Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μια χαρα ειναι ακομα Πακετανιε μου ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΚΟΜA άσφαλτο το δείχνει;
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
![]()
Ρε μάστορα, αυτό είναι ΚΑΛΟ !!!
(Τέρμα τα ζάρια, τα φυλαχτά και οι σφυρίχτρες... Ακούς Τανάσ' ???)
![]()
Τωρα βέβαια, ΤΙ θα το κάνεις κουτσός άνθρωπΑς - που ΔΕΝ ανεβαίνεις και σε τζιπ ...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Ρε μάστορα, αυτό είναι ΚΑΛΟ !!!
(Τέρμα τα ζάρια, τα φυλαχτά και οι σφυρίχτρες... Ακούς Τανάσ' ???)
![]()
Τωρα βέβαια, ΤΙ θα το κάνεις κουτσός άνθρωπΑς - που ΔΕΝ ανεβαίνεις και σε τζιπ ...
![]()
![]()
![]()
Βρισκει "δρομους" (στο Exreme), εκει που αλλοι χανονται ή/και καινε τα μηχανακια ...![]()
Εχει ΚΑΙ Πομακοχωρια!![]()
Τι αλλο μπορει να ζητησει ενας ανθρωπΑς απ' την ζωη του, εκτος απο χρονο (με δεδομενο οτι η μηχανη θα "καβαληθει" συντομα) ???
![]()
Αν μΕ πεις πόσο "σύντομα" θα καβαληθεί η μηχανή, θα σΕ πω τις ακριβείς διαδικασίες αντιμετώπισης της ανεπάρκειας χρόνου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι αλλο μπορει να ζητησει ενας ανθρωπΑς απ' την ζωη του, εκτος απο χρονο (με δεδομενο οτι η μηχανη θα "καβαληθει" συντομα) ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε αυτό είναι ΚΑΛΟΟΟΟΟ....![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
αλλά με τη χρήση που προβλέπεται να του κάνω εγώ, μου φτάνει να μου βγάζει τις διαδρομές από Παιανία-Χολαργό![]()
Πλάκα μΕ κάνεις τώρα ρε Καρντάση ???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπορεις να κανονισεις και με την δουλεια στο γραφειο?![]()
![]()
![]()
(Ειδικότης μας !!!)![]()
Βγάλε ανοιγμένες εργατώρες ανά ημέρα και σΕ στέλνω το σύνολο της δαπάνης !!!![]()
Εεεεε... είσαι και μυστήριος ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν φτανουν τα χρεη, να πληρωσουμε και την "δουλεια" απο πανω μΕ λες τωρα ρε καρνταση?![]()
Παίζει και μια πιο εξειδικευμένη λύση (προσφάτως ανακοινωθείσα και τεκμηριωθείσα σε Συμπόσιο Οικονομίας & Management...) της οποίας το conclusion είναι το εξής απλό:
Γράψτα ΟΛΑ στα @ρχίδια σου !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι αυτους τους χαρτες τους περνας στην SD και στο GPS?Mε τα Magellan συνεργαζεται?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai