιτό-Carrefour-όπουλου στο τιμόνι και τη θεια σου πίσω με τα καπουλια λες και καβαλάει γάιδαρο στο χωριό της.... ΚΑΙ...

πηγαίνεις μπροστά μου με 10 χλμ/μέρα χωρίς να μου δίνεις χώρο να κινηθώ κανονικά και (χειρότερα) νομίζοντας ότι είσαι ο άρχων του δρόμου που κινείσαι και (ακόμα χειρότερα) δε με έχεις καν πάρει χαμπάρι ή τελικα (χείριστα) με έχεις πάρει χαμπάρι και το κάνεις επίτηδες......

ΤΟΤΕ ΝΑΙ θα είχα κάτι και με εσένα.... Αλλά εσύ έχεις CBF (και όχι C50 σκουριασμένο-ετοιμόρροπο) οπότε πιάσε μια

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι?
    Τί ζόρι τραβάτε με τα "κουτιά" (αυτοκίνητο λέγεται)? Γιατί τόση αντιπάθεια τέλος πάντων? Και για όσους νομίζουν ότι ένα αυτοκίνητο, είναι απλά ένα κουτί, κοιμάται όρθιος και είναι αστοιχείωτος. Το αυτοκίνητο φταίει ή ο κάθε μαλάκας που το οδηγεί?

Και επίσης, από μερικούς βλέπω ένα φανατισμό για το ότι π.χ. ο κάθε νεόπλουτος γαμπρός πήρε μηχανή, και η μηχανή ανήκει στους μηχανόβιους κτλ. Ρε παιδιά, είναι άποψη αυτή? Καταλαβαίνω και στηρίζω ότι ο κάθε γαμπρός πρέπει να αποδέχεται κάποια προκαθορισμένα πράγματα για τις μηχανές (κράνος, μπουφάν, μποτάκια, προσεκτική οδήγηση), αλλά ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις άν πρέπει να πάρει ο άλλος μηχανή ή όχι? Πιστοποιεί κανέναν ο Θεός για να έχει και να οδηγεί μηχανή και είναι αυτός και οι συνάδελφοί του οι εκλεκτοί?
    :a19:

Πραγματικά ρε μάγκες δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον φίλο alexk
    Κατ'αρχήν όλοι μας περάσαμε από το στάδιο που δεν μπορούσαμε καν να πλαγιάσουμε (όχι να ακουμπήσει το γόνατο κάτω, απλά να στρίψουμε σε ανοιχτή καμπή με 80-90 χιλιόμετρα), δε νομίζω κανένας από εμάς να γεννήθηκε με αγωνιστικό εξοπλισμό και κράνος και κατείχε από τα γεννοφάσκια του την τεχνική της οδήγησης...
    Όλοι έχουμε καβαλήσει μηχανή που μας πήγαινε και δεν την πηγαίναμε και την καβαλάγαμε με την ψυχή στο στόμα ειδικά όταν τα χιλιόμετρα γίνονταν τριψήφια.:a53:
    Τώρα αν υπάρχουν στο δρόμο οδηγοί μηχανών που δεν το κατέχουν το άθλημα σε επικίνδυνο βαθμό, δεν φταίνε αυτοί,μάλλον φταίει το κράτος με τον τρόπο που έχει οργανώσει το όλο σύστημα με τα διπλώματα για μηχανές, που δεν είναι ικανό να καταρτήσει τον νεό αναβάτη έτσι ώστε να έχει μία σχετική εκπαίδευση πριν βγεί στη ζούγκλα.
    Βέβαια δεν συμφέρει να αλλάξει το σύστημα γιατί έτσι μοιράζονται αβερτα "διπλώματα" οδήγησης(αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο)
    Μετα, τί πρόβλημα έχουμε με τα κουτιά; Αυτή η αντιμετώπιση των αυτοκινήτων και των οδηγών τους, το μόνο που κάνει είναι να διαιωνίζει μία μακρόχρονη και "υπόγεια" κόντρα μεταξύ δικλυστών και οδηγών αυτοκινήτων(και όχι κουτιών) ,δηλαδή από τη μία έχουμε, αλήτες μηχανόβιους και από την άλλη έχουμε μ@λ@κες κουτακηδες, δεν πάμε πουθενά έτσι.
    Δεν βλέπω το λόγο γιατί Χειμώνα καιρό με χιόνια, βροχές, ομίχλες και ακραία καιρικά φαινόμενα θα πρέπει να πηγαίνω στη δουλειά με τη μηχανή για να δείξω (σε ποιον; ) ότι είμαι επαναστάτης και ελεύθερη ψυχή; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να φάω όλο το κρύο του Χειμώνα και να κινδυνεύω σε κάθε στροφή από τη γλίτσα, ή μήπως σε λίγο καιρό που θα αρχίσω να πηγαίνω και πάλι στη δουλειά δεν θα πρεπει να πάω με το αυτοκίνητο - όχι κουτί - (αφού τη μηχανή δεν θα προλάβω να την φτιάξω λόγω στριμόκολων οικονομικών); Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές είναι το ίδιο χρήσιμα και διασκεδαστικά( το καθένα με τον τρόπο του) και δεν θα πρεπει να τα βλεπουμε ανταγωνιστικά.Ας χαλαρώσουμε και λίγο
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    odt,

1) δεν υπάρχει καμιά κόντρα με τα ΙΧ , μιας και εγώ το ίδιο κάνω τον χειμώνα , όταν με ρίχνει βροχή ή χιόνι... είναι μαλακία εκεί να παριστάνεις τον ήρωα.. Το κρύο το αντέχω με τον σωστό εξοπλισμό , οχι όμως τα δύο παραπάνω.

2) Πέρα απο το κράτος που θα πρέπει να δίνει πιο δύσκολα δίπλωμα σε μηχανές και αυτοκίνητα (με σοβαρές εξετάσεις), νομίζω οτι ο καθένας απο εμάς , έχει το γνώθις αυτόν. Οπότε αν πάιρνεις για πρώτη φορά στο χέρι σου τιμόνι μηχανής , σε δρόμους της Αθήνας (μέγιστος βαθμός δυσκολίας) δεν ξεκινάς με "μαστόδοντο" ή με R1-GSXR-ZXR...Παίρνεις κάτι που είναι του χεριού σου και μπορείς να μάθεις πρώτα...

Όταν έχεις 1-2 μήνες οδηγικής εμπειρίας , σε μηχανή, πάνω σε ενα όχημα 250 κιλών (γεμάτο Varca-dero) και κινείσαι σε πήξιμο , ενώ πραγματικά δεν είναι του χεριού σου το τιμόνι αυτό , πας γυρεύοντας... και καλά να φάς το δικό σου κεφάλι... οι άλλοι τι σου φταίνε;...

Απλή λογική είναι... όταν πάρεις ΙΧ (το πρώτο! )θα πας σε subaru WRX και θα βγείς Αττική οδό να το πατήσεις;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Παρότι δεν συμφωνώ με την λογική "ή οδηγάς ολόκληρο το χρόνο ή δεν οδηγάς καθόλου" σας καταλαβαίνω απόλυτα.

Και για να καταλάβετε τι εννοώ, θα βγω τελείως off topic:

Όταν εγώ ασχολούμαι με internet και υπολογιστές από το 95 και έρχεται ο κάθε ένας που αγόρασε τον super duper υπολογιστή του με το μουράτο κουτί πριν ένα μήνα, και μου το παίζει hacker και ψαγμένος, ναι ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!

Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι είσαι νέος δικυκλιστής (σαν και εμένα)? Καλώς. Όλοι κάποτε ξεκινάνε... ΜΗΝ πρήζεις όμως τους άλλους! Π.χ. δεν μπορείς ακόμη να περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα? Κάτσε στην ουρά μαζί με τα αυτοκίνητα και άσε χώρο στους άλλους να περνάνε... απλά πράγματα

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, διαπιστώνω διαβάζοντας μερικά από τα posts, μία άδικη αντιμετώπιση προς τους όχι και τόσο έμπειρους οδηγούς (εποχιακούς ή νέους).

Ως νέος οδηγός κι εγώ, θα μπορούσα πολύ εύκολα να ήμουν στο στόχαστρο κάποιου "παλιού οδηγού", όταν κινούμενος ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα, χρησιμοποιώ το φρένο περισσότερο από όσο αυτός και πιθανότατα να τον καθυστερώ.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όλοι κάποτε υπήρξαμε "νέοι" σε κάτι. Κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας (ή μήπως κάνω λάθος?).

Ασ προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο διαλλακτικοί και ας θυμηθούμε πως όταν ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε κι εμείς με τη σειρά μας (αλλά ακόμη και όταν μάθαμε), σίγουρα υπήρχαν περιπτώσεις όπου σφάλαμε.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι χαλιέστε με τους οδηγούς μοτο
    που δεν ξέρουν να οδηγούν, την στιγμή που για όλους όσους κινούνται με 2κυκλα
    (σχετικούς + άσχετους) ο ασύγκριτα μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Για αλλη μια φορα το γ@μησατε και ψοφησε
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι χαλιέστε με τους οδηγούς μοτο
    που δεν ξέρουν να οδηγούν, την στιγμή που για όλους όσους κινούνται με 2κυκλα
    (σχετικούς + άσχετους) ο ασύγκριτα μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Κανεις ΜΕΓΑ λαθος!

Εξισου επικινδυνοι ειναι οι περιστασιακοι οδηγοι παπιων και μεγαλων μοτοσυκλετων.
    Τουλαχιστον τα αυτοκινητα στην κινηση δεν εχουν πολλες επιλογες ελιγμου.

Οταν ημουν 20 χρονων, ασχολιομουν με το αγωνιστικο εντουρο, παρολα αυτα, τα κιλα μου ηταν λιγα για μια varadero, και μου φαινοταν βουνο στην κινηση.

Φαντασου τον αλλο που οδηγαει για πρωτη φορα μηχανη στα 35, και μαλιστα μια 250 κιλων και ψηλη!!!

Ή μηπως να σχολιασουμε τους κουριερ, που μαλιστα κανανε και διαληλωση, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΝΩΤΟΙ!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    ...........................
    Δεν βλέπω το λόγο γιατί Χειμώνα καιρό με χιόνια, βροχές, ομίχλες και ακραία καιρικά φαινόμενα θα πρέπει να πηγαίνω στη δουλειά με τη μηχανή για να δείξω (σε ποιον; ) ότι είμαι επαναστάτης και ελεύθερη ψυχή;
    ..........................

Να στον πω εγω (τον λογο) ...

Για να κανω 20 λεπτα να παω και 20 να ερθω, κι οχι 45-50 κι αλλα τοσα στον γυρισμο.

Αυτο αμεσως σημαινει 1 ωρα ΚΕΡΔΟΣ στην καθημερινη μου ζωη!

Πιστεψε με, την χρειαζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτην την ωρα! :smilea:

Ειτε για την οικογενεια μου, ειτε για την ψυχοσωματικη μου ηρεμια, ειτε για οτιδηποτε αλλο!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Κανεις ΜΕΓΑ λαθος!

Εξισου επικινδυνοι ειναι οι περιστασιακοι οδηγοι παπιων και μεγαλων μοτοσυκλετων.
    Τουλαχιστον τα αυτοκινητα στην κινηση δεν εχουν πολλες επιλογες ελιγμου.

Οταν ημουν 20 χρονων, ασχολιομουν με το αγωνιστικο εντουρο, παρολα αυτα, τα κιλα μου ηταν λιγα για μια varadero, και μου φαινοταν βουνο στην κινηση.

Φαντασου τον αλλο που οδηγαει για πρωτη φορα μηχανη στα 35, και μαλιστα μια 250 κιλων και ψηλη!!!

Ή μηπως να σχολιασουμε τους κουριερ, που μαλιστα κανανε και διαληλωση, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΝΩΤΟΙ!!!
    Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε AFTER και δεν λέω ότι δεν αποτελούν κίνδυνο, απλά ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ πιστεύω ότι κινδυνεύουμε περισσότερο από τα αυτοκίνητα παρά από τους ξεκράνωτους courier και τους λοιπούς τους..

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Να στον πω εγω (τον λογο) ...

Για να κανω 20 λεπτα να παω και 20 να ερθω, κι οχι 45-50 κι αλλα τοσα στον γυρισμο.

Αυτο αμεσως σημαινει 1 ωρα ΚΕΡΔΟΣ στην καθημερινη μου ζωη!

Πιστεψε με, την χρειαζομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτην την ωρα! :smilea:

Ειτε για την οικογενεια μου, ειτε για την ψυχοσωματικη μου ηρεμια, ειτε για οτιδηποτε αλλο!
    Ναι δε λέω...είναι βασικό αυτό...ένας λόγος που πήρα τη μηχανή είναι αυτός, δεν αντέχω το μποτιλιάρισμα και νιώθω ότι ο χρόνος που περνάω σταματημένος είναι χαμένος, αλλά το Χειμώνα προτιμώ χαμένο χρόνο στον Κηφισό τα πρωινά παρά χαμένο χρόνο στο σπίτι αναρρώνοντας από πιθανή πτώση, άσε που με κρύο και κακοκαιρία γενικότερα δεν μπορώ να την απολαυσω πολύ, που για μένα η μηχανή είναι πάνω απ'όλα αγχωλυτικό και μετά μέσο μεταφοράς

-----------οφτοπικ-------------
    το πόδι πως πάει, αναρρώνουμε; αναρρώνουμε;

-----------εντοφτοπικ---------
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Ναι δε λέω...είναι βασικό αυτό...ένας λόγος που πήρα τη μηχανή είναι αυτός, δεν αντέχω το μποτιλιάρισμα και νιώθω ότι ο χρόνος που περνάω σταματημένος είναι χαμένος, αλλά το Χειμώνα προτιμώ χαμένο χρόνο στον Κηφισό τα πρωινά παρά χαμένο χρόνο στο σπίτι αναρρώνοντας από πιθανή πτώση, άσε που με κρύο και κακοκαιρία γενικότερα δεν μπορώ να την απολαυσω πολύ, που για μένα η μηχανή είναι πάνω απ'όλα αγχωλυτικό και μετά μέσο μεταφοράς

-----------οφτοπικ-------------
    το πόδι πως πάει, αναρρώνουμε; αναρρώνουμε;

-----------εντοφτοπικ---------

Στις δυσκολες καιρικες συνθηκες, απλα προσεχεις λιγο παραπανω ... :wacko:

Και το "κερδος" παραμενει κερδος. :smilea:

Σε μια βδομαδα βγαζω το γυψο (μαλλον).
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Τα περιστατικά είναι καθημερινά και σε τέτοιο σημείο που τα ξεχνάω.
    Χθές μεσημέρι κατεβαίνω ποτάμι και φιλτράρω μετξύ 1ης-2ης λωρίδας (όχι τίποτα τρελλά με 90-100χλμ)., πετυχαίνω Beverly (ή κάτι τέτοιο) το οποίο μόλις εφτανε στην νεκρή γωνίο του αυτοκινήτου κοντοστεκόταν για 10δλ (τραγικά μεγάλος χρόνος) και μετά προχωρούσε για το επόμενο. Τον πέρασα μόλις βρήκα άνοιγμα και του έκανα νόημα να πηγαίνει στην άκρη.

Αμέσως μετά ξεκινάω από το φανάρι κάτω από την εθνική μαζί με ένα Ζ750, για Πέτρου Ράλλη πρός Αθήνα. Στην συγκεκριμένη στροφή σχεδόν πάντα αλλάζω γρήγορα σε 2α και μετά το apex την βγάζω με πλαγιολίσθηση (μην προτρέξουν οι Ζετάκηδες, και με το Ninja το ίδιο έκανα). Πάντα αμέσως μετά κόβω γιατί είναι το στενό που έρχεται από το makro και πέφτει πολύ λαλακία. Στο επόμενο φανάρι ο τύπος με το Ζ εκστασιάζεται και φεύγει σοτυς κόφτες. Λίγο παρακάτω στο φανάρι της στρατολογίας πριν τη γέφυρα, φυσικά έχει σταματήσει μετά από αυτό. ¨οταν ανάβει πράσινο φυσικά αργεί να ξεκινήσει και όταν το κάνει φεύγει ευθεία πάνω στο τόξο της στροφής που ήδη διαγράφω. Δεν του κάνω τη χάρη και μαζεύεται.

Σήμερα το πρωι προς την δουλειά στο φανάρι του Παπαδόπουλου (επί της Π.Ράλλη).. Σταματημένο καινούργιο Fazer αριστερά μου (με σορτσάκι ο τύπος) , ανάβει πράσινο φεύγει τάπα, εγώ κανονικά (αυτό σημαίνει ότι πάμε το ίδιο), αλλά -τι έκπληξη- δεν μορεί να το κρατήσει ευθεία (το βρωμόγκαζο) και έρχεται δεξιά προς τα πάνω μου. Δεν θέλω να πω τι έκανα (προυποθέτει χρήση αμπραγιάζ πάντως) αλλά μαζεύτηκε όμορφα και ωραία στο δικό του κομμάτι δρόμου.

Tα παραπάνω μέσα σε 16 ώρες (ή 30-40χλμ). Και πάει λέγοντας.

Περιττό να αναφέρει κανείς ότι το 95% των αυτοκινήτων δεν διαθέτει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες φλας ή ακολουθεί μία συγκεκριμμένη λωρίδα κυκλοφορίας.

Τα συμπεράσματα τα έχουμε βγάλει εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο που μπορώ να επαναλάβω ΠΡΟΣΟΧΗ στο 120% και(ολίγον άτυπο) υγιή επιθετική οδήγηση.

You BETA believe...

Ωραια.......λοιπον απο δω και περα θα απαγορεψουμε στους "κουτακιδες" να βγαινουν στους δρομους οπως επισης και στους εποχιακους μηχανοβιους, μηχανοβιους της καφετεριας, καινουργιους αναβατες κλπ.......Α και φυσικα εγω που δεν εχω ακομα μηχανη και θελω να παρω σε 2 μηνες.....δεν θα παρω για να μην ενοχλω καποιους πιο εμπειρους και "μ@μ@τους" που θελουν να περνανε racing αναμεσα απο τα "κουτια" στην κατεχακη.......

Σοβαρευτειτε.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akis@SF
    Ωραια.......λοιπον απο δω και περα θα απαγορεψουμε στους "κουτακιδες" να βγαινουν στους δρομους οπως επισης και στους εποχιακους μηχανοβιους, μηχανοβιους της καφετεριας, καινουργιους αναβατες κλπ.......Α και φυσικα εγω που δεν εχω ακομα μηχανη και θελω να παρω σε 2 μηνες.....δεν θα παρω για να μην ενοχλω καποιους πιο εμπειρους και "μ@μ@τους" που θελουν να περνανε racing αναμεσα απο τα "κουτια" στην κατεχακη.......

Σοβαρευτειτε.......

Akis@SF ελα μαζι μου φιλε και εγω ενα μηνα το εχω το gs!θα πηγαινουμε βολτα κατα τις τρεις το βραδυ, να μην ενοχλουμε τους rossi και τους doohan που κυκλοφορουν τις υπολοιπες ώρες!
    Και μια απορία.οδηγάω ΙΧ το πρωι αναγκαστικα λόγω δουλειας,και σχεδόν όλες τις υπολοιπες ώρες κυκλοφορω με τη μηχανη.Οποτε συμφωνα με τις αποψεις ορισμένων απο το forum πρεπει να ειμαι "το πρωι "κουτακιας" και το βράδυ 'μηχανόβιος?????

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΙΣ 12/05/2008 ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
    από luxaeterna στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2008, 18:25
  2. Έξω οι ηλίθιοι του ποδοσφαίρου απο το Basket...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 15:55
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 11:05
  4. Στη Δανία όλοι παίρνουν το λεωφορείο!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 04:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF