Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: για γελια και για ΜΠΟΥΝΙΕΣ

μαλλον αντι για ΦΑΣΤ
    ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ !!!ΑΕΡΟΧΟL
    AEROXOL KAI KOYNOYΠΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:rotflmao:

ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ ΘΕΛΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΦΛΙΕΣ

Υ.Γ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΤΟ
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΝΑΥΛΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΦΕ (προτιμουντε αυτες
    με τι διχαλα)..ΔΕΞΙΑ 46 ΝΟΥΜΕΡΟ ...ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΙΑ ::hypnotize ΣΤΗ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΠΑΝΤΟΦΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ !!!!

Ο Ζάσκαλος ! Το avatar του/της Ζ109
    Το πρώτο σκηνικό διασκεδαστικό και ... τι τέζα και αροξόλ... το κινητό του Αντώνη να έχουμε και κατσαρίδες τέλος! :rotflmao:
    Όσο για το δεύτερο περιστατικό η γνώμη μου είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις τα νεύρα μόνο μπελάδες μπορούν να φέρουν.Η συγκεκριμένη όμως κατηγορία οδηγών αρσενικών και μη,που πιστεύει πως ο δρόμος της ανήκει δεν επιτρέπεται να αφήνεται στην γαιδουροσύνη της ατσαλάκωτη! Σήμερα ήταν η ΕΥΗ,αύριο ίσως κάποιος απο μας...
    Z...ee you later!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ε ΟΧΙ !!!! ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΣΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.... ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?????

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΡΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΑΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΕΤΡΟΛΕΠΤΑ..... ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ...

Αμα το πάς τάπα θα πέσεις επάνω της....

Πέρα από την πλάκα μαν, καταλαβαίνω τι θες να πεις, γι'αυτό και το έθεσα ως πρώτη παρατήρηση διότι η ουσία κρύβετε στην 2η παρατήρηση. Και δεν μου απάντησες. Και στο κάτω κάτω σε πολλά πράγματα στη ζωή, κάποιοι κάνουν κάτι απλά και μόνον επειδή τους δίνεται η δυνατότητα αλλά στην ουσία δεν έχουν ιδέα να διαχειριστούν το αντικείμενο. π.χ. πολιτικοί και πάει λέγοντας μέχρι και τα διπλώματα.

Όμως πχ ο φίλος που είπε κάτι ενδιαφέρον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζ109 Το πρώτο σκηνικό διασκεδαστικό και ... τι τέζα και αροξόλ... το κινητό του Αντώνη να έχουμε και κατσαρίδες τέλος!
    Όσο για το δεύτερο περιστατικό η γνώμη μου είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις τα νεύρα μόνο μπελάδες μπορούν να φέρουν.Η συγκεκριμένη όμως κατηγορία οδηγών αρσενικών και μη,που πιστεύει πως ο δρόμος της ανήκει δεν επιτρέπεται να αφήνεται στην γαιδουροσύνη της ατσαλάκωτη! Σήμερα ήταν η ΕΥΗ,αύριο ίσως κάποιος απο μας...
    Ναι ρε μαν, αλλά με τον άντρα αν του μιλήσεις, σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις θα σου πεί ΟΚ μλκία και το κατανοεί και πιθανός θα είναι πιο σωστός στο μέλλον.

Με την γυναίκα τι κάνεις?

Διότι από ότι φαίνεται από την πρώτη φάση από την στιγμή που δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο στο πουθενά μέσα στην κίνηση να τα κάνουν πουτ...ν@, όταν το περιστατικό ελέγχεται λες, ΟΚ.

Όταν όμως πας να πεις μια κουβέντα (και μάλιστα με το χαμόγελο και την ευγένεια ζωγραφισμένη στη μάπα μου), κάτι αυτονόητο και ειπράτεις απαντήσεις τους στύλ (όπως χθές το πρωί μου είπε μια θυληκή οδηγός που πέρασε το στόπ σαν να μην υπήρχε), ".....είστε δάσκαλος οδήγησης και μου κάνετε παρατήρηση?...." ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ

Καταλαβαίνεις τώρα τι θέλω να πω?

Μιλάμε για περιπτώσεις που δεν παίζει επιχείρημα για να καταλάβει τι έκανε ώστε τουλάχιστον να διορθωθεί. Απλά μιλάμε για νοοτροπία άντε γειά....αυτό παλεύεται.....?

Δυστηχός όσα πιάτα και να παλέψει στην κουζίνα, πάλι δεν παλεύεται η νοοτροπία.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: ΕΠΡΕΠΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΤ..

ΕΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έκλασα στο γέλιο μιλάμε! :rotflmao:

Μπράβο ρε DukasII
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Πολλα γελοια περιστατικα στον δρομο.

Τις προαλλες,μια κοπελιτσα μπροστα μου,δεν μπορουσε να ξεκινησει σε ανηφορα.Εκανε 4 προσπαθειες και την επαιρνε συνεχως πισω.Ωσπου καποια στιγμη κατεβαινει και ερχεται προς εμενα."Μπορειτε να μου το πατε στο τελος της ανηφορας;",με ρωτα.Αφηνω την Duc στην ακρη και οδηγω το Seicento φορωντας το κρανος,για 100 μετρα ανηφορας περιπου.Αυτη ετρεχε πισω μου.Δεν την εκοψε καν να ανεβει συνοδηγος!
    Μα έχετε βαλθεί να με ξεντερίσετε ολοι σας σήμερα;
    :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Μα έχετε βαλθεί να με ξεντερίσετε ολοι σας σήμερα;
    :rotflmao:

nai
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Η κατσαρίδα δεν είναι τίποτα. Σκέψου να έβλεπε κανα γυμνό άντρα (φτιαγμένο) στο πίσω κάθισμα,τί θ'ακανε!
    Όσο για την άλλη,δυστυχώς δεν είναι η μόνη. Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στην οδήγηση δεν υπάρχει το "σαβουάρ βίβρ" της καλής συμπεριφοράς (βλέπε Ζαμπούνης-αγαθο*ούνης), και καλά επειδή είμαι γυναίκα έχω προταιρεότητα. Αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στον κοκ. Κι επειδή έχουν συνηθίσει στα κορόιδα που τους κάνουν όλα τα χατίρια και τους ανοίγουν τις πόρτες, και τις βάζουν να καθήσουν και τις πληρώνουν σε κάθε έξοδο σαν τις πόρνες, νομίζουν ότι και στο δρόμο ισχύει το ίδιο καθεστώς. Επί πλέον είναι και άσχετες στην οδήγηση και στη μηχανολογία, αλλά ο μπαμπάς λάδωσε τα λαμόγια του υπουργείου και εξαγόρασε το δίπλωμα, κι έτσι έχουμε δημόσιο κίνδυνο εν δυνάμει. Και μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός του ότι απαιτούν ισότητα. Δηλαδή να κερνάει ο μπούλης και να της κάνει όλα τα χατίρια κι αυτή να τον κερατώνει κιόλας. Αυτό καλείται "ισότητα" για τις περισσότερες. Δυστυχώς αυτή η σάπια και απαίδευτη κοινωνία ωθεί τις γυναίκες να μην έχουν αξιοπρέπεια και ισοτιμία-διότι ισότητα είναι εσφαλμένη έκφραση-και ωθεί στη κατεύθυνση της γυναικούλας και όχι της Γυναικάρας.
    Αν δεν ξυπνήσουν τα κορόιδα, που τις κυτάζουν έτσι κι αυτές τους σέρνουν απ'τη μύτη, σύντομα θα αποθρασύνονται χειρότερα. Αλλά εμείς οι υπόλοιποι τί τους φταίμε;
    Κωνσταντίνος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ναι ρε μαν, αλλά με τον άντρα αν του μιλήσεις, σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις θα σου πεί ΟΚ μλκία και το κατανοεί και πιθανός θα είναι πιο σωστός στο μέλλον.
    Ευσεβείς πόθοι.

Το πιθανότερο είναι να σε συνουσιαζοαυνανομουτζώσει. ("άει γαμήσου μαλάκα" + _\||/ )

Τελικα δεν μαθαμε....

Την σκοτωσε ή δεν την σκοτωσε την κατσαριδα ο Μπαμπης?

Αντε και ειμαι σε αγωνια!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τελικα δεν μαθαμε....

Την σκοτωσε ή δεν την σκοτωσε την κατσαριδα ο Μπαμπης?

Αντε και ειμαι σε αγωνια!!!!!

αντωνης ρε γιωργο

και μαλλον ναι για να μην ειναι ακομα εδω αυτη

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Γειά σου Εvι, μου αρέσει πως τα λές :rotflmao:

Λοιπόν να σου πώ τη γνώμη μου.....

Εσύ φταις!!!!!!!
    Γιατί αν είχες βοηθήσει την καυμένη την κοπέλλα που τρόμαξε με την κατσαρίδα, θα ήταν διαφορετική η όλη εξέλιξη!!

Επρεπε να πιάσεις την κατσαρίδα, ζωντανή η νεκρή, αλλά καλύτερα ζωντανή! Να την βάλεις σε ενα σπιρτόκουτο και να την έχεις στην τσέπη.
    Μετά όταν η κυράι κομπρεσσορ έκανε τη Μ@λ@κια της, και σταμάτησες δίλπα της, της πετάς την κατσαρίδα μέσα στο αυτοκίνητο και φεύγεις κυρία!!!
    Δεν θα το ξεχναγε ποτέ!!!

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Εσύ φταις!!!!!!!
    Γιατί αν είχες βοηθήσει την καυμένη την κοπέλλα που τρόμαξε με την κατσαρίδα, θα ήταν διαφορετική η όλη εξέλιξη!!

Επρεπε να πιάσεις την κατσαρίδα, ζωντανή η νεκρή, αλλά καλύτερα ζωντανή! Να την βάλεις σε ενα σπιρτόκουτο και να την έχεις στην τσέπη.
    Μετά όταν η κυράι κομπρεσσορ έκανε τη Μ@λ@κια της, και σταμάτησες δίλπα της, της πετάς την κατσαρίδα μέσα στο αυτοκίνητο και φεύγεις κυρία!!!

POLY ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ

να γραψουμε ιστοριες με μηχανες αστειες και τις καλυτερες να τις κανουμε βιβλιο

εγω παντως θα βοηθαγα να γινει κατι τετοιο

τρελο γελιο

ολα τα εσοδα θα πηγαινουν σε θυματα τροχαιων

ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Εσύ φταις!!!!!!!

Τα ρέστα μου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. e-scooter (για γελια και για κλαματα)
    από lspiros στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2010, 11:45
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 04:22
  3. Για γέλια ή για κλάματα?
    από tsouf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 17:01
  4. Για Γελια..η Για Κλαμματα...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 01:03